PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Vietnam

Vietnam

Vietnam

Varaa nyt talven mielenkiintoisin loma! Vietnamin monipuolisuus ja vieraanvaraisuus tunnetaan ympäri maailman. Tjäreborgilla on Vietnamissa viisi jännittävää lomakohdetta.

Lue lisää matkakohteesta Vietnam Piilota teksti

Tjäreborgin Vietnamissa vietät sekä vilkasta kaupunkilomaa että rentoa rantalomaa Kaukoidän hienoimmissa maisemissa. Vietnamin edullisen hintatason ansiosta matkabudjetin laadinta on helppoa.

Yhdistelmämatkalla voit tutustua ensin maan suurimman kaupungin Saigonin sykkeeseen. Suurkaupungin jälkeen voit viettää rantalomaa häikäisevän kauniissa ympäristössä, kattavien lomapalveluiden äärellä Nha Trangissa tai Phan Thietissä. Viimeinen yö ennen kotimatkaa kannattaa viettää jälleen Saigonissa.

Milloin on paras aika matkustaa Vietnamiin?
Vietnamissa vallitsee monsuunitrooppinen ilmasto ja täällä on suuret lämpötilaerot etelän ja pohjoisen välillä.

Ho Chi Minh City (Saigon), Phan Thiet, Nha Trang ja Phu Quoc
Eteläisessä Vietnamissa ei ole suuria eroja lämpötilassa kesällä ja talvelle. Päivisin keskilämpötila on reilu 30 astetta vuoden ympäri ja ilmankosteus on korkea. Öisin asteita on 21-25 ja veden lämpötila on yli 25 astetta (Ho Chi Minh Cityssä/Saigonissa ei ole rantoja). Sadekausi on toukokuusta marraskuuhun, eniten sataa elo-, syys- ja lokakuussa. Sateet ovat yleensä voimakkaita kuuroja, joiden välissä paistaa aurinko.

Hanoi
Pohjoisessa Vietnamissa on kesällä päivälämpötila noin 30 astetta ja yöllä 25. Talvet ovat viileämpiä, päivisinkään lämpötila ei nouse yli 20 asteen. Marras-, joulu- ja tammikuu ovat kuivimpia ja vähäsateisimpia kuukausia, vaikka kuuroja esiintyykin koko talven. Sademäärä nousee aikaisin keväällä, helmikuussa ja maaliskuussa, ennen kuin sadekausi alkaa huhtikuussa. Sadekausi jatkuu syys-/lokakuuhun asti ja eniten sataa elokuussa.

  • Valuutta: Dong (VND)
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  5 kpl
  • Hotelleja:  34 kpl

Aasian Top 10

Aasia Top 10

Kokosimme eksoottisen Aasian parhaat elämykset ja nähtävyydet.

Tutustu vinkkeihin