• perheystävällinen

Sunwing Kamala Beach

Matkusta turvallisesti Tjäreborgin mukana ja tunne olosi turvalliseksi myös lomakohteessasi, lue lisää tästä.

Sunwing Kamala Beach sijaitsee suositulla Kamala Beachilla, Phuketissa. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, jotka sijaitsevat suuren puutarhan keskellä, jossa on myös upea allasalue. Hotellin edessä oleva ranta sopii hyvin lapsille, se syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.

Omassa hotellissasi voit nauttia thaihieronnasta sekä Fitnesscenterin ja kuntosalin tarjoamista mahdollisuuksista. Täällä on lisäksi kaikki ne palvelut, jotka aina yleensä muutenkin yhdistetään Sunwingiin, kuten Lollo & Bernie Club, Mini Market ja Teen Lounge. Lollo & Bernie Clubissa on talvikaudella paikalla myös suomenkielinen ohjaaja. Hotellin kahdessa ravintolassa, Fino Restaurant & Grillissä sekä Som's Kitchenissä, on tarjolla sekä kansainvälisiä että thaimaalaisia ruokia.

Sunwing Kamala Beachissä on valittavanasi useita erityyppisiä perhesviittejä. Kaikista Royal Pool Suite -sviiteistä on suora pääsy uima-altaaseen! Sunwing Kamala Beach -hotellissa on majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Sunwing Kamala Beach sijaitsee rauhallisella Kamalan alueella. Hotellin lähellä on jonkin verran ravintoloita ja muutamia kauppoja. Enemmän valinnanvaraa on tarjolla Patong Beachillä, jonne on matkaa noin 7 kilometriä.

Internet

Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

*Nettiyhteyden nopeus ja toimivuus vaihtelee.

MySunwing

Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunwing-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Palvelumme

Sunwing Family Resorts -hotellin vieraana Resort Servicen/Help Deskin palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit varata retkiä, vuokrata auton ja saat vinkkejä ja hyviä neuvoja.

Sunwing sosiaalisessa mediassa

Tiesithän, että voit seurata Sunwing Kamala Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Kamala Beachistä Facebookissa.

Savuton hotelli

Sunwing Kamala Beach on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointikielto koskee huoneistoja sekä parvekkeita/terasseja ja myös sähkötupakan käyttö on kielletty.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit sekä lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Perhesviitit eivät sovellu liikuntaesteisille.

Kausi

Kesäkausi (1.4.-31.10.) on Thaimaassa matalasesonkia, jolloin paikallinen aktiviteettitiimi järjestää lasten aktiviteetteja, Lollon ja Bernien vierailuja sekä paikallisia showesityksiä pari kertaa viikossa. Fino Restaurant & Grill on avoinna lounasaikaan ja illalla tarjoillaan Fino´s illallismenu Som's Kitchenissä. Kuntosali ja Help Desk ovat avoinna tavalliseen tapaan. Kesäkaudella ei järjestetä ohjattuja aerobic-tunteja.

Kesäkaudella voi esiintyä vedenalaisia virtauksia ja suuria aaltoja, jolloin uimakielto rannoilla saattaa astua voimaan.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resorts -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Sunwing Family Resortissa

Oletko ajatellut mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunwing Family Resorts -perheparatiisissamme on itsestään selvä valinta silloin, kun lapset ovat mukana häämatkalla. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti niin kerromme sinulle lisää: kamalabeach@sunwing.net

Muuta

Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Huonepalvelu. Sisäänkirjautuminen hotelliin klo 15.00 jälkeen ja uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä kotiinlähtöpäivänä. Hotellissa on pankkiautomaatti.

Rakennettu: 2009. Kunnostettu 2019.

287 sviittiä. Kerroksia: 3-4. Hissi: Päärakennuksessa. Hissi sijaitsee kolmosrakennuksen keskiosassa.

Ilmastointi: Kyllä

Pysäköinti: Hotellin vieressä on yleinen parkkipaikka, rajoitettu määrä paikkoja.

