Larnaka

Larnaka, Kypros

Larnaka on täydellinen yhdistelmä rantaelämää ja kaupunkilomaa. Ihastuttava Sandy Beach Hotel sijaitsee Larnaca Bayssä, Dhekelia Beachillä, noin kahdeksan kilometrin päässä keskustasta.

Ennen kuin turkkilaiset valloittivat Kyproksen vuonna 1974, Larnaka oli vielä melko tuntematon. Nykyään se on Kyproksen kolmanneksi suurin kaupunki ja yksi saaren suosituimmista lomakohteista. Kyproslainen ilmapiiri, hieno ranta ja monet kulttuurikohteet tekevät kaupungista monipuolisen lomakohteen.

Larnaka on omatoimikohde, joten paikalla ei ole Tjäreborgin suomalaista opasta.

Lisää kohteesta Larnaka Piilota teksti

Katukahviloita ja tavernoita
Tapahtumat keskittyvät Seafront- rantabulevardille. Kadun varrella on pitkä rivi katukahviloita, ravintoloita ja tavernoja, jotka houkuttelevat sekä paikallisia että lomanviettäjiä. Päivisin vietetään aikaa kahvin tai lounaan merkeissä, illalla pidetään hauskaa baareissa ja bouzoukiklubeilla. Aivan rantabulervardin takana on pääkatu, jonka toisella puolella on Vanha kaupunginosa. Vanhan kaupungin itämaisissa kortteleissa on hauska kierrellä ja käydä vaikka ikkunaostoksilla luksusliikkeissä. Vihannesmarkkinat ovat oiva paikka hankkia eväät picnicille tai rannalle.

Paljon nähtävää, paljon tehtävää
Kulttuurihistoriasta kiinnostuneelle on Larnakassa paljon nähtävää, sekä kaupungin sisä- että ulkopuolella. Kyproksella on pitkä ja jännittävä historia, ja jos haluat matkustaa saaren ympäri, käy se helposti keskustasta lähtevillä paikallisbusseilla. Toki voit myös ottaa taksin tai vuokrata oman auton. Hyvällä retkeilyetäisyydellä ovat mm. Paphos, Troodosvuori ja Nikosia.

Muiden mielipiteet kohteesta Larnaka

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
3
Ostokset
3
Ruoka & juoma
4
Harrastukset
2,7
Yleisarvosana
4

Arvosana 4,4

Perustuu 203 arvosteluun

Suositut hotellit - Larnaka


  • SENTIDO
All Inclusive SENTIDO Sandy Beach-hotellissa.Näytä kuvia

SENTIDO Sandy Beach, Larnaka
 

Larnaka, Kypros

Luokitus: 4
Asiakkaidemme arvosana 4,4

Moderni hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Dhekelia Beachillä Larnaca Bayssa, hieman...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola
  • Paik. kesk.: 50 m
  • Uimaranta: 0 m
  • Internet
Näytä hotelli kartalla
 
Valitse SENTIDO Sandy Beach

Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.