• pareille ja aikuisille

Sunprime Ayia Napa Suites

Matkusta turvallisesti Tjäreborgin mukana ja tunne olosi turvalliseksi myös lomakohteessasi, lue lisää tästä.

Sunprime Hotels -hotellikonseptin perusajatus on se, että ilman lapsia matkustavat aikuiset voivat lomailla kaikessa rauhassa ja nauttia olostaan. Mitään ei ole pakko tehdä, jos itse niin haluat. Kuten kaikissa muissakin Sunprime Hotels -hotelleissamme, myös Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa huoneet ovat tyylikkäät ja kauniisti sisustetut.

Täällä pääset nauttimaan tarkkaan valikoiduista viineistä ja hyvin valmistetuista ruuista, sillä sama omistaja pyörittää myös useita Ayia Napan parhaimmista ravintoloista. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla etukäteen jonkun suosituista ateriapaketeistamme - olet sen arvoinen.

Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa asut keskeisellä paikalla ja lähellä Callisto Beachiä. Hotellin lähellä on muutamia kauppoja ja useita ravintoloita. Mikäli kaipaat lisää vaihtoehtoja, voit lähteä kävellen tutustumaan Ayia Napan keskustaan, jossa on paremmat ostosmahdollisuudet ja runsaasti ravintoloita. Tai lähde iltakävelylle valaistulle ja hienolle rantakadulle.

Suurella todennäköisyydellä tulet viettämään paljon aikaa hotellialueella sekä isolla allasalueella. Altaan ympärillä on tietenkin myös aurinkotuolit ja -varjot. Ja allaspyyhkeet ovat myös käytettävissäsi.

Mikäli altaalla loikoilu pitkästyttää, voit halutessasi osallistua ohjatulle joogatunnille tai jollekin muulle suositulle ryhmäliikuntatunnille. Hotellin siistillä spa-osastolla on suuret hoitotilat, jossa voit hemmotella itseäsi luksushoidoilla. Esimerkiksi kolmen tunnin Sunprime Deluxe -käsittelyyn sisältyy hieronnan ja kasvohoidon lisäksi myös runsaasti muita toimenpiteitä. Hemmottele itseäsi ja tarjoa itsellesi luksusta elämään!

*Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa on voimassa, mikäli lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsingistä.

Sunprime Ayia Napa Suites oli vieraidemme mielestä yksi kolmesta parhaimmasta Sunprime-hotellista kesäkaudella 2019.

Internet

Ilmainen WiFi koko hotellissa. Internetyhteyden toimivuus ja nopeudet vaihtelevat.

MySunprime

Hotellin omilta MySunprime-infosivuita voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunprime-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Palvelumme

Sunprime Hotels -hotellin vieraana vastaanoton palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit varata retkiä, vuokrata auton ja saat vinkkejä ja hyviä neuvoja.

Savuton hotelli

Ayia Napa Suites -hotelli on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain tietyillä, erikseen merkityillä alueilla. Tupakointi ei ole sallittu huoneissa eikä myöskään ravintoloissa, myös sähkötupakan käyttö on kiellettyä.

Liikuntaesteiset

Hotellissa on myös muutamia liikuntaesteisille sopivia sviittejä. Lisätietoja voit lukea Classic Suite -huonetyypin kohdalta.

Altaaseen pääsee rappuja pitkin, osassa myös kaide.

Kausi

Hotelli on avoinna huhti-lokakuussa. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista. Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla myös erilaisia treeni- ja harrastusryhmiä. Lue lisää Tjäreborgin ohjatuista aktiivilomista.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstä Sunprime Hotels -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Muuta

Vastaanotto: Avoinna ympäri vuorokauden. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Pöytävaraukset, valuutanvaihto, spa-osaston varaukset jne.

Rakennettu: 1981. Kunnostettu: 2012 ja lisärakennus 2014, 2015 sekä 2016/2017.

117 sviittiä

Kerroksia: 2

Hissi: Ei

Pysäköinti: Kyllä, rajoitettu määrä paikkoja

Hotellinjohtaja

Sotiris Kyriakou

Hotellin virallinen luokitus on A.
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Lähellä keskustaa
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit
 • Rauhallinen uima-allas
 • Jääkaappi huoneessa
 • Ilmastokompensoitu asuminen
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  On
 • Ravintola
  On
 • Baari
  On
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Ei
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  250 m
 • Keskusta
  1 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  700 m
 • Vesiliukumäki
  Ei
Asuminen
Sunprime Ayia Napa Suites sijaitsee keskustassa ja lähellä Callisto Beachin uimarantaa. Hotellissa on rento ja rauhallinen ilmapiiri.

Katso tästä sviittisi sijainti hotellialueella.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu fiksuihin lisäpalveluihimme tästä.

