Teneriffa, Kanariansaaret

Teneriffalta jokainen löytää juuri itselleen parhaiten sopivan lomakeitaan yhdeksästä vaihtoehdosta. Perheiden parasta ajatellaan Sunwing Fañabé Beachissä ja Sunprime Coral Suites sopii erinomaisesti aikuiseen makuun.

Räätälöi oma lomasi Teneriffalle
Teneriffalle voit matkustaa Tjäreborgin kautta myös joustavasti reittilennoilla! Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Samalla voit myös valita parhaista hotelleistamme juuri sinulle sopivan, osallistua talvikaudella retkillemme sekä käyttää palvelujamme. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!

Lue lisää kohteesta Teneriffa Piilota teksti

Majesteetillinen Teiden tulivuori jakaa Teneriffan kuivempaan eteläosaan ja leutoon, vehreään pohjoisosaan. Saaren luonto on monimuotoinen ja erikoinen. Maisemat vaihtelevat vuoriston laavakentistä mäntymetsien vehreyteen ja palmujen kehystämiin rantabulevardeihin. Perinteisellä lomasaarella on yllin kyllin vaihtoehtoja viihtymiseen. Liikunnallista lomaa voit viettää vaikkapa golfin tai rantalentiksen parissa. Seikkailuja koet retkellä Teiden rinteille tai syvämerenkalastuksessa. Juhlatuulella ollessasi saat helposti saman henkistä seuraa diskoissa, baareissa ja yökerhoissa.

Mukavan erilaiset lomakohteet
Mitä sinun toivelomaasi kuuluu? Valitse kohteesi mieltymystesi mukaan. Idyllistä kaupunkilomailua pohjoisen Puerto de la Cruzissa, suositut Etelä-Teneriffan lomarannat houkuttelevat Playa de la Americásiin ja Los Cristianosiin, Guia de Isorassa luksuslomaillaan ja luontomatkailijat voivat suunnistaa vaikkapa Teneriffan naapuriin, La Gomeran saarelle. Golfareiden suosikki on luonnollisesti San Miguel de Abona ja patikoinnista, retkeilystä ja jylhistä maisemista pääsee nauttimaan uusimmassa lomakohteessamme, Vilaflorissa.

Asu paremmin
Minkä Teneriffan lomakohteistamme valitsetkin, laajasta valikoimastamme löydät mieluisan hotellin, jolla on juuri haluamasi määrä tähtiä ja hinta kohdallaan. Jos matkustat koko pesueen kanssa, valitse jokin erityisesti perheille suunnitelluista hotelleistamme. Voimme suositella Family Garden -hotelli Bahia Principe Tenerifeä Playa Paraisossa. Täällä lapset nauttivat Lollon & Bernien seurasta, ja hintaan sisältyy myös All Inclusive. Family Garden Compostela Beach sopii myös hyvin lapsiperheille, puhumattakaan supersuositusta Sunwing Fañabe Beach -hotellista. Kun lapset viihtyvät, on aikuisillakin mukavaa! Valikoimassa on myös hotelleja aikuisempaan makuun - Sunprime Coral Suites - uusittua eleganssia Playa de las Américasissa. Jos hotellin sijainti on sinulle tärkeä, voit valita majoituksen joko rannalta, keskustasta tai rauhallisemmilta alueilta.

Suorat lomalennot ympäri Suomen
Tjäreborgin omilla suorilla lomalennoilla matkustat Teneriffalle kätevästi. Helsingin lisäksi lennämme Oulusta ja Turusta.

  • Matkakohteita:  9 kpl
  • Hotelleja:  114 kpl

Kanarian Top 10

Kanaria Top 10

Kanaria on muutakin kuin hiekkaa ja aurinkoa. Listasimme parhaat elämykset Kanariansaarilla.

Tutustu vinkkeihin

Löydä oikea hotelli!

Löydä oikea hotelli

Hotelli vai huoneisto? All Inclusive? WiFi? Ilmastointi? Hae sinulle sopivin hotelli.

Kokeile Lomahakua!

Lomalle lähikentältä

Lomalle lähikentältä

Loman voi aloittaa jo lähikentältä. Meillä on lentoja myös muualta kuin Helsinki-Vantaalta.

Lomalle omalta lähikentältältäsi

Matkakohteet - Teneriffa