• perheystävällinen

Sunwing Makrigialos Beach

Matkusta turvallisesti Tjäreborgin mukana ja tunne olosi turvalliseksi myös lomakohteessasi, lue lisää tästä.

Sunwing Makrigialos Beach on kuin luotu koko perheen rentoon yhdessäoloon. Hotelli sijaitsee yhdellä Kreetan ihanimmista rannoista, joten täällä sinulla on hyvää aikaa viettää leppoisia hetkiä lasten kanssa, tehdä uintiretkiä ja nauttia hyvästä ruuasta. Asut kauniissa ympäristössä hieman Makrigialoksen ulkopuolella.

Sunwing Makrigialos Beach -hotellissa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Happy Baby -huoneistot sopivat erityisesti pienten lasten kanssa matkustaville ja Big Family sopii suuremmillekin seurueille. Asuitpa missä huonetyypissä tahansa, hotellin palvelut ovat aina kättesi ulottuvilla. Niin pienille kuin vähän suuremmillekin on omat uima-altaansa - vallattomille ja rauhallisemmille. Babyaltaassa on luonnollisesti aurinkosuoja ja mikäli kaipaat liikuntaa, niin suosittelemme osallistumaan vesieerobic -tunnille.

Halutessasi vähän vaihtelua voit lähteä liikkeelle ja kävellä Makrigialoksen kylään ja tutustua sen tarjontaan. Kylässä rannan tuntumassa on viihtyisiä ravintoloita ja baareja sekä myös muutamia kauppoja, mikäli mielesi tekee ostoksille.

Internet

Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi *. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

* Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

MySunwing

Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunwing-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Palvelumme

Sunwing Family Resorts -hotellin vieraana Resort Servicen/Help Deskin palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit varata retkiä, vuokrata auton ja saat vinkkejä ja hyviä neuvoja.

Sunwing sosiaalisessa mediassa

Tiesithän, että voit seurata Sunwing Makrigialos Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Makrigialos Beachistä Facebookissa.

Savuton hotelli

Sunwing Makrigialos Beach on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain tietyillä erikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointi ei ole sallittu huoneistoissa eikä myöskään parvekkeilla/terasseilla ja kielto koskee myös sähkötupakoita.

Käteistä ei käytetä hotellissa

Hotellissa ei käytetä käteistä lainkaan, kaikki hotellin ravintoloissa, jäätelökioskissa, Mini Marketissa ja spa-osastolla tehdyt ostokset/ruokailut lisätään huonelaskuun ja loppulasku maksetaan pois lähtiessä Help Deskiin joko käteisellä tai luottokortilla.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskistä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli sinun tarvitsee kääntyä lääkärin puoleen vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa on paljon tasoeroja ja rappuja. Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia huoneistoja.

Kausi

Hotelli on avoinna huhtikuusta lokakuuhun. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.

Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla erilaisia kuntoilu- ja treeniryhmiä.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resorts -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Muuta

Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja viimeistään klo 15.00. Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Pankkiautomaatti on hotellissa.

131 huoneistoa. Hissi: Apollonin puolella tietyissä osissa. Muissa rakennuksissa ei ole hissiä.

Ilmastointi: 1.6. - 30.9. klo 16.00-19.00 ja klo 22.00-09.00.

Pysäköinti: Yleinen parkkipaikka hotellin vieressä, rajoitettu määrä paikkoja.

Hotellinjohtaja

Aneza Fourlanou

Verot & maksut

Kreikan viranomaiset perivät veron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 4.
 • Huoneistoja, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Suomenkielistä henkilökuntaa lastenkerhossa sekä Lollo & Bernie
 • Rannalla
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Ilmastokompensoitu asuminen
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  2 kpl
 • Lastenallas
  On
 • Ravintola
  2 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  5
 • Paikallinen keskusta
  1,5 km
 • Keskusta
  20 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0-100 m
 • Vesiliukumäki
  On
Asuminen
Sunwing Makrigialos Beach sijaitsee yhdellä Kreetan mukavimmista rannoista. Hotelli koostuu kolmesta rakennuksesta ja sielä on kaikki mietitty pienintä yksityiskohtaa myöden, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Täällä pääset yhdessä perheesi kanssa nauttimaan rennosta ja rauhallisesta lomasta Välimeren rannalla.

Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Afrodite.
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Apollon.
Katso huoneistosi sijainti rakennuksessa Pallas Athina.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Lue lisää fiksuista lisäpalveluistamme.

Kun varaat Sunwing Jokerin, annat meidän valita huoneistotyypin juuri sillä hetkellä hotellissa vapaana olevista vaihtoehdoista. Saat aina kuitenkin sellaisen huoneiston, joka on meillä normaalistikin myynnissä, ja huoneistotyyppi ilmoitetaan sinulle saavuttuasi perille hotelliin. Tietyissä tilanteissa saatat joutua vaihtamaan huoneistoa lomasi aikana. Siivous ja allaspyyhkeet sisältyvät hintaan.

