Holiday Service 24 hrs

Palvelumme
matkakohteissa

Holiday Service 24 hrs

Lähtiessäsi Tjäreborgin matkalle lomailun pitää olla helppoa ja rentouttavaa. Sen vuoksi olemme keskittyneet nykyaikaiseen opaspalveluun, jonka ansiosta voit olla suoraan yhteydessä oppaisiimme juuri silloin kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Tapaat oppaamme lentokentällä saapuessasi kohteeseen, hotelleiden tapaamisaikoina, ja tarpeen mukaan voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisen sinulle parhaiten sopivana aikana. Mutta ainutlaatuinen opaspalvelumme ulottuu vieläkin pidemmälle: sekä ennen matkaa että lomasi aikana voit luottaa siihen, että saat aina nopeasti vastauksen sähköpostilla, tekstiviestillä ja puhelimitse.

Kutsumme tätä palvelua nimellä Holiday Service 24 hrs, ja palvelu on tietenkin vieraillemme ilmainen. Muistathan vaan antaa meille sähköpostiosoitteesi sekä matkapuhelinnumerosi matkaa varatessasi, niin me huolehdimme muusta.

Holiday Service 24 hrs lyhyesti

Ennen lomaa:
Muutama päivä ennen matkaa saat lomakohteesi oppailta tervetuloviestin, jossa on mainittu sähköpostiosoite, johon voit lähettää kaikki kysymyksesi, jotka koskevat nähtävyyksiä, rantoja, säätilaa, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita jne. Voit myös kysellä lisätietoja retkistämme ja saat apua, jos haluat vuokrata vaikkapa auton lomasi aikana. Kaikki kysymykset ovat tervetulleita ja vastaamme niihin 24 tunnin kuluessa.

Loman aikana:
Kun meillä on matkapuhelinnumerosi, saat automaattisesti meiltä erilaisia vinkkejä ja tiedotuksia lomasi aikana. Voit myös itse lähettää Tjäreborgin oppaille tekstiviestin, jos haluat varata retkiä tai auton, tai jos haluat vaikka sopia oppaiden kanssa tapaamisajan hotelliisi. Tai ihan mitä muuta tahansa. Koneesi laskeuduttua kohteeseen saat myös tekstiviestillä palvelupuhelimemme numeron, johon voit soittaa vuorokauden ympäri.

Kaikilla Tjäreborgin oppailla on oma tietokone mukanaan, joten he voivat heti ryhtyä ratkomaan mahdollisia ongelmia – riippumatta siitä tapaatko heidät hotellissa tai palvelutoimistossamme.

Vinkki! Lataa jo etukäteen "Tjäreborg"-matkasovellus, jolloin sinulla on matkaopas mukanasi koko matkan ajan. Sovelluksesta näet matkaasi koskevia tietoja, kuten lentoaikataulut, kuljetukset matkakohteessa, hotellin tiedot ja vinkkejä lomakohteesi ravintoloista ja muista palveluista. Tjäreborgin matkasovellus toimii iOS- tai Android-laitteellasi.