PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Kuuba
Varadero

Kuuba

Kuuba

Lähde nauttimaan Havannan kaupunkitunnelmista tai Varaderon rannoista. Varaderossa valittavanasi on useita hyviä All Inclusive -hotelleja. Perheille hyvä vaihtoehto on Varaderon rannalla sijaitseva Family Garden -hotellimme Sol Palmeras, jossa on paljon tekemistä koko perheelle. Kannattaa myös tutustua Santa Maria del Mariin, joka sijaitsee meren rannalla, vain puolen tunnin taksimatkan päässä Havannasta.

Lue lisää matkakohteesta Kuuba Piilota teksti

Kuuba on yksi Karibian vehreimmistä saarista. Ilmasto on trooppinen ja rannikkoa reunustavat valkoiset korallirannat. Kuuba on myös varsinainen vastakohtaisuuksien saari - salsaa ja kommunismia, elämäniloa ja köyhyyttä, korkeita vuoria ja luonnonsuojelualueita, villikukkia ja valkoisia rantoja. Teiden varsilla on edelleen nähtävissä "Viva la Revolución" -kylttejä.

Yhdistä Havanna ja Varadero
Aloita lomasi viettämällä muutama päivä Havannassa ja jatka sitten rantalomalle Varaderoon. Voit myös halutessasi viettää kokonaisen viikon kaupungissa ja toisen viikon rannalla. Päätitpä viettää lomasi miten tahansa, Havannassa kannattaa ehdottomasti käydä ja kokea kaupungin ainutlaatuinen ilmapiiri ja vilkas katuelämä.

Koe Kuuba
Mikäli haluat nähdä Kuubaa laajemmalti ja tutustua maan historiaan, luontoon ja nykypäivän elämään lähemmin, viikon kiertomatka on kuin tehty sinua varten. Mielenkiintoisen viikon aikana koet monia mieleenpainuvia hetkiä. Tjäreborgin kokeneet oppaat pitävät huolen kaikista käytännön asioista ja kertovat mielellään enemmän jännittävästä ja monipuolisesta Kuubasta.

Matkusta ympäri vuoden
Kuubaan voit matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Talvikaudella (joulu-maaliskuussa) voit matkustaa Kuubaan Helsingistä mukavasti suoralla Finnairin tilauslennolla. Tjäreborgin kautta voit myös joustavasti matkustaa Kuubaan reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa ja määritellä itse matkasi pituuden.

Milloin on paras aika matkustaa Kuubaan?
Kuubassa sijaitsevat Tjäreborgin lomakohteet Havanna ja Varadero. Kuubassa vallitsee trooppinen ilmasto ja ilman keskilämpötila on noin 25–26 astetta talvella. Illat ja yöt saattavat toki olla huomattavasti viileämmät. Veden lämpötila laskee harvoin alle 25 asteen. Sadetta ja ukkosta saattaa myös olla luvassa, mutta sangen harvoin. Kesäkaudella, toukokuusta loka-marraskuuhun, on kosteampaa ja sateet ja ukkoset ovat yleisempiä. Lämpötila kohoaa noin 30 asteeseen ja myös meriveden lämpötila saattaa kohota muutaman asteen. Suurin riski hurrikaaneille on elo-lokakuussa.

  • Valuutta: Peso (CUC ja CUP)
  • Kausi (tilauslennot): Joulu-maaliskuu. Reittilennoilla vuoden ympäri.
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  4 kpl
  • Hotelleja:  41 kpl