• pareille ja aikuisille

Sunprime Kamala Beach

Matkusta turvallisesti Tjäreborgin mukana ja tunne olosi turvalliseksi myös lomakohteessasi, lue lisää tästä.

Sunprime Kamala Beach sijaitsee Kamala Beachillä, Phuketissa. Tämä rantahotelli sopii täydellisesti sinulle, joka haluat viettää rentouttavan loman, ottaa aurinkoa, uida, treenata ja nauttia hyvästä ruuasta. Kannattaa loman aikana myös kokeilla thaihierontaa tai jotain muuta rentouttavaa käsittelyä.

Uutuus! Sunprime Kamala Beach -hotellista on tullut entistäkin parempi! Suuri osa hotellista on freesattu uuteen uskoon ja sisustuksessa on käytetty vaaleita värejä ja modenia tyyliä. Lähinnä rantaa sijaitsevan "Beach Wing" -osan ravintola, baari sekä huoneet ovat saaneet kunnon kasvojenkohotuksen. Huoneet on maalattu ja niihin on uusittu lattia, tekstiilit, valaistus, seinäkoristeet sekä sohvapöytä. Huoneissa on nyt paremmat säilytystilat ja kylpyamme on korvattu suihkulla. Lisäksi alueelle on rakennettu uusi, suuri kuntosali. Tervetuloa parannettuun Sunprime Kamala Beachiin!

Sunprime Kamala Beach koostuu seitsemästä rakennuksesta, jotka sijaitsevat joko rannalla tai vain kivenheiton päässä sieltä. Hotellialueella on puutarha ja neljä mukavaa allasta. Hotellin ravintolassa voit käydä nauttimassa herkullisen buffetaamiaisen, joka automaattisesti sisältyy matkasi hintaan. Lounaalla ja illallisella voit nauttia thaimaalaisen tai kansainvälisen keittiön herkuista. Varatessasi Sunprime Inclusive -ateriapaketin aamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä (kahden viikon lomalla kymmenenä päivänä neljästätoista). Lue lisää ruokailuista kohdasta Sunprime Restaurant.

Restaurang by the Sea sijaitsee rannan tuntumassa ja se on kaikkien lomalaisten todellinen olohuone. Sinne saapuvat sekä hotellivieraat että myös lähiympäristön asukkaat rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja viihdeohjelmasta.

Halutessasi voit myös käydä treenaamassa kuntosalilla tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille, joista vastaavat SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat (ei koske kesäkautta). Puutarhan spa-paviljongissa voit käydä hemmottelemassa itseäsi ihanilla thaihieronnoilla.

Internet

Ilmainen WiFi koko hotellissa. Nettiyhteyden nopeudet vaihtelevat.

MySunprime

Hotellin omilta MySunprime-infosivuilta-infosivuita voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunprime-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Palvelumme

Sunprime Hotels -hotellin vieraana vastaanoton palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit varata retkiä, vuokrata auton ja saat vinkkejä ja hyviä neuvoja.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on paikalla vähintään viitenä päivänä viikossa. Vastaanotosta voit tarkistaa lääkärin päivystysajat. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua päivystysaikojen ulkopuolella, ota yhteys vastaanottoon, niin he soittavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia huoneita tai sviittejä.

Kausi

Kesäkausi (1.4. – 31.10.2020) on Thaimaassa matalasesonkia. Kuntosali ja ravintolat ovat käytettävissäsi normaalisti, mutta ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ei järjestetä kesällä.

Kesäkaudella voi esiintyä vedenalaisia virtauksia ja suuria aaltoja, jolloin rannoilla on uimakielto.

Syksyisin hotellissa saattaa olla myös erilaisia treeni- ja harrastusryhmiä.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstä Sunprime Hotels -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Häät Sunprime Hotels -hotellissa

Oletteko ajatelleet mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunprime Kamala Beach -hotellissa on itsestään selvä valinta silloin, kun haluatte viettää häitä ilman lapsia. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti niin kerromme sinulle lisää: info@kamalabeach.com

Muuta

Vastaanotto: Palvelu 24 t/vrk. Huonepalvelu. Hotelliin sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen ja hotellista uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00 kotiinlähtöpäivänä. Hotellin vieressä on pankkiautomaatti. Pesula- ja lääkäripalvelut; molemmat lisämaksusta.

Rakennettu 1999. Osittain kunnostettu 2005 ja ehostettu 2020 (Beach Wing). Lisärakennus 2009 (Pool Wing).

3/5 kerrosta. 419 huonetta/sviittiä.

Hissi vastaanottorakennuksessa (rakennus 7) sekä osittain rakennuksissa 1, 2, 3 ja 6.