Small Family

Sopii erinomaisesti pienelle perheelle.

Apollon
Apollon

Family

Suosituin asumisvaihtoehtomme.

Pallas Athina
Apollon
Apollon
Pallas Athina
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon

Happy Baby

Huoneistot on suunniteltu erityisesti pikkulasten kanssa matkustaville.

Pallas Athina

Lollo & Bernie Suite

Leikkisästi suunnitellut sviitit.

Apollon

Royal Family Suite

Mukavaa asumista, hyvä sijainti ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

Apollon
Afrodite
Afrodite
Afrodite
Apollon

Royal Pool Suite

Pulahda uima-altaaseen suoraan omalta terassiltasi! Huoneistot ovat erittäin korkeatasoiset.

Afrodite
Afrodite
Afrodite
Afrodite

Sunwing Makrigialos Beach koostuu kolmesta rakennuksesta. Apollon on koko hotellin sydän ja Afrodite ja Pallas Athina ovat meren tuntumassa.

Afrodite

Afrodite sijaitsee rinteessä kahden rannan välissä.
3 kerrosta. 33 huoneistoa. Rakennettu 1985. Kunnostettu 2013 sekä 2016.

Apollon

Apollon on päärakennus, jossa on allasalue, ravintola, baari, esiintymislava ja Help Desk.
6 kerroksia. 55 huoneistoa. Rakennettu 1984. Kunnostettu 2011.

Pallas Athina

Pallas Athina sijaitsee ylhäällä rinteessä, ja sieltä avautuvat kauniit näköalat merelle.
2 kerrosta. 30 huoneistoa. Rakennettu 1984. Happy Baby -huoneistot kunnostettiin 2013. Family-huoneistot kunnostettiin 2015.

Ruoka ja juoma

Vaikka ruuan valmistaminen onkin hauskaa, niin lomalla myös perheen vakituinen kokki haluaa varmasti nauttia valmiin ruokapöydän antimista. Sunwing Makrigialos Beachin taitavat kokit loihtivat esille joka päivä ruokia, jotka maistuvat sekä aikuisille että lapsille - aamiaisella, lounaalla ja illallisella.

Aamu lähtee mukavasti käyntiin, kun herkuttelet monipuolisen buffetpöydän antimista. Lounaalla ja illalisella voitte käydä syömässä Iakovo's Kitchen & Grill -ravintolassa. Ruokalistalla on perinteisiä lasten suosikkiruokia, kuten pizzaa, hampurilaisia ja pastaa, mutta paikallisella ruokalistalla on myös kreikkalaisia erikoisuuksia. Mikäli jonain iltana haluat syödä rauhassa omalla parvekkeellasi, voit käydä ostamassa jotain pientä ja hyvää Mini Market & Deli -kaupasta tai tilata take away -annokset Iakovo's Kitchen & Grillistä. Lomalla jokainen päivä tuntuu sunnuntailta. Lisätietoja tarjonnastamme sekä aukioloajoista voit lukea alapuolelta ja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Iakovo's Kitchen & Grill

Iakovo's Kitchen & Grill

Suosittu ja sopuhintainen kortteliravintola on avoinna lounas- ja illallisaikaan. Tarjolla on laaja valikoima ruokia ja juomia, joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Ravintolan tunnelma on miellyttävä. Ruokalistalla on perinteisiä suosikkeja, kuten salaatteja, voileipiä, pizzoja, hampurilaisia sekä paikallisia erikoisuuksia. Mikäli jonain iltana haluat mieluummin syödä jotain omalla parvekkeellasi tai terassillasi, ei hätää – Iakovo's Kitchen & Grill -ravintolasta saa mukaan myös take away -annoksia.

Buffetravintola

Mikäli olet varanut Inclusive-paketin, syöt lounaan ja illallisen buffetravintolassa, joka sijaitsee Apollon-huoneistorakennuksessa. Tiettynä iltoina pääset nauttimaan myös maukkaista teemabuffetin herkuista.

Manolis Beach Bar

Täällä tarjoillaan pientä syötävää sekä juomia.

Bar

Saako olla juotavaa? Ennen ja jälkeen illallisen voit käydä drinkillä Baarissa, Apollonin puolella. Tarjolla on myös lapsille omia juomavaihtoehtoja. Baarista näet hyvin esiintymislavalle, jossa ammattitaitoiset esiintyjät järjestävät useamman kerran viikossa lapsille sekä koko perheelle vauhdikkaita show-esityksiä.

