• perheystävällinen

Sunwing Sandy Bay Beach

Matkusta turvallisesti Tjäreborgin mukana ja tunne olosi turvalliseksi myös lomakohteessasi, lue lisää tästä

Sunwing Sandy Bay Beach on ehdottomasti suosituin perhehotellimme aurinkoisella Kyproksella. Valittavanasi on kuusi uima-allasta, joista kolme on lastenaltaita. Halutessasi pulikoimaan suolaisempaan veteen niin lähimmälle rannalle, jossa myös lapset viihtyvät, on alle 100 metriä. Ja täällä voit myös lähteä snorklaten tutustumaan merenalaisiin maisemiin.

Sunwing Sandy Bay Beachin matalat rakennukset saavat hotellialueen tuntumaan pieneltä kreikkalaiselta kylältä. Ja valinnanvaraa on myös majoitusvaihtoehtojen suhteen. Kun haluat nauttia tosi mukavasta ylellisyydestä, niin silloin kannattaa varata sviitti, josta pääsee suoraan omaan, jaettuun uima-altaaseen, ja uimaanmeno ei ole silloin ainakaan matkan pituudesta kiinni.

Fino Restaurant & Grillissä sekä Andrea's Kitchen -ravintolassa on tarjolla sekä välimerellisiä ruokia että kansainvälisen keittiön herkkuja. Illalla voit nauttia virvoittavan juoman Lime Baarissa ja samalla voit seurata ammattitaitoisten esiintyjen showesityksiä näyttämöllä.

Fitness & Spa -osastolla on tarjolla laaja valikoima erilaisia ohjattuja liikuntatunteja sekä kauneushoitoja. Ja kuten kaikissa muissakin Sunwing Family Resortseissamme, myös täällä on paljon erilaista ajanvietettä lapsille - Lollo & Bernie Club sekä Play & Chat, jossa voit pelata PlayStationilla sekä surffata netissä. Lollo & Bernie Clubissa on paikalla myös suomenkielinen ohjaaja.

Hienolla allasalueella riittää tekemistä kaikille, sillä altaita on useita sekä isommille että pienemmille vieraille. Täällä on myös vesiliukumäkiä, joista tulee taatusti kaikkien lasten suosikkeja loman aikana.

Klassikkohotelli

Sunwing Sandy Bay Beach on luokiteltu ns. Klassikkohotelliksi, sillä hotellissa on hyvät mahdollisuudet treenata neljää klassista urheilulajia: uintia, juoksua, hiihtoa (rullahiihtoa) ja pyöräilyä.

Sunwing Sandy Bay sijaitsee rauhallisella alueella, meren rannalla. Hotellin ulkopuolella on jonkin verran ravintoloita sekä muutamia kauppoja. Ayia Napan ravintoloihin, kauppoihin ja huvittelumahdolliuksiin on hotellista noin 2,3 kilometriä.

Internet

Ilmainen WiFi* kaikissa Sunwing Family Resorts -hotelleissa. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

MySunwing

Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunwing-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Palvelumme

Sunwing Family Resorts -hotellin vieraana Resort Servicen/Help Deskin palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit varata retkiä, vuokrata auton ja saat vinkkejä ja hyviä neuvoja.

Sunwing sosiaalisessa mediassa

Tiesithän, että voit seurata Sunwing Sandy Bay Beachia sosiaalisessa mediassa.

Tykkää Sunwing Sandy Bay Beachistä Facebookissa.

Savuton hotelli

Sunwing Sandy Bay Beachistä on täysin savuton hotelli. Tupakointikielto koskee myös sähkötupakkaa. Hotellialueella on kuitenkin muutamia erillisiä tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittu.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli sinun tarvitsee kääntyä lääkärin puoleen vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin. Käynnit lääkärin vastaanotolla & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa on huomioitu myös liikuntaesteiset. Sopivat huoneistot löytyvät kohdasta Small Family ja Family.

Hotellialueella on rampit. Sporttialtaaseen sekä Funpooliin on raput sekä kaide. Funaltaaseen pääsee myös ramppia pitkin (ei kaidetta, kalteva pohja).

Kausi

Hotelli on avoinna vuoden ympäri. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.

Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla paljon erilaisia aktiviteetti- ja treeniryhmiä.

Kesällä voimassa oleva Sunwingin palvelukonsepti sekä Lollon & Bernien ohjelmat, lasten- ja urheiluaktiviteetit, showesitykset sekä ravintoloiden aukioloajat eivät ole talvikaudella voimassa tässä hotellissa.

Talvella ravintola on avoinna yhtenä iltana viikossa ja baari kahtena iltana. Mini Market on avoinna joka päivä. Iltaohjelmaa on luvassa 1-3 iltana viikossa, esim. tanssia, bingoa ja paikallista showohjelmaa. Ei lapsille suunnattua ajanvieteohjelmaa. Urheiluaktiviteetteja järjestetään kaksi kertaa viikossa, esim. boule, kevyttä jumppaa, kävely- tai vaellusretkiä. Hotellin spa-osasto on suljettu talvikaudella.

Talvikausi 2021-2022 alkaa 7.11.2021. Ateriapaketit tulevat myyntiin ennen kuin kesäkausi alkaa.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resorts -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Häät Sunwing Family Resortsissa

Oletko ajatellut mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunwing Family Resorts -perheparatiisissamme on itsestään selvä valinta silloin, kun lapset ovat mukana häämatkalla. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitetty sähköposti niin kerromme sinulle lisää: sandy.bay@sunwing.net

Muuta

Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja viimeistään klo 15.00. Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Lähin pankkiautomaatti n. 100 metrin päässä hotellilta.