Resort Service/Help Desk

Avoinna 24 t/vrk. Huonepalvelu. Sisäänkirjautuminen hotelliin klo 15.00 jälkeen ja uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä kotiinlähtöpäivänä. Hotellissa on pankkiautomaatti.

Hotellinjohtaja

Johan Magnusson

Hotellin virallinen luokitus on 4.
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
 • Rannalla
 • Kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Ilmastokompensoitu asuminen
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  7 kpl
 • Lastenallas
  On
 • Ravintola
  2 kpl
 • Baari
  On
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Keskusta
  7 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0-250 m
 • Vesiliukumäki
  On
Asuminen
Sunwing Kamala Beach koostuu useammsta rakennuksesta, jotka sijaitsevat suuren puutarhan keskellä, jossa on myös upea allasalue. Hotellin edessä oleva ranta sopii hyvin lapsille, se syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.

Haluatko tietää missä huoneistosi sijaitsee?
Tästä voit tarkistaa sviittisi sijainnin.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Lue lisää fiksuista lisäpalveluistamme.

Kun varaat Sunwing Jokerin, annat meidän valita huoneistotyypin juuri sillä hetkellä hotellissa vapaana olevista vaihtoehdoista. Saat aina kuitenkin sellaisen huoneiston, joka on meillä normaalistikin myynnissä, ja huoneistotyyppi ilmoitetaan sinulle saavuttuasi perille hotelliin. Tietyissä tilanteissa saatat joutua vaihtamaan huoneistoa lomasi aikana. Siivous ja allaspyyhkeet sisältyvät hintaan.

Family Suite

Family Suitet ovat tilavia, fiksusti sisustettuja sviittejä ja niissä on yksi tai kaksi huonetta, ja tilaa jopa kuudelle hengelle.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suitet ovat yhden huoneen sviittejä, jotka on eritoten suunnattu pikkulasten kanssa matkustaville. Mikäli Happy Baby Suitessa asuu useampi alle 3-vuotias lapsi, muille lapsille sisältyy oma Lollon & Bernien keskikokoinen Vauvapaketti.

Lollo & Bernie Suite

Leikkisästi suunnitellut sviitit.

Royal Pool Suite

Pulahda uima-altaaseen suoraan omalta terassiltasi! Huoneistot ovat erittäin korkeatasoiset.

Ruoka ja juoma

Vaikka ruuan valmistaminen onkin hauskaa, niin lomalla myös perheen vakituinen kokki haluaa varmasti nauttia valmiin ruokapöydän antimista. Sunwing Family Resortsissa olemme ajatelleet jo kaiken valmiiksi. Taitavat kokkimme loihtivat esille joka päivä ruokia, jotka maistuvat sekä aikuisille että lapsille - aamiaisella, lounaalla ja illallisella.

Aamu lähtee mukavasti käyntiin, kun herkuttelet päärakennuksen puolella monipuolisen buffetpöydän antimista. Lounaalla voitte käydä syömässä Som's Kitchen -ravintolassa, jossa myös lapset viihtyvät. Herkullisen ja hyvin valmistetun illallisen voi nauttia tyylikkäässä Fino Restaurant & Grill -ravintolassa, josta avautuvat näköalat merelle. Mikäli jonain iltana haluat syödä rauhassa omalla parvekkeella tai sohvalla, voit käydä ostamassa jotain pientä ja hyvää Mini Marketista tai tilata take away -annokset Som's Kitchenistä. Lomalla jokainen päivä tuntuu sunnuntailta. Lisätietoja tarjonnastamme sekä aukioloajoista voit lukea alapuolelta ja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Som's Kitchen

Som's Kitchen

Suosittu ja sopuhintainen ruokapaikka on avoinna aamiais-, lounas- ja illallisaikaan. Tarjolla on laaja valikoima ruokia ja juomia, joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Ravintolan ympäristö on miellyttävä. Ruokalistalla on sekä vanhoja että uusia suosikkeja - salaatteja, voileipiä, pizzoja, hampurilaisia sekä herkullisia thaimaalaisia erikoisuuksia. Jos jonain iltana haluat mieluummin syödä jotain omalla parvekkeella tai terassilla, niin ei hätää - Som's Kitchenistä saa mukaan myös take away -annoksia. Som's Kitchen sijaitsee päärakennuksessa.