Mini Market & Deli

Sunwing Makrigialos Beachin omasta Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista - postikortteja, Lollo & Bernien pehmoleluja, vaippoja, lastenruokia sekä lastentuotteita (saattavat olla paikallisia merkkejä), karkkia, aurinkovoiteita ja juomia sekä vastapaistettua leipää sekä take away -annoksia. Hyvä vaihtoehto, mikäli jonain iltana haluat jäädä kotiin ja syödä jotain pientä omalla parvekkeellasi. Mini Market & Deli sijaitsee Apollon-rakennuksessa.

Huom! – Jos olet varannut ateriapaketin, sinun on varattava pöytä ravintolasta etukäteen ja valittava, milloin haluat syödä ateriasi. Tämä on osa Safe Travel -turvallisuuskäytäntöämme, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi ateriat tarjoillaan joko á la carte -listalta, buffetista tai ravintolan henkilökunta annostelee ruuan buffetista, jolloin kerrot/osoitat ravintolan henkilökunnalle mitä haluat syödä ja henkilökunta annostelee ruuan valmiiksi lautaselle. Voit käydä hakemassa ruokaa niin monta kertaa kuin haluat ja tarjolla on sama valikoima kuin jos ottaisit buffetista itse. Lisätietoa oman hotellisi käytännöstä saat saavuttuasi hotelliin. Lue lisää: Safe Travel -käytännöistä hotellissa.

Buffetaamiainen

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 7.30 - 10.30 on Sunwing Makrigialos Beach fantastinen aamiaisbuffet katettuna Apollon-päärakennuksessa. Hedelmiä, tuoretta leipää, jugurttia, muroja, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, pekonia, kahvia, teetä...(sisältö saattaa toisinaan vaihdella hieman). Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Varattava jo etukäteen kotimaassa ennen matkaa.

Sunwing Inclusive

Aterioit hotellissa viitenä vapaavalintaisena päivänä seitsemästä, ja niinä kahtena päivänä, jotka eivät sisälly Sunwing Inclusiveen, voit syödä missä itse haluat.

Sunwing Inclusiveen sisältyy:

 • buffetaamiainen joka päivä
 • viisi buffetlounasta ja viisi buffetillallista sekä ruokajuomaksi paikallinen viini, olut, virvoitusjuoma tai vesi
 • useina iltoina on tarjoillaan teemabuffet, esimerkiksi aasialainen, italialainen, Tex Mex ja Barbeque

Lisätietoja voit myös lukea hotellin omilta MySunwing-sivuilta.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing Inclusivesta.

Sunwing All Inclusive

Sunwing All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaisbuffet klo 07.30-10.30, lounasbuffet klo 12.30-14.30 sekä illallisbuffet klo 18.30-21.30 ja ruokajuomana paikallinen viini, olut, virvoitusjuoma tai mineraalivesi
 • Useina iltoina viikossa tarjoillaan teemabuffet, esimerkiksi amerikkalainen, aasialainen, kreikkalainen, italialainen, Tex Mex ja Barbeque
 • Lämpimiä ja kylmiä välipaloja klo 10.30-12.00 ja 16.00-18.00
 • Vesi, virvoitusjuoma, paikalliset alkoholijuomat sekä suodatinkahvi baarissa klo 10.30-24.00
 • Irtojäätelöä lisukkeineen sekä pikkuleipiä klo 10.30-22.00

Lähtöpäivänä Sunwing All Inclusive on voimassa hotellista poislähtöön saakka.

Voit varata All Inclusiven joko viikoksi tai kahdeksi. Mikäli varaat All Inclusiven kahden viikon lomalla vain ensimmäiseksi viikoksi, niin silloin All Inclusive on voimassa viikon saapumisestasi, eli 8. päivänä klo 14.00 asti. Muistathan, että alle 12-vuotiaat aterioivat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa!

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing All Inclusivesta.

Uiminen

Sunwing Makrigialos Beach sijaitsee kauniilla paikalla, yhdellä Välimeren ja Kreetan parhaimmista hiekkarannoista. Ranta syvenee loivasti ja vesi on ihanan turkoosinsinistä.

Hotellin todellinen ylpeydenaihe on allasalue. Perheen pienimmille on aurinkokatoksen alla oleva babypool, vähän suuremmille lapsille on Lollo & Bernie's -allas, funpool kaikille leikkimielisille, poreallas nautiskelijoille sekä suuri, ihana uima-allas kaikille, jotka haluavat uida kunnolla tai harrastaa vesiurheilua. Hotellissa on myös kolme vesiliukumäkeä, joista yksi on perheen nuoremmille ja kaksi vanhemmille. Altaiden ympärillä on ilmaiset aurinkotuolit ja -vajot sekä uimapyyhkeet. Ja pyyhkeen voit tietenkin viedä mukanasi myös rannalle.