Hotellinjohtaja

Johan Magnusson

Hotellin virallinen luokitus on 4.
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Rannalla
 • Lähellä keskustaa
 • Kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Rauhallinen allasalue
 • Jääkaappi huoneessa
 • Ilmastokompensoitu asuminen
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  4 kpl
 • Lastenallas
  Ei
 • Ravintola
  2 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Kyllä
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Keskusta
  7 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  250 m
 • Vesiliukumäki
  Ei
Asuminen
Sunprime Kamala Beach koostuu useammasta rakennuksesta ja siellä on neljä uima-allasta. Voit itse valita asutko sviitissä, josta avautuvat näköalat allasalueelle, puutarhaan tai ympäristön suuntaan. Tämä rantahotelli sopii hyvin sinulle, joka haluat nauttia rauhallisesta lomanvietosta, auringosta, uimisesta, treenaamisesta ja suussa sulavasta ruuasta.

Uutuus! Suuri osa hotellista on freesattu uuteen uskoon ja sisustuksessa on käytetty vaaleita värejä ja modenia tyyliä. Lähinnä rantaa sijaitsevan "Beach Wing" -osan ravintola ja baari sekä kaikki huoneet ovat saaneet kunnon kasvojenkohotuksen. Huoneet on maalattu ja niihin on uusittu lattia, tekstiilit, valaistus, seinäkoristeet sekä sohvapöytä. Huoneissa on nyt paremmat säilytystilat ja kylpyamme on korvattu suihkulla. Lisäksi alueelle on rakennettu uusi, suuri kuntosali.

Haluatko tietää missä huoneesi sijaitsee? Voit tarkistaa sijainnin tästä.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu tästä fiksuihin lisäpalveluihimme.

Classic Suite

Ihanat ja mukavat yhden huoneen sviitit kahdelle hengelle.

Ruoka ja juoma

Sunprime Kamala Beachissä voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen joko Restaurant by the Pool -ravintolassa suurten uima-altaiden vieressä tai Restaurant by the Sea -rantaravintolassa. Tarjolla on sekä thaimaalaisia että kansainvälisiä ruokia. Ruokailun jälkeen voit rentoutua ja nauttia jälkiruokadrinkin loungessa, joka on hotellin varsinainen keskipiste ja tapaamispaikka. Lisätietoja tarjonnasta voit lukea alapuolelta tai hotellin omilta MySunprime -infosivuilta.

Sunprime Restaurant by the Pool

Aoinna:
Aamiainen klo 06.30-10.30
Illallinen klo 18.30-22.00

Siisti pukeutuminen.

Ravintola on avoinna talvikaudella, n. 15.11.-15.4.

Sunprime Restaurant by the Sea

Avoinna:
Aamiainen klo 06.30-10.30
Lounas klo 11.30-17.00
Illallinen klo 18.00-22.30

Siisti pukeutuminen.

Allasbaari

Sunprime Kamala Beach -hotellissa on kaksi allasbaaria, joista voit käydä ostamassa kylmiä juomia ja hyviä drinkkejä.

Avoinna:
Poolbar by the sea: klo 10.00-18.00
Poolbar near Kitchen by the pool: klo 10.00-22.00

Lounge

Lounge on hotellin keskipiste ja suosittu tapaamispaikka. Hotellin vieraat kokoontuvat mielellään tänne nauttiakseen drinkin kaikessa rauhassa yhdessä vanhojen ja uusien kavereidensa kanssa. Voit istahtaa alas lukemaan kirjaa, juoda kupillisen kahvia tai vain nauttia mukavasta tunnelmasta. Lounge on kuin oma olohuoneesi loman aikana. Muutamana iltana viikossa täällä soitetaan myös rentouttavaa musiikkia.

Avoinna:
Lounge klo 10.00-23.00

Sunprime Market

Sunprime Kamala Beachillä on yhteinen kauppa, Sunprime Market, Sunwing Kamala Beachin kanssa. Kaupasta voit ostaa esimerkiksi makeisia, snackseja, juomia ja aurinkovoiteita.
Avoinna päivittäin klo 07.00-22.00 (huippusesongin aikaan) ja klo 08.00-22.00 (matalasesongin aikaan).

Tarjonta voi vaihdella kauden aikana sekä myös eri Sunprime Hotels -hotellien välillä.

Huom! – Jos olet varannut ateriapaketin, sinun on varattava pöytä ravintolasta etukäteen ja valittava, milloin haluat syödä ateriasi. Tämä on osa Safe Travel -käytäntöjämme, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi ateriat tarjoillaan joko á la carte -listalta, buffetista tai ravintolan henkilökunta annostelee ruuan buffetista, jolloin kerrot/osoitat ravintolan henkilökunnalle mitä haluat syödä ja henkilökunta annostelee ruuan valmiiksi lautaselle. Voit käydä hakemassa ruokaa niin monta kertaa kuin haluat ja tarjolla on sama valikoima kuin jos ottaisit buffetista itse. Lisätietoa oman hotellisi käytännöstä saat saavuttuasi hotelliin. Lue lisää: Safe Travel -käytännöistä hotellissa.

