Kuuba

Kuuba

Lähde nauttimaan Havannan kaupunkitunnelmista tai Varaderon rannoista. Varaderossa valittavanasi on useita hyviä All Inclusive -hotelleja. Perheille hyvä vaihtoehto on Family Garden -hotellimme Sol Palmeras, jossa on paljon tekemistä koko perheelle. Ja mukavaan lomatunnelmaan pääset jo heti alkumetreillä, kun varaat itsellesi koneen Comfort-luokasta paikan - uuden sukupolven istuin runsaine istuin- ja jalkatiloineen.

Lue lisää matkakohteesta Kuuba Piilota teksti

Kuuba on yksi Karibian vehreimmistä saarista. Ilmasto on trooppinen ja rannikkoa reunustavat valkoiset korallirannat. Kuuba on myös varsinainen vastakohtaisuuksien saari - salsaa ja kommunismia, elämäniloa ja köyhyyttä, korkeita vuoria ja luonnonsuojelualueita, villikukkia ja valkoisia rantoja. Teiden varsilla on edelleen nähtävissä "Viva la Revolución" -kylttejä.

Yhdistä Havanna ja Varadero
Aloita lomasi viettämällä muutama päivä Havannassa ja jatka sitten rantalomalle Varaderoon. Voit myös halutessasi viettää kokonaisen viikon kaupungissa ja toisen viikon rannalla. Päätitpä viettää lomasi miten tahansa, Havannassa kannattaa ehdottomasti käydä ja kokea kaupungin ainutlaatuinen ilmapiiri ja vilkas katuelämä.

Koe Kuuba
Mikäli haluat nähdä Kuubaa laajemmalti ja tutustua maan historiaan, luontoon ja nykypäivän elämään lähemmin, viikon kiertomatka on kuin tehty sinua varten. Mielenkiintoisen viikon aikana koet monia mieleenpainuvia hetkiä. Kokeneet oppaat vastaavat mielellään kysymyksiisi ja auttavat tarvittaessa.

Matkusta ympäri vuoden
Kuubaan voit matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Talvikaudella (joulu-maaliskuussa) voit matkustaa Kuubaan Helsingistä mukavasti suoralla Finnairin lomalennolla. Tjäreborgin kautta voit myös joustavasti matkustaa Kuubaan reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa ja määritellä itse matkasi pituuden.

  • Valuutta: Peso (CUC ja CUP)
  • Kausi (tilauslennot): Joulu-maaliskuu. Reittilennoilla vuoden ympäri.
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  3 kpl
  • Hotelleja:  27 kpl