Rakennettu: 1989-1990

Kunnostettu: Lollo & Bernie Suites -huoneet kunnostettiin 2013, muut huoneistot 2014 ja 2015.

336 huoneistoa. 2 kerrosta.

Ilmastointi: 1.5.–30.9. klo 16.00-19.00 ja 22.00-09.00

Keskuslämmitys: 1.11.–15.4. klo 16.00-10.00

Parkkipaikat: Rajoitettu määrä parkkipaikkoja hotellin alueella.

Hotellinjohtaja

Louis Misseris

Hotellin virallinen luokitus on A.
 • Huoneistoja, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Suomenkielistä henkilökuntaa lastenkerhossa sekä Lollo & Bernie
 • Lähellä rantaa
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Ilmastokompensoitu asuminen
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  4 kpl
 • Lastenallas
  2 kpl
 • Ravintola
  3 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Ei
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  5
 • Paikallinen keskusta
  0 m
 • Keskusta
  2,3 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  50-200 m
 • Vesiliukumäki
  On
Asuminen
Sunwing Sandy Bay Beachin matalat rakennukset sijaitsevat laajalla viheralueella, mikä saa hotellialueen tuntumaan pieneltä kreikkalaiselta kylältä. Sopii erinomaisesti erilaisista leikeistä innostuneille lapsille.

Tästä voit tarkistaa huoneistosi sijainnin.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Lue lisää fiksuista lisäpalveluistamme.

Kun varaat Sunwing Jokerin, annat meidän valita huoneistotyypin juuri sillä hetkellä hotellissa vapaana olevista vaihtoehdoista. Saat aina kuitenkin sellaisen huoneiston, joka on meillä normaalistikin myynnissä, ja huoneistotyyppi ilmoitetaan sinulle saavuttuasi perille hotelliin. Tietyissä tilanteissa saatat joutua vaihtamaan huoneistoa lomasi aikana. Siivous ja allaspyyhkeet sisältyvät hintaan.

Small Family

Sopii erinomaisesti pienelle perheelle.

Family

Suosituin asumisvaihtoehtomme.

Happy Baby

Huoneistot on suunniteltu erityisesti pikkulasten kanssa matkustaville.

Lollo & Bernie Suite

Leikkisästi suunnitellut sviitit.

Royal Lounge Suite

Huoneistot, joissa lisämukavuuksia ja suuri terassi tai parveke.

Royal Pool Suite

Pulahda uima-altaaseen suoraan omalta terassiltasi! Huoneistot ovat erittäin korkeatasoiset.

Big Family

Huoneistot sopivat hyvin suuremmille seurueille.

Ruoka ja juoma

Vaikka ruuan valmistaminen onkin hauskaa, niin lomalla myös perheen vakituinen kokki haluaa varmasti nauttia valmiin ruokapöydän antimista. Sunwing Sandy Bay Beachissä taitavat kokkimme loihtivat esille joka päivä ruokia, jotka maistuvat sekä aikuisille että lapsille – aamiaisella, lounaalla ja illallisella.

Aamu lähtee mukavasti käyntiin, kun herkuttelet Fino Restaurant & Grillin puolella monipuolisen buffetpöydän antimista. Lounaalla voitte käydä syömässä Andrea's Kitchenissä, jossa myös lapset viihtyvät. Herkullisen ja hyvin valmistetun illallisen voit nauttia tyylikkäässä Fino Restaurant & Grill -ravintolassa. Jos jonain iltana haluat syödä rauhassa omalla parvekkeella, voit käydä ostamassa jotain pientä ja hyvää Mini Market & Deli -kaupasta tai tilata take away -annokset Andrea's Kitchenistä. Lomalla jokainen päivä tuntuu sunnuntailta. Lisätietoja tarjonnastamme sekä aukioloajoista voit lukea alapuolelta ja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Andrea's Kitchen

Andrea's Kitchen

Suosittu ja sopuhintainen ruokapaikka on avoinna lounas- ja illallisaikaan. Tarjolla on laaja valikoima ruokia ja juomia, joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Ravintolan ympäristö on miellyttävä. Ruokalistallamme on sekä vanhoja että uusia suosikkeja – salaatteja, voileipiä, pizzoja, hampurilaisia sekä paljon muuta. Mikäli jonain iltana haluat mieluummin syödä jotain omalla parvekkeella tai terassilla, ei hätää - Andrea's Kitchenistä saa mukaan myös take away -annoksia.

Fino Restaurant & Grill

Kesällä 2021 Fino Restaurant & Grill on suljettu. Kaikkein suosituimmat Fino Restaurant & Grill -ravintolan ruokalajit ovat tilattavissa Andrea´s Kitchenin illallislistalta. Voimassa toistaiseksi kesäkaudella 2021.

Tyylikäs ja moderni ravintola, joka ei kuitenkaan ole liian virallinen. Kansainvälisellä ruokalistalla on sekä perinteisiä klassikkoja että aivan uusia ruokalajeja. Myös lapset toivotetaan tervetulleiksi viihtymään ravintolan mukavaan tunnelmaan. Fino Restaurant & Grill -ravintola on avoinna illallisaikaan.

Buffetravintola

Inclusive-paketin ostaneet vieraat syövät Buffetravintolassa aamiais-, lounas- ja illlallisbuffetin. Tiettyinä iltoina tarjolla on myös teemabuffet.

Lime Bar

Ennen ja jälkeen illallisen voit käydä drinkillä Lime Barissa, jossa on myös lapsille tarjolla omia juomavaihtoehtoja. Lime Barista näet hyvin esiintymislavalle, jossa ammattitaitoiset esiintyjät järjestävät useamman kerran viikossa lapsille sekä koko perheelle vauhdikkaita show-esityksiä.