Aamiainen

Joka aamu kokit kattavat esille maukkaan ja monipuolisen buffetaamiaisen. Valittavanasi on useita erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, kinkkuja, tuoreita hedelmiä sekä vihanneksia. Tarjolla on myös useita erilaisia mehuja sekä jugurttia lisukkeineen. Keittiön puolelta tarjoillaan aamiaisen lämpimät ruuat. Aamiainen tarjoillaan Sunprime Restaurant by the Sea -ravintolassa. Tässä hotellissa aamiainen sisältyy hintaan.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive on oiva ratkaisu ruokailua koskeviin päätöksiisi. Pääset helpolla ja voit nauttia olostasi täysillä, kun sinun ei tarvitse keskittyä ruokailuun liittyviin yksityiskohtiin lomallasi. Sunprime Inclusivessa buffetaamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä. Illallinen tarjoillaan joko buffetista tai à la cartena vuodenajan mukaan. Voit tarkistaa itse suoraan hotellista, mikäli haluat tietää etukäteen minkälainen ruokatarjoilu on kyseessä lomasi aikana.

Ravintoloiden ja baarien aukioloajat sekä minä päivinä Sunprime Inclusive tarjoillaan ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin.

Varataan etukäteen (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunprime Inclusivesta.

Uiminen

Sunprime Kamala Beachin allasalueella on neljä ihanaa allasta, jotka sijaitsevat puutarhan keskellä. Kaksi altaista on alhaalla rannan tuntumassa ja kaksi kivenheiton päässä sieltä. Kaikkien altaiden ympärillä on aurinkotuolit ja -varjot. Janon yllättäessä allasbaarikin on vain muutaman askeleen päässä. Kamala Beachin ranta syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 1470 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 1344 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 320 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 128 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ranta

Kamala Beachin ranta syvenee loivasti. Riippuen siitä, missä huonetyypissä asut, rannalle on matkaa 0-250 m.

Thaimaan viranomaiset ovat poistaneet rannoilta suurimman osan kaupallisesta toiminnasta. Tämä tarkoittaa, että rannoilla on vähemmän rantatuoleja, rantakahviloita ja muuta toimintaa, mihin olemme aikaisemmin tottuneet.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunprime Kamala Beachissä valittavanasi on runsaasti erilaisia suosittuja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, kuten esimerkiksi Crosstraining, Core, vesiaerobic ja Yoga. Tunnit ovat luonnollisesti ilmaisia ja ohjaajat ovat SATS ELIXIAn kouluttamia ja innostavia liikunnanohjaajia. Voit myös käydä omin päin treenaamassa kuntosalilla. Sunprime Kamala Beachin lähellä on myös useita hyviä golfkenttiä.

Ryhmäliikunta

Tervetuloa jollekin monista suosituista ohjatuista ryhmäliikuntatunneistamme. Voit osallistua esimerkiksi Crosstraining-, Bootylicious- ja Core-tunneille. Yoga Flow -tunnilla saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan. Pääset testaamaan monia erilaisia jooga-asentoja, asanoita, ihanan, inspiroivan musiikin soidessa taustalla. Voimassa olevan treeniohjelman löydät kohdasta Aktiviteettiohjelma. Treenisali on yhteiskäytössä naapurihotelli Sunwing Kamala Beachissä asuvien lomalaisten kanssa.

Treenaa altaassa

Tervetuloa uima-altaaseen, jossa voit osallistua yhteen suosituimmista aktiviteeteistamme - vesiaerobiciin. Tai testaa Water Circuit, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää pitkään iloa vielä jälkeenkin päin.

Kuntosali

Kuntosali

Kuntosalissa voit treenata omin päin. Yksinkertaisesti varustetussa hotellin kuntosalissa on sekä irtopainoja että muutamia kuntoilulaitteita. Treenaaminen on luonnollisesti ilmaista.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Golf

Sunprime Kamala Beachin lähellä (Bangtaossa ja Phuketissa) on useita hienoja golfkenttiä. Vastaanoton henkilökunta auttaa sinua mielellään varaamaan tiiausaikoja.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Rauhallinen sijainti ranta-alueella, rannalle 0-250 m. 500 metrin päässä hotellista on Kamalan pieni paikallinen keskusta, jossa on muutama ravintola. Ranta- ja luontoaluetta, paikallisliikennettä. Rappuja ja tasoeroja. Patong Beachille on n. 7 km. Bussikuljetus lentokentältä hotelliin kestää n. 45 minuuttia.

Joka vuosi tammikuussa Kamalassa järjestetään festivaalit, suuret kansanjuhlat. Musiikki ja yöelämän äänet saattavat silloin häiritä.

96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu
Phuket 83120
P. +66 (0) 76 201 800 - 05
info@kamalabeach.com

HINNAT JA VARAAMINEN

Valitse huone

Valitse huone

Näytettävät hinnat koskevat koko varausta.