PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Lennot Oulusta

Oulusta löytyy reittilennoilla paljon eri kohdevaihtoehtoja ja voit matkustaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Varaa lennot ja hotelli tai vaikkapa vain pelkät lennot ja säästät aikaa, vaivaa sekä rahaa, kun loma alkaa jo melkein kotiovelta.

Kesällä 2017 valikoimassamme on myös suorat lennot Oulusta Haniaan Kreetalle Thomas Cook Airlinesin tilauslennoilla. Lähtöjä on keväällä lauantaisin 29.4. sekä 6.5. Varaa lennot nopeasti!

SUOSITTELEMME JUURI NYT

  • Family Garden
Alexandra Beach
Alexandra Beach
Hanian rannikko, Agia Marina, Kreeta, Kreikka
Hintaesimerkki: 1 vk, lähtöpäivämäärä 29.4. Lähtöpaikka: Oulu. Majoitus: Yksiö. Ei aterioita.
  • Sunprime Hotels
Sunprime Platanias Beach
Sunprime Platanias Beach
Hanian rannikko, Platanias, Kreeta, Kreikka
Hintaesimerkki: 1 vk, lähtöpäivämäärä 6.5. Lähtöpaikka: Oulu. Majoitus: Prime Room, 1 huone, parveke puutarhaan/ympäristöön. Ei aterioita.
  • Family Comfort
Iolida Beach
Iolida Beach
Hanian rannikko, Agia Marina, Kreeta, Kreikka
Hintaesimerkki: 1 vk, lähtöpäivämäärä 29.4. Lähtöpaikka: Oulu. Majoitus: Kaksio kadulle päin, lisävuodemahdollisuus. Ei aterioita.

JOUSTAVASTI REITTILENNOILLA

Sivulla esitetyt hinnat ovat per henkilö ja koskevat vain uusia varauksia. Hinnoissa on huomioitu kaikki alennukset/edut. Hintoihin ei sisälly hotellikuljetukset kohteessa, ateriat lennoilla ja hotelleissa, jollei muuta mainittu. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kampanjaetua tai -alennusta ei myönnetä yhtä aikaa muiden alennusten kanssa. Kampanjaetu tai -alennus ei siirry uuteen varaukseen, jos lomakohdetta, lähtöpäivää tai -paikkaa muutetaan. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin.

Lentoaseman yhteystiedot

Finavia, Oulun lentoasema
Lentokentäntie 720
90460 OULUNSALO
Puh: 020 708 000
Faksi: (08) 520 7799

Lentoaseman www-sivuilta
näet mm. liikenneyhteydet ja
ajo-ohjeet perille.