Mini Market & Deli

Sunwingin omasta Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista - postikortteja, Lollo & Bernien pehmoleluja, vaippoja, vauvan ruokia ja muita lastentuotteita (saattavat olla paikallisia merkkejä), karkkia, aurinkovoiteita, vastapaistettua leipää, take away -ruokia ja juomia. Hyvä vaihtoehto, mikäli jonain iltana haluat jäädä kotiin ja syödä jotain pientä omalla parvekkeellasi tai muuten vaan haluat lähteä kaupassa käymään.

Huom! – Jos olet varannut ateriapaketin, sinun on varattava pöytä ravintolasta etukäteen ja valittava, milloin haluat syödä ateriasi. Tämä on osa Safe Travel -turvallisuuskäytäntöämme, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi ateriat tarjoillaan joko á la carte -listalta, buffetista tai ravintolan henkilökunta annostelee ruuan buffetista, jolloin kerrot/osoitat ravintolan henkilökunnalle mitä haluat syödä ja henkilökunta annostelee ruuan valmiiksi lautaselle. Voit käydä hakemassa ruokaa niin monta kertaa kuin haluat ja tarjolla on sama valikoima kuin jos ottaisit buffetista itse. Lisätietoa oman hotellisi käytännöstä saat saavuttuasi hotelliin. Lue lisää: Safe Travel -käytännöistä hotellissa.

Buffetaamiainen

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 07.30-10.30 on Sunwing Sandy Bay Beachin fantastinen aamiaisbuffet katettuna Fino Restaurant & Grillissä. Hedelmiä, jugurttia, muroja, tuoretta leipää, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, pekonia, kahvia, teetä...(sisältö saattaa toisinaan vaihdella hieman). Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Varattava jo etukäteen ennen matkaa kotimaassa.

Sunwing Inclusive

Sunwing Inclusive

Aterioit hotellilla viitenä vapaavalintaisena päivänä viikosta. Kaksi päivää jää siis mieliteoille ja retkille.

Hintaan sisältyy:

 • Aamiaisbuffet joka päivä
 • Viisi lounasta ja viisi illallista sekä ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen olut tai viini
 • Useina iltoina viikossa on tarjolla teemabuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, aasialainen, italialainen, Tex Mex ja ruokia Lähi-idästä

Lisätietoa hotellin tarjonnasta voit lukea hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing Inclusivesta.

Sunwing All Inclusive

Sunwing All Inclusive

Sunwing All Inclusiven hintaan sisältyy:

 • Aamiaisbuffet klo 07.30-10.30, lounasbuffet klo 12.30-14.00 ja illallisbuffét klo 18.00-21.00 sekä ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen olut tai viini
 • Useina iltoina viikossa on tarjolla teemaillallisbuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, aasialainen, italialainen, ruokia Lähi-idästä, Tex Mex ja BBQ
 • Lämpimiä ja kylmiä snackseja klo10.30-12.00 sekä klo 16.00-18.00
 • Vesi, virvoitusjuomat, paikalliset alkoholijuomat sekä suodatinkahvi hotellin baareista klo 10.30-24.00
 • Irtojäätelöä kastikkeen kera sekä pikkuleipiä klo 10.30-22.00.

Ruokailuajat ilmoitetaan hotelliin saapuessasi. Lähtöpäivänä All Inclusive on voimassa hotellista lähtöön saakka. Mikäli kahden viikon lomalla olet varannut All Inclusiven vain ensimmäiselle viikolle, on All Inclusive voimassa 8. lomapäivänä klo 14.00 saakka – viikko saapumisen jälkeen.

Varatessasi Sunwing All Inclusiven Sunwing Sandy Bay Beachissä sinulla on enemmän valinnanvaraa. Voit halutessasi syödä joka ilta buffetillallisen, tai halutessasi voit myös lomasi aikana syödä yhtenä iltana kolmen ruokalajin illallisen Andrea´s Kitchenissä ja toisena iltana kolmen ruokalajin illallisen Fino Restaurant & Grillissä (kiinteä ruokalista).* Lapsille on oma Lollo & Bernie's buffetpöytä. Juomat sisältyvät hintaan kuten All Inclusivessa, ja pöytävaraus tulee tehdä etukäteen, paikan päällä. Suosittelemme tekemään pöytävaraukset mahdollisimman hyvissä ajoin, sillä ravintolat saattavat tulla täyteen.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing All Inclusivesta.

*Ei koske Ocean Beach Clubin vieraita.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive - aikuiset valitsevat Andrea´s Kitchenin suuresta à la carte menusta - sekä lounaan että illallisen.

Kitchen Inclusiveen sisältyy:

 • Sunwingin runsas aamiaisbuffet 7 päivänä
 • 5 kolmen ruokalajin lounasta ja illallista. Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka valitaan vapaasti Andrea´s Kitchenin menusta. Ruokajuomaksi 50 cl olutta/virvoitusjuomaa/vettä tai 1/2 pulloa viiniä (37,5 cl) per henkilö/ateria. Aterian päätteeksi sisältyy kahvi.

Lapset syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa aamiaisbuffetista sekä Lollo & Bernie's buffetista (lounas & illallinen). Juomat ja jäätelö sisältyvät lounaalla ja illallisella. Voit itse valita minä viitenä päivänä seitsemästä haluat syödä lounaan ja illallisen.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Kitchen Inclusivesta.

Uiminen

Sunwing Sandy Bay Beachin suurella allasalueella (975 m2) on kuusi allasta, joista yksi on aurinkokatoksellinen babypool. Kun käyt nauttimassa spa-hoidoista, käytössäsi on erillinen uima-allas, jossa voit useimmiten uida kaikessa rauhassa. Kaikkien altaiden ympärillä on myös aurinkotuoleja ja -varjoja. Uimapyyhe kannattaa ottaa mukaan omasta huoneesta.

