PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Malta

Malta

Maltalle lähtöön löytyy monta hyvää syytä: kolme kohdetta, monipuoliset hotellit ja kaiken lisäksi mukavat hinnat. Reittimatkalla voit itse määritellä matkasi ajankohdan ja pituuden. Nyt myös Maltalla on tarjolla perheystävällinen hotelli: Seabank Resort & Spa, joka sijaitsee Melliehassa.

Lue lisää matkakohteesta Malta Piilota teksti

Koe Malta
Maltan suhteellisen pieneen pinta-alaan on mahdutettu tuhansien vuosien historia, keskiaikaista arkkitehtuuria, hyvät ostosmahdollisuudet, vilkas huvielämä ja Välimeren kirkkaimmat sukellusvedet. Ilmasto on ihana - sekä ilman että veden lämpötila pysyvät mukavan korkealla pitkälle syksyyn. Malta on hieno saari, jota on helppo kiertää omatoimisesti vaikka bussilla tai taksilla, sillä välimatkat ovat lyhyitä.

  • Valuutta: Euro (EUR)
  • Matkakohteita:  3 kpl
  • Hotelleja:  34 kpl
Seabank Resort Spa, Mellieha

Perheloma Maltalla

Melliehassa sijaitseva Seabank Resort on erinomainen All Inclusive -hotelli, josta on vain kivenheitto Maltan pisimmälle Ghadira Bayn hiekkarannalle. Lapsiperheiden ehdoton valinta!

Tutustu hotelliin ja varaa
San Antonio Hotel & Spa, Malta

All Inclusive lomailua

Suosittu ja pidetty San Antonio Hotel & Spa sijaitsee St. Paul’s Bayssa ja tarjoaa rennon loman koko perheelle. Hotellista avautuvat huikeat näköalat Välimerelle ja All Inclusive sisältyy hintaan.

Tutustu hotelliin ja varaa
Westin Dragonara, Malta

Lomaile luksushotellissa

Westin Dragonara on upea, meren rannalla sijaitseva luksushotelli, jossa voit nauttia lomapäivistä allasalueella, ravintoloissa, spa-osastolla tai vaikkapa hotellin omalla kasinolla.

Tutustu hotelliin ja varaa
Maltan opas