Fino Restaurant & Grill

Fino Restaurant & Grill

Tyylikäs ja moderni ravintola, mutta ei kuitenkaan liian virallinen. Kansainvälisellä ruokalistalla on sekä perinteisiä klassikkoja että aivan uusia ruokalajeja ja herkullisia thaimaalaisia erikoisuuksia. Myös lapset toivotetaan tervetulleiksi viihtymään ravintolan mukavaan tunnelmaan. Fino Restaurant & Grill sijaitsee rannalla ja sieltä avautuvat upeat näköalat merelle. Ravintola on avoinna lounas- ja illallisaikaan talvikaudella, marraskuusta huhtikuuhun. Kesäkaudella, toukokuusta lokakuusta Fino à la carte -ruokalista on tarjolla Som's Kitchenissa.

Baari

Baari

Saako olla juotavaa? Ennen ja jälkeen illallisen voit käydä drinkillä Lime Baarissa, päärakennuksen puolella. Lapsille on tarjolla omia juomavaihtoehtoja sekä jäätelöä. Baarista näet hyvin esiintymislavalle, jossa ammattitaitoiset esiintyjät järjestävät useamman kerran viikossa lapsille sekä koko perheelle vauhdikkaita show-esityksiä.

J.O.S.

J.O.S.

Kun haluat nauttia terveellistä välipalaa, tervetuloa J.O.S.:iin (Juice. Other things. Smoothies). Täällä on tarjolla raikkaita ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja - tuorepuristettuja mehuja, smoothiejuomia, kahvia, crepesejä sekä paljon muuta. Voit nauttia juomasi ja välipalat paikan päällä tai ottaa ne mukaasi allasalueelle, rannalle tai omaan huoneeseesi.

Mini Market

Sunwing Kamala Beachin omasta Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista - postikortteja, Lollo & Bernie's -pehmoleluja, vaippoja, vauvan ruokia sekä lastentuotteita (saattavat olla paikallisia merkkejä), karkkia, aurinkovoiteita ja juomia. Mini Market sijaitsee Resort Servicen lähellä.

Huom! – Jos olet varannut ateriapaketin, sinun on varattava pöytä ravintolasta etukäteen ja valittava, milloin haluat syödä ateriasi. Tämä on osa Safe Travel -käytäntöämme, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi ateriat tarjoillaan joko á la carte -listalta, buffetista tai ravintolan henkilökunta annostelee ruuan buffetista, jolloin kerrot/osoitat ravintolan henkilökunnalle mitä haluat syödä ja henkilökunta annostelee ruuan valmiiksi lautaselle. Voit käydä hakemassa ruokaa niin monta kertaa kuin haluat ja tarjolla on sama valikoima kuin jos ottaisit buffetista itse. Lisätietoa oman hotellisi käytännöstä saat saavuttuasi hotelliin. Lue lisää: Safe Travel -käytännöistä hotellissa.

Buffetaamiainen

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 7.30 - 10.30 on Sunwing Kamala Beachin fantastinen aamiaisbuffet katettuna. Hedelmiä, jugurttia, muroja, tuoretta leipää, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, kahvia, teetä... (sisältö saattaa toisinaan vaihdella hieman). Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Varattava jo etukäteen ennen matkaa kotimaassa.

Sunwing Inclusive

Sunwing Inclusive

Buffetaamiainen tarjoillaan joka päivä ja buffetlounas sekä -illallinen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista), jolloin kaksi päivää viikosta jää vapaiksi ja voit suunnitella ruokailut oman mielesi mukaan.