Mikäli haluat uida meressä, valittavanasi on kaksi Kyproksen parhaimmista rannoista: Sandy Bay ja Nissi Beach. Molemmat rannat syvenevät loivasti, ne ovat heti hotellin vieressä ja hiekka on valkoista, hienorakeista korallihiekkaa. Turkoosinsininen meri sopii todella hyvin snorklaamiseen, sillä Kyproksella veden lämpötila pysyttelee lähes 20 asteessa melkein koko kauden, marraskuulle saakka.

Sunwing Sandy Bayssä, Funpoolin vieressä, on myös kolme vesiliukumäkeä, joista tulee taatusti kaikkien lasten suosikkeja.

Kaikki altaat sisältävät noin 0,7% suolavettä, koska hotelli käyttää ympäristöystävällistä puhdistusjärjestelmää.

Babypool

Babypool*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 28 m2
Syvyys: 30 cm
Aurinkokatos: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, osittain*
Avoinna: klo 08.00-19.00

Lastenallas*

Allastyyppi: Lastenallas
Koko: 55 m2
Syvyys: 60 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, osittain*
Avoinna: klo 08.00-19.00

Lastenallas*

Allastyyppi: Lastenallas
Koko: 60 m2
Syvyys: 60 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, osittain*
Avoinna: klo 08.00-19.00

Funpool**

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 500 m2
Syvyys: 0-140 cm
Vesiliukumäki: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, osittain
Avoinna: klo 08.00-19.00***

Uima-allas*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 260 m2
Syvyys: 100 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-19.00

Sporttiallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 260 m2
Syvyys: 140 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-19.00

Spa-allas ****

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 72 m2
Syvyys: 140 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, osittain
Avoinna: klo 08.00-19.00

Yksityiset uima-altaat rakennukset 5-6*****

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 258 m2
Syvyys: 130 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, osittain*****
Avoinna: klo 08.00-21.00

Ranta

Sandy Bay ja Nissi Beach sijaitsevat Resort-alueen molemmin puolin. Molemmilla rannoilla hiekka on valkoista ja hienojakoista. Nissi Beach syvenee loivasti, mutta Sandy Bayn ranta syvenee melko nopeasti. Nissi Beachillä on pituutta 200 m ja Sandy Bay on noin 100 m pitkä. Rannalle on matkaa n. 50-200 metriä sen mukaan missä päin hotellialuetta asut. Aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa.

Spa-allas on avoinna kaikille ja se on lämmitetty 1.11.- 31.3.. Veden lämpötila saattaa vaihdella vuorokauden aikana ja ulkolämpötiojen mukaan. Muut yleiset altaat ovat suljetut talvikaudella.

 • Lastenaltaat, Babypool ja uima-allas avataan 29.3.2021. Lastenaltaissa ja Babyaltaassa on lämmitys päällä (n. 25 °C) 31.5. saakka.
  **Funpool avautuu kesäksi 29.3.2021, ja on lämmitetty 31.5. saakka. Veden lämpötila altaassa saattaa vaihdella vuorokauden aikana ulkolämpötilan mukaan.
  ***Vesiliukumäet ovat avoinna klo 09.00-12.00 sekä klo 14.00-17.00.
  ****Spa-allas on varattu vieraille, jotka treenaavat tai ovat varanneet spa-osastolta hoidon. Muilta vierailta peritään lisämaksu. Spa-altaassa on 15 vuoden ikäraja.
  *****Nämä yksityiset, jaetut uima-altaat ovat vain niiden vieraiden käytössä, jotka asuvat sviiteissä, joista on suora pääsy näihin altaisiin. Yksityiskäytössä olevat altaat on lämmitetty (n. 25 °C) n. lokakuun puolivälistä toukokuun puoliväliin.
Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunwing Sandy Bay Beachissä on runsaasti erilaisia treenimahdollisuuksia kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Hotellissa on suuri ja siisti treenisali, jossa voit osallistua esimerkiksi core-, crosstraining- tai joogatunneille. Mikäli haluat käydä omin päin treenaamassa, voit suunnistaa askeleesi hyvin varustetulle kuntosalille. Ulkona voit harjoitella ulkokuntosalilla, joka sijaitsee monitoimikentän vieressä. Monien mielestä juuri lomalla on hyvä mahdollisuus aloittaa joku uusi harrastus, ja täällä käsittämättömän suosittu vesiaerobic voi olla juuri se laji, josta tulee myös sinun uusi suosikkisi. Voit käydä treenaamassa lajia lähes päivittäin, ja se soveltuu kaikenikäisille. Kaikki kuntoilumahdollisuudet, paitsi Personal Trainer, ovat ilmaisia.

Mikäli haluat suorittaa sukelluskortin lomasi aikana, voit osallistua sukelluskoulun järjestämälle kurssille, jossa perehdytään sukelluksen saloihin alkeista alkaen. Jos merenalainen maailma ei ole sinun juttusi, tarjolla on myös paljon erilaisia treenivaihtoehtoja myös maan kamaralla. Täällä on paljon erilaisia koko perheelle soveltuvia urheiluaktiviteetteja boulesta ja minigolfista tennikseen ja lentopalloon. Tai lähde vaikka päiväretkelle patikoimaan Troodosvuoristoon ja tutustu alueen luonnonkauniisiin vaellusreitteihin.

Oletko unohtanut treenivaattet kotiin tai haluatko hemmotella itseäsi hankkimalla jotakin uutta vaatekaappiisi? Sunwing Sandy Bay Beach -hotellissa sinulla on mahdollisuus ostaa treenivaatteita Craftin uusimmasta treenivaatemallistosta.