Babypool

Babypool

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 40 m2
Syvyys: 30 cm
Aurinkokatos: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 09.00-20.00

Lastenallas

Allastyyppi: Lastenallas
Koko: 110 m2
Syvyys: 60 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 09.00-20.00

Funpool

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 214 m2
Syvyys: 110 cm
Vesiliukumäki: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 09.00-20.00*

Sporttiallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 325 m2
Syvyys: 280 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 09.00-20.00

Jacuzzi

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 12 m2
Syvyys: 100 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 09.00-20.00

Yksityinen uima-allas (Afrodite)**

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 23-48 m2
Syvyys: 120 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 09.00-20.00

Ranta

Hotellialueen alapuolella on 200 metriä pitkä, loivasti syvenevä hiekkaranta. Raput alas rannalle. Aurinkovarjoja ja -tuoleja vuokrattavissa. Rannalle on matkaa 0-100 metriä sen mukaan missä päin huoneistosi sijaitsee.

*Vesiliukumäet ovat avoinna klo 09.00-17.00. Alle 10-vuotiaat lapset voivat laskea vesiliukumäistä ainoastaan vanhempiensa tai jonkun muun täyden vastuun kantavan aikuisen seurassa.
**Pääsy yksityisiin uima-altaisiin on ainoastaan vierailla, jotka asuvat Royal Family Suiteissa, joista on pääsy omaan, jaettuun uima-altaaseen.
Yksityiset altaat sisältävät noin 2% suolavettä, koska hotelli käyttää ympäristöystävällistä puhdistusjärjestelmää.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunwing Makrigialos Beachissä on hyvät kuntoilumahdollisuudet. Valinnanvaraa on runsaasti ja tarjolla on kaikkea mahdollista – voit pelata ulkoshakkia ja minigolfia, käydä pelaamassa vaikka futista monitoimikentällä ja osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille suuressa, ilmavassa treenisalissa. Ja ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja inspiroivia. Sekä kuntosali että Fitnesscenter ovat Ocean Beach Clubin puolella.

Fitnesscenterissä on tarjolla monipuoliset
treenimahdollisuudet
ja uima-altaalla voit osallistua erilaisiin vesiurheilulajeihin tai vaikkapa suosituille vesiaerobic-tunneille. Hotellissa on myös tenniskenttä sekä monitoimikenttä, ja hotellin lähistöllä on useita enemmän tai vähemmän haastavia patikointireittejä. Sunwing Makrigialos Beach sopii hyvin sinulle, joka haluat pitää kunnostasi huolta myös lomallasi.

Oletko unohtanut treenivaattet kotiin tai haluatko hemmotella itseäsi hankkimalla jotakin uutta vaatekaappiisi? Sunwing Makrigialos Beach -hotellissa sinulla on mahdollisuus ostaa treenivaatteita Craftin uusimmasta treenivaatemallistosta.

Fitness

Fitness

Mitäpä sanot, jos päivä alkaisikin Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin osallistua lounasaikaan ohjatulle vesijumppatunnille? Tai kiinnostaisiko sinua vähän hikisemmät ohjatut kuntoilutunnit treenisalilla? Tässä hotellissa nuorilla ja heidän vanhemmillaan on myös mahdollisuus yhdessä osallistua Fitness Together -kuntoilutunneille. Sunwing Makrigialos Beach -hotellissa tiedetään kuinka mieli pidetään korkealla ja kunto huipussaan myös lomalla. Kaikki ohjatut tunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta, paitsi Fitness Together -tunneille voivat osallistua myös 11–15-vuotiaat. Treenisali on Ocean Beach Club -naapurihotellissa.

Vesiaerobic

Vesiaeroobic on kenties yksi suosituimmista Sunwing Family Resortsin aktiviteeteista. Pulahda altaaseen ja osallistu ammattitaitoisten ja innostavien ohjaajien vetämille vesiaerobic-tunnille.

Kuntosali

Voimaharjoittelua omin päin siistissä kuntosalissa. Ocean Beach Clubin puolella olevalla kuntosalilla käytössäsi on sekä kuntolaitteita että irtopainoja. Ikäraja 13 vuotta, paitsi Fitness Togerher 11–15-vuotta.

Varaa PT lomallasi

Nyt sinulla on mahdollisuus potkaista treenaaminen kunnolla käyntiin Sunwing Makrigialos Beachissä lomasi aikana! Henkilökohtainen Personal Trainer räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman huomioiden oman kuntotasosi. Riippumatta omista tavoitteistasi tai aikaisemmista kokemuksistasi Personal Trainerisi saa treenaamisen tuntumaan tehokkaalta ja motivoivalta. Ammattitaitoiset Personal Trainerimme ovat käytettävissäsi koko treenauksen ajan ja heiltä saat kaiken mahdollisen avun - vinkkejä oikeasta ravinnosta yksilöllisesti räätälöityihin kunto-ohjelmiin.

