• pareille ja aikuisille

Sunprime Dogan Side Beach

Matkusta turvallisesti Tjäreborgin mukana ja tunne olosi turvalliseksi myös lomakohteessasi, lue lisää tästä

Dogan on yksi suosituimmista hotelleistamme, jossa vieraat ovat viihtyneet erittäin hyvin. Hotellista on rannalle ja sitä reunustavalle pitkälle rantakadulle matkaa vain 50 metriä, voit kuunnella aaltojen liplatusta ja ihailla Välimeren maisemia.

Sunprime Dogan Side Beachissä asut pienissä, valoisissa, modernisti suunnitelluissa ja sisustetuissa huoneissa. Kylpytakki, tohvelit ja suuri allaspyyhe ovat luonnollisesti myös käytettävissäsi. Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa. Hotellialueen lähistöllä on myös runsaasti ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Rantapromenadin varrella olevasta Sunprime Restaurant hotellin suositusta buffetravintolasta avatutuvat kauniit näköalat merelle. Sunprime Lounge & Bar on paikka, jossa voit tilata hyvää syötävää à la carte -listalta, nauttia virkistävän drinkin ja kuunnella elävää musiikkia useampana iltana viikossa. Täällä voit todella rentoutua, sanan varsinaisessa merkityksessä.

Allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä viihtyisä allasbaari, jossa voit nauttia vilvoittavan juoman tai tilata pientä syötävää. Hotellin Spa-osastolla kannattaa käydä vaikkapa hamamissa ja tarjolla on myös useita erilaisia hierontoja.

Suuri bussi ei pääse hotellille saakka, joten bussin vaihto on Sidessä ja loppumatka taittuu pikkubussilla.

Internet

Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa. Internetyhteyden nopeudet vaihtelevat.

MySunprime

Hotellin omilta MySunprime-infosivuilta-infosivuita voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunprime-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Palvelumme

Sunprime Hotels -hotellin vieraana vastaanoton palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit varata retkiä, vuokrata auton ja saat vinkkejä ja hyviä neuvoja.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa on paljon rappuja ja tasoeroja. Ei hissiä. Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia huoneita.

Kausi

Hotelli on avoinna huhti-lokakuussa. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstä Sunprime Hotels -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Muuta

Vastaanotto: Avoinna 24 t/vrk. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Pöytävaraukset, valuutanvaihto, spa-osaston varaukset, golfkentät jne.

Rakennuttu: 1996

Kunnostettu: 2012

Huoneita: 96

Kerroksia: 2

Hissi: Ei

Pysäköinti: Ei

Hotellinjohtaja

Korhan Poyraz

 • Ikäraja 16 vuotta
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Rannalla
 • Lähellä keskustaa
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Rauhallinen allasalue
 • Ilmastokompensoitu asuminen
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Lämmitetty uima-allas
  On
 • Lastenallas
  Ei
 • Ravintola
  2 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Ei
 • Minimarket
  Ei
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  0 m
 • Keskusta
  1 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  25 m
 • Vesiliukumäki
  Ei
Asuminen
Sunprime Dogan Side Beachissä asut vain 50 metrin päässä pitkältä rantapromenadilta ja Välimeren aalloista. Hotellin suosittu Sunprime Restaurant -buffetravintola sijaitsee rantapromenadin varrella ja sieltä avautuvat upeat näkymät merelle päin.

Tästä voit tarkistaa huoneistosi sijainnin.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu tästä fiksuihin lisäpalveluihimme.

Classic Room

Modernit ja tyylikkäät kahden hengen huoneet kahdelle hengelle.

Ruoka ja juoma

Sunprime Dogan Side Beachissä on yksi buffetravintola sekä yksi à la carte -ravintola, Sunprime Restaurant. À la carte -ravintolassa valittavanasi on mielenkiintoisia ja hyvinvalmistettuja ruokia, ja tunnelma on rento. Tarjolla on myös laaja valikoimia hyviä viinejä.

Ravintoloiden useista pöydistä on upeat näkymät merelle päin, joten voit ruokaillessasi nauttia fantastisesta auringonlaskusta. Useina iltoina viikossa ravintoloissa voit myös ruokailun tai virkistävän drinkin lomassa kuunnella livemusiikkia. Lisätietoja tarjonnasta voit lukea alapuolelta tai hotellin omilta MySunprime -infosivuilta.

Sunprime Restaurant

Avoinna:
Lounas klo 12.00-16.00
Illallinen klo 19.00-21.30

Siisti pukeutuminen. Ravintola on avoinna myös muille kuin hotellin omille vieraille, ei ikärajaa.

Buffetravintola

Avoinna:
Aamiainen klo 07.30-10.30
Lounas klo 12.00-14.00
Illallinen klo 19.00-21.00

Jos olet varannut jonkin Inclusive-konseptiin sisältyvistä atriapaketeista, niin silloin ruokailet tässä ravintolassa. Buffetravintolassa aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan buffetista.

Lounge

Avoinna:
Baari klo 09.00-01.00
À la carte klo 12.00-22.30

Allasbaari

Avoinna:
Juomia klo 09.00-23.00
Snackseja klo 12.00-17.00

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk on hotellin oma pieni kioski, josta voit ostaa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa lehtiä, kirjoja, karkkia sekä kylmiä juomia.

Tarjonta saattaa vaihdella kauden aikana sekä eri Sunprime Hotels -hotellien välillä.