Sunwing Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaisbuffet joka päivä
 • Viisi buffetlounasta ja viisi buffetillallista*
 • Lounaalla ja illallisella ruokajuoma vesi, yksi iso virvoitusjuoma, yksi iso olut (paikallista merkkiä) tai puoli pulloa viiniä (37,5 cl) per henkilö
 • Useina iltoina viikossa tarjoillaan teemabuffet, esimerkiksi amerikkalainen, italialainen, Tex Mex ja BBQ. Buffetissa on aina kuitenkin thaimaalaisen keittiön vaikutus aistittavissa.

Päivät, jolloin Sunwing Inclusive tarjoillaan, ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin. Lisätietoa saat hotellin omilta MySunwing-infosivuilta. Jouluaattona ja uudenvuodenaattona Sunwing Inclusiveen sisältyy ainoastaan aamiainen, mutta silloin voit ostaa erikseen suositut juhlabuffetillalliset paikan päällä.

*Mikäli Sunwing Inclusive -ruokailijoita on vähän, tarjoillaan lounas ja illallinen Som's Kitchenin à la carte -listalta. Aikuiset valitsevat silloin ruuat alku-, pää- ja jälkiruokalistalta ja lapset valitsevat omat ruokansa lasten ruokalistalta/lasten buffetista.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing Inclusivesta.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive - aikuiset valitsevat Som's Kitchen -menusta sekä lounaan että illallisen.

Kitchen Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaisbuffet 7 päivänä
 • 5 kolmen ruokalajin lounasta ja illallista. Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka valitaan vapaasti Som's Kitchenin menusta. Ruokajuomaksi lounaalla ja illallisella vesi, suuri virvoitusjuoma, paikallinen olut tai puoli pulloa viiniä (37,5 cl) per henkilö/ateria. Aterian päätteeksi sisältyy kahvi.

Lapset syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa aamiaisbuffetista sekä Lollo & Bernie's buffetista (lounas & illallinen). Juomat ja jäätelö sisältyvät lounaalla ja illallisella. Voit itse valita minä viitenä päivänä seitsemästä haluat syödä lounaan ja illallisen.

Kitchen Inclusiven voit varata jo etukäteen ennen matkaa 1-4 viikon matkoilla ja lentäessäsi tilauslennolla, ja perillä paikan päällä suoraan hotellista, kun matkustat reittilennoilla. Kitchen Inclusive on saatavilla kesäkaudella, rajoitettu määrä paikkoja.
Lue lisää Kitchen Inclusivesta.

Uiminen

Sunwing Kamala Beach koostuu useammasta rakennuksesta, ja niitä ympäröivän suuren puutarhan keskellä on fantastinen allasalue, jolla on yhteensä kahdeksan erilaista allasta! Allasalueella on myös muutamia vesiliukumäkiä, jotka sopivat niin pienille kuin vähän suuremmillekin lapsille. Perhealtaat ovat mielikuvituksellisen muotoisia lahtineen ja poukamineen ja niissä on loivasti viettävä pohja - erinomainen kaikenikäisille lapsille! Yhdessä altaista on myös baari, jossa voit käydä noutamassa virvoittavan juoman nautitpa sen altaassa tai altaan reunalla. Royal-huoneistoista pääset hyppäämään altaaseen suoraan terassilta!

Hotellin edessä oleva Kamala Beachin ranta sopii hyvin lapsille, se syvenee loivasti ja merivesi on kirkkaansinistä.

Babypool

Babypool

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 10 m2
Syvyys: 30 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Perheallas

Perheallas*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 1213 m2
Syvyys: 10-170 cm
Aurinkokatos: Kyllä, osittain
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Funpool

Funpool*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 896 m2
Syvyys: 10-130 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Funpool*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 527 m2
Syvyys: 10-120 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Funpool*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 760 m2
Syvyys: 10-135 cm
Vesiliukumäki: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Uima-allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 325 m2
Syvyys: 130 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Uima-allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 325 m2
Syvyys: 130 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Uima-allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 313 m2
Syvyys: 130 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Ranta

Ranta

Kamala Beach sijaitsee hotellin edessä, ranta syvenee loivasti ja sopii hyvin lapsille. Rannalle on matkaa 0-250 metriä sen mukaan missä päin hotellialuetta asut. Kesäkaudella saattaa esiintyä ajoittain vedenalaisia virtauksia sekä aaltoja, jolloin myös uintikielto saattaa astua voimaan.

