Om Ving

Tjäreborg yrityksenä

Täydellinen toiminimi: Oy Tjäreborg Ab
Valmismatkarekisteritunniste: 3562/04/MjU

Yhteystiedot:

Osoite (pääkonttori): Urho Kekkosen katu 3 B, 00100 Helsinki
Puhelin: 09 123 7200
Y-tunnus: 0114101-6
Sähköposti: etunimi.sukunimi@tjareborg.fi

Yritys on merkitty seuraaviin rekistereihin: Kaupparekisteri, Työnantajarekisteri, Verohallinnon perustietorekisteri, Ennakkoperintärekisteri, Arvonlisäverorekisteri, Valmismatkarekisteri.

Valvovan viranomaisen yhteystiedot:
Postiosoite: Kilpailu- ja kuluttajavirasto, PL 5, 00531 Helsinki
Käyntiosoite: Siltasaarenkatu 12 A, 00530 Helsinki
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@kkv.fi

Kaupparekisteritiedot: www.ytj.fi
Valmismatkarekisteri : www.kkv.fi

Tjäreborg ja sen emoyhtiö

Tjäreborg on osa Thomas Cook Group -konsernia. Thomas Cook Group plc on yksi maailman johtavista matkanjärjestäjäkonserneista, joka on pörssinoteerattu Lontoon pörssissä. Yli 19 miljoonaa ihmistä matkustaa vuosittain jollakin Thomas Cook Groupiin kuuluvalla matkanjärjestäjällä. Thomas Cookilla on toimintaa 16 maassa ja se työllistää n. 22 000 henkilöä.

Thomas Cook Northern Europe on Pohjoismaiden suurin matkanjärjestäjäkonserni. Thomas Cook Northern Europe -konserniin kuuluvia matkanjärjestäjiä on Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Ruotsissa konserniin kuuluvat Globetrotter ja Ving, joka on Ruotsin suurin matkanjärjestäjä. Tanskassa ryhmään kuuluu matkanjärjestäjä Spies, joka on Tanskan suurin matkanjärjestäjä. Norjassa ryhmään kuuluu matkanjärjestäjä Ving, joka on Norjan suurin matkanjärjestäjä. Pohjoismaissa konserniin kuuluvat myös Skandinavian suurin tilauslentoyhtiö Thomas Cook Airlines sekä Sunwing Family Resorts ja Sunprime Hotels -hotelliketjut.

Tjäreborg on Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä noin 185.000 vuosittaisella matkustajallaan. Tjäreborgin liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella (1.10.2016 - 30.9.2017) 132,4 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan voitto oli 7,4 miljoonaa euroa. Thomas Cook Northern Europen liiketoiminnan voitto oli 152 miljoonaa euroa liikevaihdon ollessa 1,5 miljardia euroa. Thomas Cook Northern Europen vuosittainen matkustajamäärä on 1,5 miljoonaa.