Kuntoilu

Mitäpä sanot, jos päivä alkaisikin Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin osallistua lounasaikaan ohjatulle vesijumppatunnille? Tai kiinnostaisiko sinua vähän hikisemmät ohjatut kuntoilutunnit treenisalilla? Tässä hotellissa nuorilla ja heidän vanhemmillaan on myös mahdollisuus yhdessä osallistua Fitness Together -kuntoilutunneille. Sunwing Sandy Bay Beach -hotellissa tiedetään kuinka mieli pidetään korkealla ja kunto huipussaan myös lomalla. Kaikki ohjatut tunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta, paitsi Fitness Together -tunneille voivat osallistua myös 11–15-vuotiaat.

Vesiaerobic

Yksi Sunwing Family Resorts -hotellien hauskimmista kuntoilumuodoista on ehdottomasti vesiaerobic, sekä osallistujien että katselijoiden mielestä. Pulahda altaaseen ja osallistu ohjatulle vesierobic-tunnille, jonka ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja mukaansa tempaavia.

Kuntosali

Voimaharjoittelua omin päin siisteissä harjoitustiloissa. Hotellin kuntosalilla on sekä irtopainoja että kuntoilulaitteita. Ikäraja 13 vuotta, paitsi Fitness Together 11–15-vuotta.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Varaa PT lomallasi - kesäkaudesta 2022 alkaen

Nyt sinulla on mahdollisuus potkaista treenaaminen kunnolla käyntiin Sunwing Sandy Bay Beachissä lomasi aikana! Henkilökohtainen Personal Trainer räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman huomioiden oman kuntotasosi. Riippumatta omista tavoitteistasi tai aikaisemmista kokemuksistasi Personal Trainerisi saa treenaamisen tuntumaan tehokkaalta ja motivoivalta. Ammattitaitoiset Personal Trainerimme ovat käytettävissäsi koko treenauksen ajan ja heiltä saat kaiken mahdollisen avun - vinkkejä oikeasta ravinnosta yksilöllisesti räätälöityihin kunto-ohjelmiin. Personal Trainerin kanssa voi keskustella englanniksi ja pohjoismaisilla kielillä.

Tarjolla on kolme erilaista pakettia, jotka voi varata jo etukäteen kotimaassa:
1 x 50 min 45 €
3 x 50 min 120 €
5 x 50 min 175 €

Jos haluat treenata yhdessä ystävän kanssa, voit nyt varata PT Duo -paketin. Personal Trainer ohjaa ja auttaa teitä molempia liikuntatuntien aikana, ja teette yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

50 min - noin 74 euroa, ja pakettiin sisältyy kahden hengen valmennus.

Lisätietoa Personal Trainerista.

Tennis & multisport

Sunwing Sandy Bay Beachissä on sekä tennis- että monitoimikenttä. Välineitä voi vuokrata Help Deskiltä. Haluatko parantaa pelitaitojasi tenniksessä tai kokeilla uutta lajia? Hotellin vieraana voit varata yksityisen tennistunnin. Varauksen voit tehdä Help Deskillä, tuntien ajankohdat voivat vaihdella. Halutessasi voit myös pelata kierroksen minigolfradalla tai haastaa vaikka naapurisi pelaamaan erän bouleta.

Pyöräily

Sunwing Sandy Bay Beach on hyvä tukikohta, josta on mukava lähteä tutustumaan omin päin lähiympäristöön omalla pyörällä. Olemme kartoittaneet omat suosikkimme ja voit ladata reitit nyt BikeMap.net-sovelluksen kautta. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi siirtää GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit omaan treenisovellukseesi

Rullahiihto

Hotellin lähellä on useita hyviä reittejä, jotka soveltuvat myös rullahiihtoon. Olemme kartoittaneet omat suosikkimme ja voit ladata reitit RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi siirtää GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit omaan treenisovellukseesi

Klassikkohotelli

Sunwing Sandy Bay Beach on luokiteltu ns. Klassikkohotelliksi, sillä hotellissa on hyvät mahdollisuudet treenata neljää klassista urheilulajia: uintia, juoksua, hiihtoa (rullahiihtoa) ja pyöräilyä.

Urheiluaktiviteetit

Useina päivinä viikossa Sunwingin aktiviteettioppaat järjestävät erilaista urheilullista tekemistä. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa Holiday Plannerista.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Plannerista voit lukea lisää lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.

Lapset ja nuoret

Sunwingissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että tekeminen loppuu kesken. 0–7-vuotiaille lapsille järjestetään paljon erilaista ohjelmaa, kuten avoimet ovet, aarteen etsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien, kanssa, Lollo & Bernie's Mini Stars sekä vesileikkejä.

Monet aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tästä voit käydä tutustumassa aktiviteettitarjontaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Sunwing Sandy Bay Beachissä Lollo & Bernie Club sijaitsee spa-osaston lähellä, allasalueen jälkeen rannalle päin mentäessä. Lapset kokoontuvat tänne aktiviteettien alkaessa ja tänne voi myös tulla leikkimään, askartelemaan tai vaikka katselemaan filmejä yhdessä isän ja äidin kanssa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta. Esiintymislava, jossa voit seurata suosittuja lasten showesityksiä ja osallistua Lollo & Bernie's Mini Starsiin ja Lollon & Bernien minidiskoon, joka sijaitsee Lime Baarin yhteydessä.

Sunwing Sandy Bay Beachissä on aina jotain tekemistä. Alla esittelemme kaikki ohjelmistossamme olevat aktiviteetit.

Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Mitä hotellissasi tapahtuu lomasi aikana? Holiday Plannerista saat lisätietoa lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voi tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollolla & Berniellä on oma leikkimökki, jota kutsutaan nimellä Lollo & Bernie Club. Useamman kerran viikossa ovet ovat avoinna suurimman osan päivästä, ja silloin ovat kaikki lapset ja aikuiset tervetulleita leikkimään, maalaamaan ja touhuamaan kaikkea kivaa yhdessä. Täällä voi myös katsella elokuvia ja jonain päivänä voit nauttia mukavasta satuhetkestä. Lollo & Bernie Clubin yhteydessä on myös aidattu leikkipaikka (osittain katettu).

Play & Splash

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin leikkien ja loiskuttelun varjolla, lystikkään musiikin soidessa taustalla. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he treenaavat koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on myös, että lapset voivat kehittää luovuuttaan ja oppivat samalla tekemään yhteistyötä muiden lasten kanssa.

Adventure Games

Adventure Games

Lapset kerääntyvät Lollo & Bernie Clubiin, kun on Adventure Gamesin aika. Lähdetään salaisen aarteen metsästykseen tai osallistu Lollo & Bernie's syntymäpäiväjuhlille - Adventure Gamesin aikana saattaa tapahtua mitä tahansa! Ohjelmaa on luvassa 3-7-vuotiaille (ikäraja on sitova) noin puolisentoista tuntia kerrallaan useampana päivänä viikossa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing -infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskin tiskillä.

Perhejumppa

Perhejumppa

Perhejumppaan voivat osallistua kaikki 3–7-vuotiaat (ikäraja on sitova) lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin mittaisissa treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahtiin. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Perhejooga

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset omien kykyjensä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia ja se sopii 4–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova.

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. Lollo & Bernie's After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pienillä vierailla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu 3–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla kokoonnutaan esiintymislavan takana, esiintyjille puetaan päälle esiintymisasut ja meikit laitetaan kasvoille. Sitten onkin Showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Lollon & Bernien minidisko, pienten lomalaisten viikon kohokohta! Useina iltoina viikossa kaikki tanssista ja leikeistä innostuneet lapset pääsevät purkamaan energiaansa säteilevän diskopallon alle tanssilavalle. Ja kukapa tietää, kenties myös Lollo tai Bernie ilmestyy paikalle... Lollon & Bernien minidisko kestää n. 20-25 min.

Lasten esitykset

Lasten esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää Cirkus Show -esitystään.

Lue lisää showesityksistä

Lollo & Bernie Store

Nyt Lollo & Bernie ovat saaneet ikioman kaupan, joka on osa Minimarketia. Lapset voivat ostaa pehmoleluja, t-paitoja, pelejä, vauvoille sopivia tuotteita ja paljon muuta kivaa, jotka Lollo & Bernie ovat suunnitelleet.

Lollo & Bernie's webbshop

Lollo & Bernie's webbshop

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppansa, jossa on myynnissä esimerkiksi pehmoeläimiä, vaatteita, askartelukirjoja, pelejä sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Kausi

Talvikaudella hotellissa ei järjestetä lastenaktiviteetteja. Lue lisää hotellin etusivulta, kohdasta Lisää hotellista.

Henkilökunta

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäväänsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikoista tulee heille vuoden parhaat viikot!

8–11-vuotiaille lapsille ja nuorille (huippusesongin aikana eli pääsiäis-, kesä- ja syyslomalla myös kaikille alle 15-vuotiaille) on Sunwing Sandy Bay Beachissä paljon kaikkea kivaa tekemistä. Täällä voit kokeilla erilaisia urheiluaktiviteetteja, sekä maalla että vedessä. Hotellissa on pelihuone, biljardipöytä, minigolfrata, pingispöytä sekä muita pelejä. Toisinaan saatetaan myös iltaisin järjestää erilaisia aktiviteetteja, esimerkiksi filmiesityksiä pizzan kera.

Teen Lounge -huoneessa voit pelata PlayStation-pelejä. Mikäli rohkeutta löytyy, voit lomasi aikana osallistua Teen Talent -kisaan, jossa voit näyttää kykysi, tai showteamin jäsenet auttavat sinua harjoittelemaan jonkin kappaleen, jonka sitten esität suurella näyttämöllä yleisön edessä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan.

Aktiviteetit

Aktiviteetit

Lähde mukaan pizza- & elokuvailtaan, urheiluaktiviteetteihin sekä muihin erilaisiin ilta-aktiviteetteihin. Voit lainata pelejä, kuunnella musiikkia, katsella filmejä sekä osallistua hauskoihin kilpailuihin. Ajankohtaiset ohjelmatiedot voit käydä tarkistamassa Resortservicessä tai Holiday Plannerista kännykälläsi tai tabletillasi. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Teen Lounge

Teen Lounge on nuorison oma kokoontumispaikka, jonne voit vetäytyä kaivatessasi hieman välimatkaa vanhempiisi ja pikkulapsiin. Tarjolla on filmejä, pelejä sekä muuta mukavaa puuhaa, joiden parissa varmasti viihdyt halutessasi välillä pois auringosta ja uima-altaalta. Ja kun haluat lähteä takaisin ulos ja kaipaat fyysisempää tekemistä, voit vaikka haastaa uudet kaverisi pelaamaan minigolfia tai biljardia kanssasi. Tietyistä aktiviteeteista peritään lisämaksu.