Thaimaan viranomaiset ovat poistaneet rannoilta suurimman osan kaupallisesta toiminnasta. Tämä tarkoittaa, että rannoilla on vähemmän rantatuoleja, rantakahviloita ja muuta toimintaa, mihin olemme aikaisemmin tottuneet.

* Funpooleissa ja Perhealtaissa on viisto pohja, joten myös pienemmät lapset voivat uida niissä. Vesiliukumäet ovat avoinna klo 10.00-13.00 ja 14.00-18.00.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunwing Kamala Beachissä voit sekä treenata että hemmotella itseäsi hieronnalla auringon alla. Osallistu ohjatulle vesiaerobic-tunnille uima-altaalla ja nauti sen jälkeen maailmankuulusta thaihieronnasta Thai Spassa puutarhassa! Mikäli olet kiinnostunut golfin pelaamisesta, niin Sunwing Kamala Beachin lähellä on myös useita hienoja golfkenttiä.

Jos haluat välillä viettää tuokion varjossa, niin se käy helposti. Fitnesscenterissä on tarjolla erilaisia kuntoilumahdollisuuksia jokaiseen makuun ja vetäjät ovat ammattitaitoisia ja innostuneita. Jos haluat mieluummin treenata itseksesi, niin kuntosalilla on käytettävissä sekä irtopainoja että kuntolaitteita. Toisin sanoen Sunwing Kamala Beachissä on todella hyvät liikuntamahdollisuudet aktiivisille lomalaisille.

Kuntoilu

Kuntoilu

Mitäpä sanot, jos päivä alkaisikin Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin osallistua lounasaikaan ohjatulle vesijumppatunnille? Tai kiinnostaisiko sinua vähän hikisemmät ohjatut kuntoilutunnit treenisalilla? Sunwing Kamala Beach -hotellissa tiedetään kuinka mieli pidetään korkealla ja kunto huipussaan myös lomalla. Kaikki ohjatut tunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta. Treenisali on Sunprime Kamala Beach -naapurihotellissa.

Vesiaerobic

Yksi Sunwing Family Resortsin hauskimmista kuntoilumuodoista on ehdottomasti vesiaerobic, sekä osallistujien että katselijoiden mielestä. Nyt sinulla on mahdollisuus pulahtaa altaaseen ja osallistua ohjatulle vesiaerobic-tunnille, jonka ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja mukaansa tempaavia.

Kuntosali

Voimaharjoittelua omin päin siisteissä harjoitustiloissa. Hotellin kuntosalilla on sekä irtopainoja että kuntoilulaitteita. Ikäraja 15 vuotta.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Urheiluaktiviteetit

Useina päivinä viikossa Sunwing Family Resortsin aktiviteettioppaat järjestävät erilaista urheilullista tekemistä. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa Holiday Plannerista.

Golf

Sunwing Kamala Beachin lähellä on useita hienoja golfkenttiä. Help Deskin henkilökunta auttaa sinua mielellään peliaikojen varaamisessa.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Plannerista voit lukea lisää lomasi aikana hotellissa järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.

Lapset ja nuoret

Sunwing Family Resorts -hotellissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että tekeminen loppuu kesken. 0–7-vuotiaille lapsille on luvassa paljon erilaista ohjelmaa, kuten avoimet ovet, aarteenetsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien kanssa, Lollo & Bernie's Mini Stars sekä vesileikkejä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tästä voit käydä tutustumassa aktiviteettitarjontaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Sunwing Kamala Beachissä Lollo & Bernie Club sijaitsee päärakennuksen vasemmassa päädyssä. Lapset kokoontuvat tänne aktiviteettien alkaessa ja tänne voi myös tulla leikkimään, askartelemaan tai vaikka katselemaan filmejä yhdessä isän ja äidin kanssa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MyHoliday-infosivuilla olevan Holiday Plannerinkautta. Näyttämö, jossa voit seurata suosittuja lasten showesityksiä ja osallistua Mini Starsiin ja Lollon & Bernien minidiskoon, sijaitsee päärakennuksessa, Lime Barin vieressä.