Tarjolla on kolme erilaista pakettia, jotka voi varata jo etukäteen kotimaassa:
1 x 50 min 48 €
3 x 50 min 125 €
5 x 50 min 179 €

Jos haluat treenata yhdessä ystävän kanssa, voit nyt varata PT Duo -paketin. Personal Trainer ohjaa ja auttaa teitä molempia liikuntatuntien aikana, ja teette yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

50 min - noin 74 euroa, ja pakettiin sisältyy kahden hengen valmennus.

Lisätietoa Personal Trainerista.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet omat suosikkimme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit omaan treenisovellukseesi

Tennis & monitoimikenttä

Sunwing Makrigialos Beachissä on sekä tenniskenttä että monitoimikenttä. Välineitä voi vuokrata ja lainata Help Deskistä. Haluatko parantaa pelitaitojasi tenniksessä tai kokeilla uutta lajia? Hotellin vieraana voit varata yksityisen tennistunnin. Varauksen voit tehdä Help Deskillä, tuntien ajankohdat voivat vaihdella. Voit halutessasi käydä pelaamassa myös kierroksen minigolfia.

Urheiluaktiviteetit

Sunwing Family Resortsin omat aktiviteettioppaat järjestävät useana päivänä viikossa erilaisia urheiluaktiviteetteja. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa Holiday Plannerista.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Plannerista voit lukea lisää mitä kaikkea hotellissasi tapahtuu lomasi aikana. Aktiviteettiohjelma on netissä livenä, joten hotellin ollessa suljettuna esimerkiksi talvikaudella ohjelma ei ole lainkaan näkyvissä. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.

Lapset ja nuoret

Sunwing Family Resortsissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan, että tekeminen loppuu kesken. Järjestämme paljon erilaista ohjelmaa 0–7-vuotiaille lapsille, kaikkea mahdollista avoimista ovista, aarteenetsinnästä ja seikkailuretkistä Lollon & Bernien kanssa Lollo & Bernie's Mini Starsiin ja vesileikkeihin.

Kesällä 2021 kaikki lasten aktiviteetit jäjestetään ulkona (voimassa toistaiseksi).

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tästä voit käydä tutustumassa aktiviteettitarjontaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Sunwing Makrigialos Beachissä Lollo & Bernie Club sijaitsee Pallas Athinassa, lähellä allasaluetta. Lapset kokoontuvat tänne aktiviteettien alkaessa ja tänne voi myös tulla leikkimään, askartelemaan tai vaikka katselemaan filmejä yhdessä isän ja äidin kanssa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta. Näyttämö, jossa voit seurata suosittuja lasten showesityksiä ja osallistua Lollo & Bernie's Mini Starsin ja Lollon & Bernien minidiskon tapahtumiin, sijaitsee Lime Baarin vieressä, myös Apollonissa.

Sunwing Makrigialos Beachissä on aina jotain tekemistä. Tässä muutamia esimerkkejä tarjolla olevista aktiviteeteista.

Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Mitä kaikkea hotellissa tapahtuu lomasi aikana? Holiday Plannerista voit lukea lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista. Ohjelma on live, eli voit lukea sitä ainoastaan kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollolla ja Berniellä on oma leikkimökkinsä, jota kutsutaan nimellä Lollo & Bernie Club. Useamman kerran viikossa siellä on "Open House" eli ovet ovat avoinna suurimman osan päivästä. Silloin ovat kaikki lapset yhdessä vanhempiensa kanssa tervetulleita leikkimään, maalaamaan ja touhuamaan kaikkea kivaa yhdessä. Täällä voi myös katsella elokuvia ja kuunnella satuja. Lollo & Bernie Clubin yhteydessä on aidattu leikkipaikka, joka on osittain aurinkokatoksen alla.

Play & Splash

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin leikkien ja loiskuttelun varjolla, lystikkään musiikin soidessa taustalla. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he treenaavat koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on myös, että lapset voivat kehittää luovuuttaan ja oppivat samalla tekemään yhteistyötä muiden lasten kanssa.

Adventure Games

Adventure Games

Lapset kokoontuvat Lollo & Bernie Clubiin myös silloin, kun on Adventure Gamesien aika. Luvassa on esimerkiksi aarteenetsintää tai voit myös osallistua vaikkapa Lollo & Bernie's syntymäpäiväjuhlille. Tapahtumia järjestetään useampana päivänä viikossa 3–7-vuotiaille (ikäraja on sitova), noin 1½ tuntia kerrallaan. Aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskin kautta.

