Gran Canaria, Kanariansaaret

Gran Canaria on tehty lempeästä ilmastosta, auringosta, hiekkarannoista, dyyneistä, merestä, hyvästä ruoasta ja mukavasta ajanvietteestä. Uutuus! Gran Canarialle voit nyt matkustaa joustavasti reittilennoilla, jolloin voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat, ja hotellivalikoima on monipuolinen. Voit viipyä juuri niin kauan kuin haluat, oli se sitten kolme, viisi tai kymmenen päivää. Tai jotain aivan muuta.

Lue lisää kohteesta Gran Canaria Piilota teksti

Gran Canaria on monipuolinen saari, jossa Tjäreborgilla on mukavan erilaisia kohteita. Saaren pohjoisosan Las Palmas muodikas ja monipuolinen espanjalaiskaupunki, jossa voit viettää myös rantalomaa. Etelässä on aurinkoisten lomakylien ketju, johon kuuluu muun muassa laatulomaan sopiva uusi Costa Meloneras, rauhallinen Maspalomas ja saaren vauhdikkain bailupaikka Playa del Inglés. Lounaisrannalta voit valita tunnelmallisen Playa de Amadoresin, tutun Puerto Ricon tai Sunwing Arguineguín Seafrontin, jossa perheiden viihtyvyys on pääasia. Lännempää löytyy rauhallinen Playa del Cura sekä viehättävä Puerto de Mogán rauhallista lomaa kaipaaville.

Asu paremmin
Minkä Gran Canarian lomakohteistamme valitsetkin, laajasta valikoimastamme löydät mieluisan hotellin, jolla on juuri haluamasi määrä tähtiä ja hinta kohdallaan. Jos matkustat koko pesueen kanssa, valitse erityisesti perheille suunniteltu hotelli - Sunwing Arguineguín Seafront tai Family Garden Altamar tai Puerto Azul Puerto Ricossa. Family Garden -hotellimme, Mirador del Atlantico, sijaitsee Playa de Amadoresissa. Kun lapset viihtyvät, on aikuisillakin mukavaa! Valikoimassa on myös hotelleja aikuisempaan makuun. Kun matkustat ilman lapsia, valitse Sunprime Atlantic View Playa del Inglésissä. Tervetuloa viettämään aikuisten laatuaikaa. Ja jos hotellin sijainti on sinulle tärkeä, valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja joko rannan tuntumasta, keskustasta tai rauhallisemmilta alueilta.

Suorat lomalennot
Tjäreborgin suorilla lomalennoilla matkustat Gran Canarialle kätevästi. Helsingin lisäksi lennämme Kuopiosta, Oulusta, Turusta ja Vaasasta.

  • Matkakohteita:  11 kpl
  • Hotelleja:  186 kpl

Kanarian Top 10

Kanaria Top 10

Kanaria on muutakin kuin hiekkaa ja aurinkoa. Listasimme parhaat elämykset Kanariansaarilla.

Tutustu vinkkeihin

Löydä oikea hotelli!

Löydä oikea hotelli

Hotelli vai huoneisto? All Inclusive? WiFi? Ilmastointi? Hae sinulle sopivin hotelli.

Kokeile Lomahakua!

Lomalle lähikentältä

Lomalle lähikentältä

Loman voi aloittaa jo lähikentältä. Meillä on lentoja myös muualta kuin Helsinki-Vantaalta.

Lomalle omalta lähikentältältäsi

Talven lähimatkat kampanja

Matkakohteet - Gran Canaria