Sunwing Kamala Beachissä on aina jotain tekemistä. Alla esittelemme kaikki ohjelmistossamme olevat aktiviteetit.

Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Mitä kaikkea resortissa tapahtuu lomasi aikana? Lue lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista Holiday Plannerista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollolla ja Berniellä on oma leikkimökki, jota kutsutaan nimellä
Lollo & Bernie Club. Useamman kerran viikossa ovet ovat avoinna suurimman osan päivästä. Silloin ovat kaikki lapset ja aikuiset tervetulleita leikkimään, maalaamaan ja touhuamaan kaikkea kivaa yhdessä. Täällä voi myös katsella elokuvia ja jonain päivänä voit nauttia mukavasta satuhetkestä. Lollo & Bernie's Mini Landin yhteydessä on myös aidattu leikkipaikka (osittain katettu).

Play & Splash

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin leikkien ja loiskuttelun varjolla, lystikkään musiikin soidessa taustalla. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he treenaavat koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on myös, että lapset voivat kehittää luovuuttaan ja oppivat samalla tekemään yhteistyötä muiden lasten kanssa.

Adventure Games

Adventure Games

Lapset kerääntyvät Lollo & Bernie Clubiin Adventure Gamesin alkaessa. Lähde mukaan salaiseen aarteenmetsästykseen tai tule mukaan Lollo & Bernie's syntymäpäiväjuhlille! Ohjelmaa on luvassa 3-7-vuotiailla (ikäraja on sitova) noin puolisentoista tuntia kerrallaan useampana päivänä viikossa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskillä.

Perhejumppa

Perhejumppa

Perhejumppaan voivat osallistua kaikki 3–7-vuotiaat (ikäraja on sitova) yhdessä vanhempiensa kanssa. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahtiin. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Perhejooga

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia ja se sopii 4–7-vuotiaille. Ikäraja on sitova.

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. Lollo & Bernie's After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pienillä vierailla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu 3–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla kokoonnutaan esiintymislavan takana, esiintyjille puetaan päälle esiintymisasut ja meikit laitetaan kasvoille. Sitten onkin Showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Lollon & Bernien minidisko, pienten lomalaisten viikon kohokohta! Useina iltoina viikossa kaikki tanssista ja leikeistä innostuneet lapset pääsevät purkamaan energiaansa säteilevän diskopallon alle tanssilavalle. Ja kukapa tietää, kenties myös Lollo ja Berniekin piipahtavat paikalle... Lollon & Bernien minidisko kestää n. 20-25 min.

Lasten show-esitykset

Lasten show-esitykset

Iloiset kiljahdukset sekoittuvat hiljaisuuteen, nauruun ja huudahduksiin, kun on Sunwingin lastenshown aika. Tule ihmeessä katsomaan tätä ihanaa show-esitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Vietä aikaa Lollon ja Bernien seurassa lomallasi, kannusta heitä rantakisoissa ja käy katsomassa myös heidän jännittävää Cirkus Show -esitystään.

Lue lisää lasten showesityksistä.

Lollo & Bernie's webbshop

Lollo & Bernie's webbshop

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppansa, jossa on myynnissä esimerkiksi pehmoeläimiä, vaatteita, puuhakirjoja, pelejä sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Kausikohtaiset tiedot

Kesäkaudella hotellissa on tarjolla rajoitetusti lapsille suunnattuja aktiviteetteja. Lue lisää hotellin aloitussivulta, kohdasta Lisää hotellista.

Henkilökunta

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäväänsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikoista tulee heille vuoden parhaat viikot!