Perhejumppa

Perhejumppa

Perhejumppaan voivat osallistua kaikki 3–7-vuotiaat (ikäraja on sitova) lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahdissa. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Perhejooga

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia ja se sopii 4–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova.

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pikkulapsilla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu 3–7-vuotiaille. Ikäraja on sitova. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla pienille tähdille puetaan päälle esiintymisasut ja kasvot meikataan. Sitten onkin Showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lasten omien esitysten jälkeen vuorossa on Lollon & Bernien minidisko, viikon kohokohta perheen pienimmille. Useina iltoina viikossa diskopallo kimaltelee katossa ja tanssilattialla on tungosta. Ja kukapa tietää.... kenties Lollo tai Bernie ilmestyy myös paikalle. Lollon & Bernien minidisko kestää n. 20-25 minuuttia.

Lasten show-esitykset

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää Cirkus Show -esitystään.

Lue lisää show-esityksistä

Lollo & Bernie's webbshop

Lollo & Bernie's webbshop

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppansa, jossa on myynnissä esimerkiksi pehmoeläimiä, vaatteita, askartelukirjoja, pelejä sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Henkilökunta

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä.

Ennen kaikkea aktiviteettiohjaajat tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee vuoden paras viikko!

8–11-vuotiaille lapsille ja nuorille (huippusesongin aikana eli pääsiäis- ja kesälomalla myös 12–15-vuotiaille) on Sunwing Makrigialos Beach -hotellissa runsaasti kaikkea kivaa tekemistä. Täällä voit kokeilla erilaisia urheiluaktiviteetteja, sekä maalla että vedessä. Hotellissa on myös biljardipöytä, minigolfkenttä, pingispöytä, boulerata, ulkoshakki sekä muita pelejä. Toisinaan saatetaan myös iltaisin järjestää erilaisia aktiviteetteja, esimerkiksi filmiesityksiä pizzan syömisen ohella.

Teen Lounge -huoneessa voit pelata PlayStation-pelejä. Mikäli rohkeutta löytyy, voit lomasi aikana osallistua Teen Talent -kisaan, jossa voit näyttää kykysi, tai showteamin jäsenet auttavat sinua harjoittelemaan jonkin kappaleen, jonka sitten esität suurella näyttämöllä yleisön edessä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan.

Nuorten aktiviteetit

Nuorten aktiviteetit

Lähde mukaan pizza- & elokuvailtaan, urheiluaktiviteetteihin sekä muihin erilaisiin iltarientoihin. Voit lainata pelejä, kuunnella musiikkia, katsella filmejä sekä osallistua hauskoihin kilpailuihin. Ajankohtaiset ohjelmatiedot voit tarkistaa Resortservicestä tai Holiday Plannerista, mikäli sinulla on oma matkapuhelin tai tabletti mukanasi. Ohjelma on live, eli voit lukea sitä ainoastaan kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Teen Lounge

Teen Lounge -huone on nuorten yhteinen kokoontumispaikka, jonne voit halutessasi tulla viettämään aikaa ikäistesi seurassa. Voit katsella filmejä ja puuhastella kaikkea kivaa, mikäli haluat hetkeksi pois uima-altaalta ja auringosta. Ja kun haluat takaisin ulos ja vähän fyysisemmän tekemisen pariin, voit ottaa vaikkapa pingis- tai biljardimatsin uusien kavereidesi kanssa. Tietyistä aktiviteeteista peritään lisämaksu.

Kids Parkour

Hyppää ylös, hyppää pituutta, ryömi ja kieriskele! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä itseluottamusta. Kesto noin 30-55 min., ja lopuksi on vielä esterata. Kids Parkour sopii 8–11-vuotiaille

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining on eräänlaista kuntopiiriharjoittelua, jossa eri liikuntamuotoja käyttäen kohennetaan kuntoa ja voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä. Laatuaikaa yhdessä kuntoillen!

Fitness Together

Fitness Together mahdollistaa sen, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä kuntosalilla ja tietyillä ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. Henkilökunta antaa ensin ohjeet, jonka jälkeen voitte treenata yhdessä tiettyjen sääntöjen puitteissa.

Spa Together

Spa Together tarkoittaa, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat lapset voivat nauttia spa-osaston hoidoista yhdessä. Tarjolla on erilaisia hierontoja sekä vartalo- ja kasvohoitoja. Spa Together varataan aina kahdelle aikuisille, mutta paikan päällä aikuinen ja 11–15-vuotias voivat yhdessä nauttia hoidosta, kun molemmille tilataan sama hoito.