Huom! – Jos olet varannut ateriapaketin, sinun on varattava pöytä ravintolasta etukäteen ja valittava, milloin haluat syödä ateriasi. Tämä on osa Safe Travel -turvallisuuskäytäntöämme, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi ateriat tarjoillaan joko á la carte -listalta, buffetista tai ravintolan henkilökunta annostelee ruuan buffetista, jolloin kerrot/osoitat ravintolan henkilökunnalle mitä haluat syödä ja henkilökunta annostelee ruuan valmiiksi lautaselle. Voit käydä hakemassa ruokaa niin monta kertaa kuin haluat ja tarjolla on sama valikoima kuin jos ottaisit buffetista itse. Lisätietoa oman hotellisi käytännöstä saat saavuttuasi hotelliin. Lue lisää: Safe Travel -käytännöistä hotellissa.

Aamiainen

Joka aamu kokit kattavat esille maukkaan ja monipuolisen buffetaamiaisen. Valittavanasi on useita erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, kinkkuja, tuoreita hedelmiä sekä vihanneksia. Tarjolla on myös erilaisia mehuja sekä jugurttia lisukkeineen. Keittiön puolelta tarjoillaan aamiaisen lämmin osuus. Tässä hotellissa aamiainen sisältyy hintaan.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive on oiva ratkaisu ruokailua koskeviin päätöksiisi. Pääset helpolla ja voit nauttia olostasi täysillä, kun sinun ei tarvitse keskittyä ruokailuun liittyviin yksityiskohtiin lomallasi. Sunprime Inclusivessa buffetaamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä. Halutessasi voit myös ostaa edullisen viiden päivän lounaspaketin. Lounas ja illallinen tarjoillaan joko buffetista tai à la cartena vuodenajan mukaan. Voit tarkistaa itse suoraan hotellista, mikäli haluat tietää etukäteen minkälainen ruokatarjoilu on kyseessä lomasi aikana.

Ravintoloiden ja baarien aukioloajat sekä minä päivinä Sunprime Inclusive tarjoillaan ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin.

Varataan etukäteen (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunprime Inclusivesta.

Sunprime All Inclusive

Mikäli haluat hemmotella itseäsi oikein kunnolla, niin silloin sinun kannattaa varata Sunprime All Inclusive. Voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat ilman huolta laskun loppusummasta. Sunprime All Inclusiveen sisältyy aina hotellin suosittu aamiaisbuffet. Lounas ja illallinen tarjoillaan joko buffetista tai à la carte -listalta vuodenajan mukaan. Voit tarkistaa itse suoraan hotellista, mikäli haluat tietää etukäteen minkälainen ruokatarjoilu on kyseessä lomasi aikana.

Varataan etukäteen (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunprime All Inclusivesta.

Uiminen

Sunprime Dogan Side Beachin ympärillä on pieni puutarha ja mukavalla allasalueella on myös uima-allas. Altaan ympärillä on myös aurinkotuoleja (rajoitettu määrä), aurinkovarjot sekä uimapyyhkeet. Mikäli mieluummin menet uimaan mereen, pitkälle rantapromenadille ei ole kuin muutama metri.

Ulkoaltaat

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 96 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä*

Ranta

Hotellista on noin 25-50 metriä kapealle, paikoitellen kiviselle rannalle, joka on osa Läntistä rantaa. Sunprime Dogan Side Beachillä on oma rantakaistaleensa, jossa on ilmaiset aurinkotuolit hotellin omille vieraille. Voit ottaa hotellista oman uimapyyhkeesi mukaan rannalle.

* Lämmitetty, n. 25 °C:seen (1.5. asti)

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunprime Dogan Side Beachissä sinulla on hyvät kuntoilumahdollisuudet myös lomasi aikana. Voit osallistua ohjatuille liikuntatunneille, ja vetäjinä toimivat SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat. Valitse miellyttävin vaihtoehto tai kokeile jotain aivan uutta. Ja välillä voit myös pulahtaa uima-altaaseen virkistäytymään.

Ryhmäliikunta

Tervetuloa jollekin monista suosituista ohjatuista ryhmäliikuntatunneistamme. Voit osallistua esimerkiksi Crosstraining-, Bootylicious- ja Core-tunneille. Yoga Flow -tunnilla saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan. Ajankohtaisen treeniohjelman löydät hotellin omilta infosivuilta kohdasta Aktiviteettiohjelma.

Treenaa altaassa

Tervetuloa uima-altaaseen, jossa voit osallistua yhteen suosituimmista aktiviteeteistamme - vesijumppaan. Tai testaa Water Circuit, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää pitkään iloa vielä jälkeenkin päin.

Kuntosali

Täällä voit treenata omin päin siisteissä treenitiloissa. Yksinkertaisesti varustetussa hotellin pienessä kuntosalissa on sekä irtopainoja että muutamia kuntoilulaitteita. Treenaaminen on luonnollisesti ilmaista.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Hotelli sijaitsee Siden hienolla rantapromenadilla, jonka varrella on useita ravintoloita. Siden keskustaan on matkaa noin 1 kilometri. Ajoaika lentokentältä on noin 1 tunti (n. 70 km). Läheisten baarien ja katuelämän äänet kuuluvat häiritsevästi rantapromenadin puolella oleviin sviitteihin. Kuntosalilla/fitness-osastolla soitettava musiikki voi kuulua häiritsevästi lähellä oleviin sviitteihin.

Sarmasik Sok. No 16
07330 Side
P. +90 242 753 1010
info@doganotelside.com

Spa

Sunprime Spassa sinulla on mahdollisuus rentoutumiseen. Hotellin spa on paikallisessa omistuksessa, ja täällä voit nauttia hieronnasta sekä hamamin lämmöstä. Hamamissa voit rentoutua rauhallisessa, lämpimässä ja kosteassa marmoroidussa huoneessa, ja kehosi lihakset pehmenevät kauttaaltaan.

Lue lisätietoja tarjolla olevista spa-hoidoista MySunprime-sivuilta.

HINNAT JA VARAAMINEN

Valitse huone

Valitse huone

Näytettävät hinnat koskevat koko varausta.