8–11-vuotiaille lapsille ja nuorille (huippusesongin aikana eli joulu-, pääsiäis- ja hiihtolomalla myös 12–15-vuotiaille) on Sunwing Kamala Beachissä runsaasti kaikkea kivaa tekemistä. Täällä voit kokeilla erilaisia urheiluaktiviteetteja, sekä maalla että vedessä. Hotellissa on myös biljardipöytä, pingispöytä sekä muita pelejä. Toisinaan saatetaan myös iltaisin järjestää erilaisia aktiviteetteja, esimerkiksi filmiesityksiä pizzan kera.

Play&Chat -huoneessa voit pelata PlayStation-pelejä. Mikäli rohkeutta löytyy, voit talvilomalla osallistua Teen Talent -kisaan, ja showteamin jäsenet auttavat sinua harjoittelemaan oman toivekappaleesi, jonka sitten esität suurella näyttämöllä yleisön edessä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan.

Aktiviteetit

Aktiviteetit

Lähde mukaan pizza- & elokuvailtaan, urheiluaktiviteetteihin sekä muihin erilaisiin ilta-aktiviteetteihin. Voit lainata pelejä, kuunnella musiikkia, katsella filmejä sekä osallistua hauskoihin kilpailuihin. Ajankohtaiset ohjelmatiedot voit käydä tarkistamassa Resortservicessä tai Holiday Plannerista kännykälläsi tai tabletillasi. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Teen Lounge

Teen Lounge on nuorison oma kokoontumispaikka, jonne voit vetäytyä kaivatessasi hieman välimatkaa vanhempiisi ja pikkulapsiin. Voit katsella filmejä, pelata ja puuhastella kaikkea muuta kivaa halutessasi välillä pois auringosta ja uima-altaalta. Ja kun haluat lähteä takaisin ulos ja kaipaat fyysisempää tekemistä, voit vaikka haastaa uudet kaverisi pelaamaan erän pingistä tai biljardia.

Kids Parkour

Nyt saavat lapset hyppiä, pomppia, ryömiä ja kieriskellä! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä myös itseluottamusta. Sopii tosi hyvin lapsille, jotka haluaat ollaa koko ajan liikkeessä, mutta myös heille, jotka eivät vielä ole löytäneet omaa juttuaan. Kesto noin 30–55 minuuttia, ja ohjelman päätteeksi on vielä esterata. Kids Parkour on suunnattu 8–11-vuotiaille lapsille.

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining on eräänlaista kuntopiiriharjoittelua, jossa eri liikuntamuotoja käyttäen kohennetaan kuntoa ja voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä. Laatuaikaa yhdessä kuntoillen!

Fitness Together

Fitness Together mahdollistaa sen, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä kuntosalilla ja tietyillä liikuntatunneilla. Henkilökunta antaa ensin ohjeet, jonka jälkeen voitte treenata yhdessä tiettyjen sääntöjen puitteissa.

PlayStation

PlayStation

Teen Lounge -alueella voi pelata PlayStation 4:lla, ja tarjolla on useita erilaisia pelejä. Haasta itsesi tai kaverisi. Ja mikä kaikkein parasta, pelaaminen on täysin ilmaista.

Creative Time

Useamman kerran viikossa järjestetään Creative Time -tapahtumia Teen Loungessa. Silloin voit tehdä koruja, koristella puhelimesi tai suunnitella muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Chill Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua järjestettyihin aktiviteetteihin ja Creative Time -tapahtumiin yhdessä ohjaajan kanssa.

Pallopelit

Haasta kaverisi!

Sunwing Kamala Beachin henkilökunta järjestää toisinaan turnauksia eri palloilulajeissa. Muuten voit koska tahansa pyytää uusia ja vanhoja kavereita futismatsiin rannalle!

Teen Talent

Monet 8–15-vuotiaat käyttävät lomallaan tilaisuuden hyväkseen ja nousevat lavalle laulamaan valonheittäjien loisteeseen Sunwingin lavalle. Showtiimin väki kaivaa sinusta artistin esille ja auttaa myös kaikessa koreografioista meikin tekoon. Ehkäpä juuri sinä olet yksi tulevaisuuden tähdistä? Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä!