PlayStation

Teen Loungessa voit pelata PlayStation 4:lla, ja tarjolla on aina useita erilaisia pelejä. Haasta itsesi tai kaverisi. Ja mikä kaikkein parasta, pelaaminen on täysin ilmaista.

Creative Time

Useamman kerran viikossa Teen Loungessa järjestetään Creative Time -tilaisuus, jolloin sinulla on mahdollisuus tehdä koruja, voit koristella puhelimesi tai valmistaa joitain muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Chill Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua järjestettyihin aktiviteetteihin ja Creative Time -tapahtumiin yhdessä ohjaajan kanssa.

Haasta kaverisi!

Sunwing Makrigialos Beach -hotellissa on paljon erilaisia vaihtoehtoja, mikäli haluat haastaa uudet kaverisi pelaamaan kanssasi. Voitte vaikka käydä pelaamassa kierroksen minigolfia. Golfpallot voitte käydä ostamassa Mini Marketista ja sitten voitte pelata vaikka kuinka monta kierrosta ilman ylimääräisiä maksuja. Voitte myös käydä pelaamassa tennistä, pingistä, biljardia tai ulkoshakkia, osa aktiviteeteista on maksullisia. Tai mitä jos keräättekin porukan kokoon ja suuntaatte hotellin monitoimikentälle pelaamaan pari erää fudista?

Teen Talent

Monet 8–15-vuotiaat käyttävät lomallaan tilaisuuden hyväkseen ja nousevat Sunwingin lavalle laulamaan. Showteamin väki kaivaa sisälläsi olevan artistin esille ja auttaa sinua koreografin suunnittelussa ja meikkauksessa. Ja juhlayleisö osoittaa esiityjille suosiotaan! Ehkäpä juuri sinä olet yksi tulevaisuuden tähdistä ja teet läpimurtosi lomalla, Sunwing Makrigialos Beachissä!

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimin jäseniin, niin saat tietää tarkemmat tiedot ajasta, paikasta sekä ohjelmasta.

Henkilökunta

Henkilökunta

Sunwing Makrigialos Beachin aktiviteeteista vastaavat ovat tottuneita työskentelemään lasten ja nuorten kanssa, ja heidät on valittu tehtäväänsä erityisen huolellisesti. Ennen kaikkea heidän tarkoituksenaan on tehdä lasten ja nuorten lomaviikoista unohtumaton kokemus.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Rauhallinen sijainti meren rannalla. Liikenteen sekä baareista ja ravintoloista kantautuvat äänet saattavat kuulua häiritsevästi tiettyihin kadun puoleisiin huoneistoistoihin. Viereisen hotellin aktiviteetit ja viihdeohjelman äänet saattaa kuulua häiritsevästi tietyihin Pallas Athinan puolella oleviin huoneistoihin. Suuret tasoerot ja rappuja hotellialueella. Makrigialoksen kylään on matkaa n. 1,5 km. Hotellin lähellä on jonkin verran paikallisia ravintoloita.

Makrigialos
720 55, Analipsi, Crete
+30 28 4306 4300
makrigialos@sunwing.net

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentokentältä hotelliin kestää n. 2 t 30 min - 3 t + jalottelutauko. Reitti kulkee pitkin kauniita ja osittain kiemuraisia teitä. Suunnilleen puolivälissä pidetään pieni tauko, jonka aikana voit ostaa juotavaa, pientä välipalaa ja voit myös käydä wc:ssä.

Viihde

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwing Makrigialos Beachissä alkaa lämpötila puolestaan kohota näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta ja liikuttavat lasten show-esitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toisiaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Perheshowt

Perheshowt

Yksi loman kohokohdista on Sunwingin suosittu ja ammattimainen perheshow! Luvassa on unohtumattomia discohittejä ja parhaita paloja popin ja rockin maailmasta. Ihanan lomapäivän kruunaa värikäs ja vauhdikas showesitys lauluineen, tansseineen ja teatteriesityksineen!

Lue lisää showesityksistä

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää esitystään.

Lue lisää showesityksistä

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pikku vieraillamme on paljon viehätysvoimaa. Kerran viikossa on lasten vuoro nousta lavalle ja muuttua illan tähdiksi – Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu kaikille 3-7-vuotiaille (ikäraja on sitova). Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla tavataan takahuoneessa, puetaan esiintymisasut päälle ja laitetaan meikit kasvoille. Sitten on Showtime!

