Matkat Maltalle

Malta

Malta

Maltalle lähtöön löytyy monta hyvää syytä: kolme kohdetta, valinnanvaraa hotelleissa ja kaiken lisäksi mukavat hinnat. Reittimatkalla voit itse määritellä matkasi ajankohdan ja pituuden. Maltan suhteellisen pieneen pinta-alaan on mahdutettu tuhansien vuosien historia, keskiaikaista arkkitehtuuria, hyvät ostosmahdollisuudet, vilkas huvielämä ja Välimeren kirkkaimmat sukellusvedet. Ilmasto on ihana - sekä ilman että veden lämpötila pysyvät mukavan korkealla pitkälle syksyyn. Nyt myös Maltalla on tarjolla perheystävällinen hotelli: Seabank Resort & Spa, joka sijaitsee Melliehassa.

  • Valuutta: Euro (EUR)
  • Matkakohteita:  3 kpl
  • Hotelleja:  26 kpl

Varaa reittilennot ja hotelli edullisesti kohteeseen

Esimerkiksi lennot + hotelli,
matkan kesto vrk

Lataa...
Luokitus

Helsingistä
- alk........../hlö

Hae
Seabank Resort Spa, Mellieha

Perheloma Maltalla

Melliehassa sijaitseva Seabank Resort on erinomainen All Inclusive -hotelli, josta on vain kivenheitto Maltan pisimmälle Ghadira Bayn hiekkarannalle. Lapsiperheiden ehdoton valinta!

Tutustu hotelliin ja varaa
Valletta, Malta

Pääkaupunki Valletta

Maltan pääkaupunkiin on kohteistamme vain lyhyt matka ja se sopii historiasta kiinnostuneille. Valletta ja sen 320 historiallista muistomerkkiä ovat Unescon maailmanperintöluettelossa.

Lue lisää Vallettasta
Westin Dragonara, Malta

Lomaile luksushotellissa

Westin Dragonara on upea, meren rannalla sijaitseva luksushotelli, jossa voit nauttia lomapäivistä allasalueella, ravintoloissa, spa-osastolla tai vaikkapa hotellin omalla kasinolla.

Tutustu hotelliin ja varaa