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimin jäseniin, niin saat tietää paikan, ajan ja lisätietoja aktiviteetista.

Henkilökunta

Sunwing Kamala Beachin nuorisoaktiviteeteista vastaavat ovat tottuneita työskentelemään lasten ja nuorten kanssa, ja heidät on valittu tehtäväänsä erityisen huolella. Ennen kaikkea heidän tarkoituksenaan on tehdä lasten ja nuorten lomaviikosta unohtumaton kokemus.

Sijainti ja liikkuminen
Sijainti

Sijainti

Rauhallisella ranta- ja luontoalueella, paikallisliikennettä. Rappuja ja tasoeroja. Hotellin oman viihdeohjelman äänet saattavat kuulua häiritsevästi tiettyihin sviitteihin. 500 metrin päässä hotllista on pieni Kamalan paikallinen keskusta, jossa on muutama ravintola.
Patong Beachille on noin 7 km. Ajoaika lentokentältä n. 45 min.

Joka vuosi tammikuussa Kamalassa järjestetään festivaalit, suuret kansanjuhlat, ja silloin musiikki ja yöelämän äänet saattavat häiritä.

96/66 Moo 3
Kamala Beach Kathu, Phuket 83150
P. +66 (0)76 371 650/-51/-52/-53/-54/-55
info@sunwingkamala.com

Viihde

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwingissä, alkaa lämpötila puolestaan kohota näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta ja liikuttavat lasten show-esitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toisiaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Tilaa virkistävää juomaa ja nauti tasokkaasta viihdeohjelmasta useina iltoina viikon aikana!

Perheshowt

Perheshowt

Yksi loman kohokohdista on Sunwing Family Resortsin suosittu ja ammattimainen perheshow! Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia diskohittejä sekä pop- ja rockmaailman parhaimpia biisejä. Räiskyvä show, jossa on laulua, tanssia ja teatteria kruunaa täydellisesti ihanan lomapäivän!

Lue lisää koko perheen showesityksistä.

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenwhow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie.

Lue lisää lasten showesityksistä.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pikku vieraillamme on paljon viehätysvoimaa. Kerran viikossa on lasten vuoro nousta lavalle ja muuttua illan tähdiksi – Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu kaikille 3–7-vuotiaille (ikäraja on sitova). Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla tavataan takahuoneessa, puetaan esiintymisasut päälle ja laitetaan meikit kasvoille. Sitten on Showtime!

Teen Talent

Mikäli olet 8–15-vuotias (ikärajat ovat sitovia), sinulla on nyt mahdollisuus lomasi aikana nousta Sunwingin lavalle esiintymään ja voit laulaa "livenä" yleisön edessä. Taitava Showtiimi auttaa koreografian ja meikkien teossa - ja sinusta tulee artisti! Ehkäpä juuri sinä olet yksi huomisen tähdistä! Käytä tilaisuus hyväksesi ja nouse lavalle valonheittäjien loisteeseen ja suosiotaan osoittavan juhlayleisön eteen!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Viikon kohokohta pienille vieraillemme. Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Lollon & Bernien minidisko! Useana iltana viikon aikana diskopallo kimaltelee valojen loisteessa ja tanssilavalle tulee tungos. Hittikappaleet soivat toinen toisensa perään. Ja kaikki tanssi- ja leikkihaluiset lapset saavat tanssia sydämensä kyllyydestä tanssilavalla. Kukapa tietää, jos vaikka Lollo tai Bernie poikkeavat ohikulkumatkallaan…

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showtiimin kanssa.

Spa

Kaikki kunnia liikunvalkoisille rannoille, turkoosinsiniselle vedelle ja kirkkaalta taivaalta porottavalle auringolle – jos haluat voida lomallasi oikein, oikein hyvin suosittelemme kokeilemaan maailmankuulua thaihierontaa. Nauti hieronnasta ulkona hotellin puutarhassa, taustalla kuuluvaa meren kohinaa kuunnellen.

HINNAT JA VARAAMINEN

Valitse huone

Valitse huone

Näytettävät hinnat koskevat koko varausta.