Teen Talent

8-15-vuotiailla (ikäraja on sitova) nuorilla on nyt mahdollisuus esiintyä ja laulaa "livenä" Sunwingin lavalla. Showtiimi auttaa kampausten ja meikkien teossa ja illalla on vuorossa Showtime! Ehkäpä juuri sinä olet yksi huomisen tähdistä, joka syttyy loistamaan juuri täällä - lomallasi Sunwing Family Resorts-hotellissa! Käytä tilaisuus hyväksesi, nouse lavalle valonheittäjien loisteeseen ja suosiotaan osoittavan juhlayleisön eteen!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Viikon kohokohta pienille vieraillemme. Lastenshown jälkeen on vuorossa Lollo & Bernie's Mini Disco! Useana iltana viikon aikana diskopallo kimaltelee valojen loisteessa ja tanssilavalle tulee tungos. Hittikappaleet soivat toinen toisensa perään. Ja kaikki tanssi- ja leikkihaluiset lapset saavat tanssia sydämensä kyllyydestä tanssilavalla. Kukapa tietää, jos vaikka Lollo tai Bernie poikkeaa ohikulkumatkallaan…

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Spa

Halutessasi hemmotella itseäsi oikein kunnolla lomallasi voit suunnistaa Ocean Beach Club -naapurihotellin spa-osastolle nauttimaan erilaisista hoidoista. Tarjolla on erilaisia hierontoja, kokovartalokuorintaa, kasvohoitoja, jalkahoitoja sekä monia muita ihania hemmotteluhoitoja. Valinnanvaraa on 25 minuutin pikahoidoista 90 minuutin hoitoihin.

Spa Together -hoito tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia hoidoista yhdessä rakkaimpasi, matkakumppanisi, ystäväsi tai perheen teinin kanssa. Jos haluat 50 minuutin hoidon, varaa jo etukäteen suosittu Duo-paketti. Perillä paikan päällä sovitte spa-osaston henkilökunnan kanssa tarkan ajan ja valitsette mieluisimman tarjolla olevista monista ihanista Spa Together -hoidoista. Molemmille valitaan sama hoito. Jos haluatte varata jonkun muun kuin 50 minuutin hoidon, niin ne varataan paikan päällä. Ikäraja 11 vuotta. Lue lisää hotellin omalta MySunwing-nettisivulta.

Myös perheen nuorimmat pääsevät nauttimaan spa-osaston palveluista – Lollon luomuöljyhieronnasta sekä Bernien luomusuklaahieronnasta. Nuorisolle on tarjolla Teen Face -kasvohoito. Lisätietoja voit lukea hotellin omalta My Sunwing-nettisivulta yllä olevan linkin kautta.

Terapeutit ovat ammattitaitoisia ja etukäteen varattavissa on useita erilaisia spa-paketteja.

HUOM! Kesällä 2021 tarjolla on rajoitetusti hoitoja.

Pieni spa-paketti

Pieni spa-paketti

25 minuuttia. Hemmottele itseäsi vaikkapa Body Scrub -vartalokuorinnalla tai jalkahoidolla.

Keskikokoinen spa-paketti

50 min. Esimerkiksi syväpuhdistava kasvohoito, lämmin öljyhieronta tai perinteinen pedikyyri.

Iso spa-paketti

75 min. Vaihtoehtoja on runsaasti… Esimerkiksi: Hot Stone -kuumakivihieronta, Sunwing Ritual tai kenties perinteinen kasvohoito.

Luksusta yhdelle

90 min. Mikäli haluat lomallasi omaa aikaa, suosittelemme "Luksusta yhdelle" -pakettia. Voit valita jonkun mieleisesi 90 minuutin pituisen hoidon. Nauti hemmottelusta ja laatuajasta!

Duo-paketti

50 min. Nauti lomallasi yhteisestä ajasta. Duo-pakettiin sisältyy vapaavalintainen 50 minuutin pituinen hoito, joka valitaan Spa Together -pakettiin sisältyvistä vaihtoehdoista. Duo-paketti on 2 hengelle ja molemmat saavat nauttia 50 minuutin käsittelystä. Oikein rentouttava hetki yhdessä!

Näin varaat!

Spa-hoidot ovat nousseet suureen suosioon, joten varmistaaksesi itsellesi mieluisan hoidon, spa-paketti kannattaa varata jo kotimaassa ennen matkalle lähtöä. Omat sivut -osiossa voit lisätä Fitness & Spa -paketin omalle matkavarauksellesi. Halutessasi voit tietenkin myös soittaa meille numeroon 09 123 71. Kaikkien hoitojen ajankohdat sovitaan ja varataan paikan päällä. Toki myös paikan päällä voit varata hoitoja, mikäli vapaita aikoja vain on jäljellä.

Ikäraja Spa -hoitolaan on 15 vuotta (poikkeuksena Spa Together, Teen Face sekä Spa-hoidot lapsille).

HINNAT JA VARAAMINEN

Valitse huone

Valitse huone

Näytettävät hinnat koskevat koko varausta.