Matkat Turkkiin

Turkki

Turkki

Joidenkin mielestä itä ja länsi eivät koskaan voi kohdata, mutta he eivät olekaan käyneet Turkissa. Täällä uusi ja vanha kulkevat käsi kädessä.

Lue lisää matkakohteesta Turkki Piilota teksti

Asu modernissa hotellissa, nauti auringosta ja lämpimästä merivedestä. Kipaise sitten ostoksille: nahkatavaroita, mausteita, kultakoruja, vaatteita ja tietysti eksoottisia matkamuistoja. Toisaalla sinua odottaa jännittävä itämainen ilmapiiri. Minareeteista kaikuvat rukouskutsut sekoittuvat kapeiden kujien ääniin, basaarien ihmisvilinään ja tuoksuihin. Kohtaat kaikkialla ainutlaatuista ystävällisyyttä, varsinkin jos matkustat lasten kanssa.

Valittavanasi on kaksi eri aluetta: Antalyan alue ja Bodrumin niemimaa ja yhteensä eri lomakohteita on yli 10.
Lisäksi Tjäreborgin kautta voit myös suunnitella matkan kiehtovaan Istanbuliin, jossa itä ja länsi kohtaavat sananmukaisesti.

Golfia Turkissa
Turkki on yksi Tjäreborgin suosikkikohteista. Kentät ovat korkeatasoisia, ja kun matkustat Tjäreborgilla, voit asua hotellissa, jossa on oma golfkenttä. Voimme tarjota sinulle edullisia golfpaketteja Turkin suurimmassa golfmetropolissa, Belekissä.

  • Valuutta: Turkin liira (TRY)
  • Kausi (tilauslennot): Maalis-lokakuu. Reittilennoilla ympäri vuoden.
  • Matkakohteita:  12 kpl
  • Hotelleja:  159 kpl

Matkakohteet - Turkki

Selaimesi JavaScript-tuki ei ole aktivoitu. Aktivoi JavaScript. Lisätietoja Teknisestä tuesta

MatkahakuLennot + hotelli

MatkahakuKaupunkilomat

MatkahakuRisteilyt

MatkahakuLennot

MatkahakuHotellit

Nopeammin Alanyaan!

Nopeammin Alanyaan!

Avaamme kesällä 2015 lentoyhteyden myös Turkin Gazipasan kentälle, josta bussimatka Alanyaan kestää vain noin puoli tuntia. Helppoa ja Kätevää.

All Inclusive Turkissa

All Inclusive Turkki

Meillä on laaja valikoima erilaisia All Inclusive -hotelleja eri puolella Turkkia. Nauti All Inclusivesta ja helposta lomasta Turkin lämmössä!

Katso kaikki Turkin All Inclusive lomat