Kids Parkour

Nyt saavat lapset hyppiä, pomppia, ryömiä ja kieriskellä! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä myös itseluottamusta. Sopii tosi hyvin lapsille, jotka eivät malta olla hetkeäkään paikoillaan, sekä heille, jotka haluavat kokeilla monia erilaisia juttuja. Kesto noin 30-55 minuuttia, ja ohjelman päätteeksi on vielä esterata. Kids Parkour on suunnattu 8–11-vuotiaille lapsille.

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining on eräänlaista kuntopiiriharjoittelua, jossa eri liikuntamuotoja käyttäen kohennetaan kuntoa ja voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä. Laatuaikaa yhdessä kuntoillen!

Fitness Together

Fitness Together mahdollistaa sen, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä kuntosalilla ja tietyillä liikuntatunneilla. Henkilökunta antaa ensin ohjeet, jonka jälkeen voitte treenata yhdessä tiettyjen sääntöjen puitteissa.

Spa Together

Spa Together tarkoittaa, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat lapset voivat nauttia spa-osaston hoidoista yhdessä. Tarjolla on erilaisia hierontoja, vartalo- ja kasvohoitoja. Spa Together varataan aina kahdelle aikuiselle, ja palvelun voivat käyttää kaksi aikuista tai yksi aikuinen ja yksi 11–15-vuotias.

PlayStation

Teen Loungessa voit pelata PlayStation 4:lla, ja tarjolla on aina useita erilaisia pelejä. Haasta itsesi tai kaverisi. Ja mikä kaikkein parasta, pelaaminen on täysin ilmaista.

Creative Time

Useamman kerran viikossa hotellin Teen Loungessa on luvassa Creative Time -luomistuokio. Voit tulla tänne tekemään koruja, koristella puhelimesi tai suunnittelet jotain muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Chill Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua järjestettyihin aktiviteetteihin ja Creative Time -tapahtumiin yhdessä ohjaajan kanssa.

Haasta kaverisi!

Sunwing Sandy Bay Beachissä on paljon vaihtoehtoja, mikäli kaipaat tekemistä. Voit esimerkiksi koska tahansa lähteä pelaamaan kierroksen suositulla minigolfradalla. Sama juttu, jos haluat pelata pingistä, bouleta tai biljardia. Täällä voit myös pelata tennistä ja lentopalloa - tai mitäpä jos kaappaat jalkapallon kainaloon, suunnistat rannalle ja järjestätte uusien kavereiden kanssa futismatsin? Tietyistä aktiviteeteista peritään pieni lisämaksu.

Teen Talent

Monet 8–15-vuotiaat käyttävät lomallaan tilaisuuden hyväkseen ja nousevat lavalle laulamaan valonheittäjien loisteeseen Sunwingin lavalle. Taitava showteamin väki loihtii sinusta esiin artistin. Tietenkin saat apua kaikessa koreografioista meikin tekoon. Ehkäpä juuri sinä olet yksi tulevaisuuden tähdistä? Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä!

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimin jäseniin, niin saat tietää paikan, ajan ja lisätietoja aktiviteetista.

Henkilökunta

Henkilökunta

Sunwing Sandy Bay Beachin nuorisoaktiviteeteista vastaavat ovat tottuneita työskentelemään lasten ja nuorten kanssa, ja heidät on valittu tehtäväänsä erityisen huolella. Ennen kaikkea heidän tarkoituksenaan on tehdä lasten ja nuorten lomaviikosta unohtumaton kokemus.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Rauhallinen sijainti meren rannalla. Matkaa Ayia Napan keskustaan ja Luostarin aukiolle on n. 2,3 km. Ajoaika bussilla lentokentältä hotelliin n. 50 minuuttia. Viereisestä hotellista kantautuvat viihdeohjelman sekä läpikulkuliikenteen äänet saattavat kuulua häiritsevästi tiettyihin huoneistoihin.

75 Nissi Avenue, P.O Box 30150
5340 Ayia Napa
P. +357 2384 1000
sandy.bay@sunwing.net

Easy Travel/Suora bussikuljetus, kun lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä

Easy Travel/Suora bussikuljetus, kun lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä

Sunwing Sandy Bay Beachissä asuessasi käytössäsi on Easy Travel -palvelu, mikä tarkoittaa, että sinulla on kotimatkan alkaessa mahdollista selvittää matkatavarat jo hotellissa. Helppoa ja kätevää, kun lennät Sunclass Airlinesilla ja olet varannut valmiiksi paketoidun matkan. Mikäli lennät Sunclass Airlinesilla ja olet ostanut lentokenttäkuljetuksen etukäteen, pääset bussilla lentokentältä/lentokentälle suorinta reittiä. Kun lennät SunClass Airlinesilla ja olet järjestänyt itse kuljetuksen hotellista lentokentälle, esim. taksilla tai vuokra-autolla, lähtöselvitys tehdään jo hotellissa ennen lentokentälle lähtöä.

Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa: Kyllä
+10 kg matkatavaraa: Kyllä
Suora bussikuljetus: Kyllä
Kausi: Huhti-lokakuu

Mikäli haluat tehdä lähtöselvityksen jo hotellilla, sinun tulee ilmoittaa koko matkaseurueen passitiedot Sunclass Airlinesille, koska Kypros ei kuulu Schengen-alueeseen. Ilmoita tiedot mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 72 tuntia ennen kotimatkaa. Voit syöttää vaadittavat tiedot seuraavan linkin kautta: Airshoppen ->kirjaudu-sisään

Viihde

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwingissä, alkaa lämpötila puolestaan kohota näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta ja liikuttavat lasten show-esitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toisiaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Rentoudu, nauti virkistävää juomaa ja seuraa samalla korkeatasoista viihdeohjelmaa!

