PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Turkki
Sunprime Dogan Side Beach, Side

Turkki

Turkki

Joidenkin mielestä itä ja länsi eivät koskaan voi kohdata, mutta he eivät olekaan käyneet Turkissa, jossa uusi ja vanha kulkevat käsi kädessä. Hotellivalikoimastamme löydät taatusti sopivan vaihtoehdon: perheille sopii Sunwing Family Resorts, ilman lapsia matkustaville on neljä eri Sunprime -hotellia ja sen lisäksi yli 150 muuta hotellia.

Lue lisää matkakohteesta Turkki Piilota teksti

Asu modernissa hotellissa, nauti auringosta ja lämpimästä merivedestä. Kipaise sitten ostoksille: nahkatavaroita, mausteita, kultakoruja, vaatteita ja tietysti eksoottisia matkamuistoja. Toisaalla sinua odottaa jännittävä itämainen ilmapiiri. Minareeteista kaikuvat rukouskutsut sekoittuvat kapeiden kujien ääniin, basaarien ihmisvilinään ja tuoksuihin. Kohtaat kaikkialla ainutlaatuista ystävällisyyttä, varsinkin jos matkustat lasten kanssa.

Turkissa valittavanasi on monta suosittua lomakohdetta: esim. Alanya, Antalya, Side ja Beldibi.

Tjäreborgin kautta voit myös suunnitella matkan kiehtovaan Istanbuliin, jossa itä ja länsi kohtaavat sananmukaisesti.

Golfia Turkissa
Turkki on yksi Tjäreborgin suosikkikohteista. Kentät ovat korkeatasoisia, ja kun matkustat Tjäreborgilla, voit asua hotellissa, jossa on myös oma golfkenttä. Voimme tarjota sinulle edullisia golfpaketteja Turkin suurimmassa golfmetropolissa, Belekissä.

Milloin on paras sää Turkissa?
Turkki on suuri maa ja säätilat vaihtelevat suuresti sen mukaan missä päin maata olet. Istanbulissa on lämmitä ja kosteaa kesällä ja talvella saattaa sataa lunta. Antalyan alueella vallitsee mukava Välimeren ilmasto eli kesät ovat pitkiä ja lämpimiä ja talvet leutoja. Kesä-, heinä- ja elokuussa on tosi aurinkoista ja lämmintä, toisinaan jopa yli 35 astetta. Keväällä (huhti-toukokuussa) ja syksyllä (syys-lokakuussa) on jonkin verran pilvistä säätä ja lämpötilat ovat noin 20-30 astetta. Talvikuukausina lämpötilat ovat noin 15 asteen tuntumassa ja sateiden todennäköisyys lisääntyy.

  • Valuutta: Turkin liira (TRY)
  • Kausi (tilauslennot): Maalis-lokakuu. Reittilennoilla ympäri vuoden.
  • Matkakohteita:  6 kpl
  • Hotelleja:  131 kpl
Turkki perheille
Turkki aikuisille

All Inclusive Turkissa

All Inclusive Turkki

Nauti All Inclusive -lomasta ja helposta matkasta Turkin lämmössä!

Katso Turkin All Inclusive lomat