Kestävä matkailu

Matkustaminen lisääntyy, ja sillä on kiistattomia vaikutuksia ympäristöön, matkakohteisiin sekä niissä asuviin ja työskenteleviin ihmisiin. Tjäreborgin ja koko Thomas Cook -konsernin tavoitteena on vähentää matkailun kielteisiä vaikutuksia ja lisätä myönteisiä vaikutuksia. Suhtaudumme ehdottoman kielteisesti matkailuun mahdollisesti liittyvään laittomaan toimintaan tai hyväksikäyttöön. Pyrimme aina huomioimaan kestävyysnäkökohdat, niin omassa toiminnassamme kuin yhteistyössämme paikallisten kumppaniemme kanssa.

Ajankohtaista

Thomas Cook Group lanseeraa #noplaceforplastic-aloitteen

70 miljoonasta kertakäyttöisestä muovituotteesta luovutaan
Thomas Cook Group haluaa vähentää mereen päätyvän muovijätteen määrää. Yhtiön julkistaman #noplaceforplastic-aloitteen tavoitteena on vähentää kertakäyttömuovin määrää 70 tonnia vuoden 2019 loppuun mennessä.

Thomas Cook -konserni lopettaa retkien myynnin teemapuistoihin, joissa on miekkavalaita

30.7.2018

Päätös poistaa retket perustuu alan asiantuntijuuteen, asiakkaiden mielipiteisiin sekä konsernin tiukentuneisiin eläintenkäsittelyehtoihin.

Thomas Cook Group julkistaa uuden vastuullisuusstrategian

7.3.2018

Thomas Cook on julkistanut tänään ITB-matkamessuilla Berliinissä uuden vastuullisuusstrategian.

Maailman ympäristöpäivä

6.6.2017

Kesäkuun 5. päivä on Maailman ympäristöpäivä, jolla halutaan kiinnittää huomiota ympäristökysymyksiin. Sunwing-hotelleissa lapset opettelivat yhdessä Lollon & Bernien kanssa, miten ympäristöä voi huomioida lomahotellissa.

Lahjoitus City of Joylle Meksikossa

28.4.2017

Kohdepäällikkömme Lotte Petersen vieraili huhtikuussa 2017 City of Joyssa Meksikossa, ja toimitti perille Thomas Cook Northern Europen lahjoituksen.

Thomas Cook poistaa retkiohjelmastaan 16 eläinkohdetta

Englantilainen Global Spirit on tehnyt Thomas Cook -konsernin toimeksiannosta tarkastus- ja arviointikäyntejä retkikohteisiin, joissa on eläimiä. Näistä 16 ei täyttänyt vaatimuksia, minkä vuoksi Tjäreborgin ja sen emokonsernin yhteistyö näiden retkikohteiden kanssa päättyy.

Thomas Cookin tuore vastuullisuusraportti

Helmikuu 2017

Tjäreborgin emokonserni Thomas Cook julkaisi tammikuussa vuosittaisen vastuullisuusraporttinsa.