Perheshowt

Yksi loman kohokohdista on Sunwing Family Resortsin suosittu ja ammattimainen perheshow! Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia diskohittejä sekä pop- ja rockmaailman parhaimpia biisejä. Räiskyvä show, jossa on laulua, tanssia ja teatteria kruunaa täydellisesti ihanan lomapäivän!

Lue lisää showesityksistä

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää esitystään.

Lue lisää showesityksistä

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pikku vieraillamme on paljon viehätysvoimaa. Kerran viikossa on lasten vuoro nousta lavalle ja muuttua illan tähdiksi – Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu kaikille 3–7-vuotiaille (ikäraja on sitova). Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla tavataan takahuoneessa, puetaan esiintymisasut päälle ja laitetaan meikit kasvoille. Sitten on Showtime!

Teen Talent

Mikäli olet 8–15-vuotias (ikäraja on sitova), sinulla on nyt mahdollisuus esiintyä ja laulaa "livenä" Sunwingin lavalla. Showtiimi auttaa koreografian ja meikkien teossa ja illalla on Showtime! Ehkäpä juuri sinä olet yksi huomisen tähdistä, joka syttyy loistamaan juuri täällä - lomallasi Sunwing Family Resorts -hotellissa! Käytä tilaisuus hyväksesi, nouse lavalle valonheittäjien loisteeseen ja suosiotaan osoittavan juhlayleisön eteen!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Viikon kohokohta pienille vieraillemme. Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Lollon & Bernien minidisko! Useana iltana viikon aikana diskopallo kimaltelee valojen loisteessa ja tanssilavalle tulee tungos. Hittikappaleet soivat toinen toisensa perään. Ja kaikki tanssi- ja leikkihaluiset lapset saavat tanssia sydämensä kyllyydestä tanssilavalla. Kukapa tietää, jos vaikka Lollo tai Bernie poikkeavat ohikulkumatkallaan…

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showtiimin kanssa.

Spa

Kaikki kunnia liidunvalkoisille rannoille, turkoosinsiniselle merelle ja häikäisevälle auringolle – mutta mikäli haluat voida lomasi aikana oikein, oikein hyvin, suosittelemme käyntiä ylellisellä spa-osastollamme, joka sijaitsee allasalueen takana, Lollo & Bernie Clubin vieressä. Täällä voit nauttia useista erilaisista hieronnoista, kokovartalokuorinnasta, kasvohoidoista, pedikyyristä ja monista muista ihanista hoidoista. Tarjolla on eripituisia hoitoja – 25 minuutista 90 minuuttiin.

Spa Together -hoito tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia hoidoista yhdessä rakkaimpasi, matkakumppanisi, ystäväsi tai perheen teinin kanssa. Jos haluat 50 minuutin hoidon, varaa jo etukäteen suosittu Duo-paketti. Perillä paikan päällä sovitte spa-osaston henkilökunnan kanssa tarkan ajan ja valitsette mieluisimman tarjolla olevista monista ihanista Spa Together -hoidoista. Molemmille valitaan sama hoito. Jos haluatte varata jonkun muun kuin 50 minuutin hoidon, niin ne varataan paikan päällä. Ikäraja 11 vuotta. Lue lisää hotellin omalta MySunwing-nettisivulta.

Myös perheen nuorimmat pääsevät nauttimaan spa-osaston palveluista – Lollon luomuöljyhieronnasta ja Bernien luomusuklaahieronnasta. Nuorisolle on tarjolla Teen Face -kasvohoito. Lisätietoja voit lukea yllä olevan hotellin oman MySunwing-linkin kautta.

Hoitohenkilökunta on ammattitaitoista, ja tarjolla on useita erilaisia spa-paketteja, jotka voi varata jo etukäteen.

Huom! Kesäkaudella 2021 tarjolla on rajoitetusti spahoitoja.

Pieni spa-paketti

25 minuuttia. Hemmottele itseäsi vaikkapa Body Scrub -vartalokuorinnalla tai jalkahoidolla.

Keskikokoinen spa-paketti

50 min. Esimerkiksi syväpuhdistava kasvohoito, lämmin öljyhieronta tai perinteinen pedikyyri.

Iso spa-paketti

75 min. Vaihtoehtoja on runsaasti… Esimerkiksi: Hot Stone -kuumakivihieronta, Sunwing Ritual tai kenties perinteinen kasvohoito.

Luksusta yhdelle

90 min. Mikäli haluat lomallasi omaa aikaa, suosittelemme "Luksusta yhdelle" -pakettia. Voit valita jonkun mieleisesi 90 minuutin pituisen hoidon. Nauti hemmottelusta ja laatuajasta!

Duo-paketti

50 min. Nauti lomallasi yhteisestä ajasta. Duo-pakettiin sisältyy vapaavalintainen 50 minuutin pituinen hoito, joka valitaan Spa Together -pakettiin sisältyvistä vaihtoehdoista. Duo-paketti on 2 hengelle ja molemmat saavat nauttia 50 minuutin käsittelystä. Oikein rentouttava hetki yhdessä!

Näin varaat!

Spa-hoidot ovat nousseet suureen suosioon, joten varmistaaksesi itsellesi mieluisan hoidon, spa-paketti kannattaa varata jo kotimaassa ennen matkalle lähtöä. Omat sivut -osiossa voit lisätä Fitness & Spa -paketin omalle matkavarauksellesi. Halutessasi voit tietenkin myös soittaa meille numeroon 09 123 71. Kaikki tarkemmat hoitoajat varataan paikan päällä. Toki myös paikan päällä voit varata hoitoja, mikäli vapaita aikoja vain on jäljellä.

Ikäraja Spa -hoitolaan on 15 vuotta (poikkeuksena Spa Together, Teen Face sekä Spa-hoidot lapsille).

HINNAT JA VARAAMINEN