Classic Suite

Ihanat ja mukavat yhden huoneen sviitit kahdelle hengelle.

Junior Suite

Ihastuttavat ja modernit sviitit, joissa olo- ja makuuhuone.

Prime Pool Suite

Ihanat sviitit, joista pääsee pulahtamaan suoraan uima-altaaseen omalta terassilta. Hemmottele itseäsi pienellä extralla!

Prime Rooftop Suite

Mukavat ja hienot sviitit, joista on pääsy suurelle ja kauniille kattoterassille. Sopii erinomaisesti lämpimistä kesäilloista nauttimiseen!

Ruoka ja juoma

Sunprime Ayia Napa Suitesissa nautit kaikki ateriat rennossa ilmapiirissä tyylikkäästi sisustetussa Sunprime Restaurang -ravintolassa. Tarjolla on hyvää ruokaa, ja monet Ayia Napan parhaimmista ravintoloista ovat saman omistajan omistuksessa. Ruokailun jälkeen voit nauttia drinkin Loungessa, joka on hotellin sydän ja keskipiste. Lisätietoja tarjonnasta voit lukea alapuolelta tai hotellin omilta MySunprime-infosivuilta.

Sunprime Restaurant

Avoinna:
Aamiainen klo 07.30-10.30
Lounas klo 12.00-16.00
Illallinen klo 19.00-21.30

Siisti pukeutuminen.

Lounge

Avoinna:
Baari klo 10.00-01.00
Snackseja klo 10.30-12.00 ja 14.30-17.30

Sunprime Market

Sunprime Hotels -hotellin omassa kaupassa on myynnissä juomia, hygieniatuotteita, herkkuja, lehtiä ja kirjoja. Täältä voit ostaa myös retkieväät eväskoriin. Avoinna vuorokauden ympäri, joka päivä.

Valikoimat saattavat vaihdella kauden aikana sekä eri Sunprime Hotels -hotellien välillä.

Huom! – Jos olet varannut ateriapaketin, sinun on varattava pöytä ravintolasta etukäteen ja valittava, milloin haluat syödä ateriasi. Tämä on osa Safe Travel -turvallisuuskäytäntöämme, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi ateriat tarjoillaan joko á la carte -listalta, buffetista tai ravintolan henkilökunta annostelee ruuan buffetista, jolloin kerrot/osoitat ravintolan henkilökunnalle mitä haluat syödä ja henkilökunta annostelee ruuan valmiiksi lautaselle. Voit käydä hakemassa ruokaa niin monta kertaa kuin haluat ja tarjolla on sama valikoima kuin jos ottaisit buffetista itse. Lisätietoa oman hotellisi käytännöstä saat saavuttuasi hotelliin. Lue lisää: Safe Travel -käytännöistä hotellissa.

Aamiainen

Joka aamu ravintolan kokit kattavat pöytään runsaan ja maukkaan aamiaisbuffetin, jonka voit varata lisämaksusta jo etukäteen. Tarjolla on erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, leikkeleitä sekä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Pöydässä on lisäksi erilaisia mehuja sekä jogurttia lisukkeineen. Keittiöstämme tarjoilemme lisäksi aamiaiseen sisältyviä lämpimiä ruokalajeja. Varattava jo etukäteen ennen matkaa kotimaassa.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive on oiva ratkaisu ruokailua koskeviin päätöksiisi. Pääset helpolla ja voit nauttia olostasi täysillä, kun sinun ei tarvitse keskittyä ruokailuun liittyviin yksityiskohtiin lomallasi. Sunprime Inclusivessa buffetaamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä. Halutessasi voit ostaa myös edullisen viiden päivän lounaspaketin!

Ravintoloiden ja baarien aukioloajat sekä minä päivinä Sunprime Inclusive -ateriat tarjoillaan ilmoitetaan saavuttuasi hotellille.

Varataan etukäteen (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunprime Inclusivesta.

Uiminen

Sunprime Ayia Napa Suites -hotellin hienolla allasalueella on suuri uima-allas. Mukavia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja on runsaasti, ja saatavilla on myös uimapyyhkeitä. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista on myös ranta, mikäli haluat käydä myös meressä uimassa.

Ulkoallas

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 760 m²
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Yksityinen ulkouima-allas, rakennukset 12, 13 & 14*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 95 m², 272 m²
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ranta

Hotellista on rannalle matkaa noin 700 metriä. Voit ottaa hotellin ilmaisen uimapyyhkeen mukaasi rannalle. Rannalla on maksulliset aurinkotuolit ja -varjot.

*Ainoastaan vierailla, jotka asuvat sviiteissä, joissa on yksityinen, jaettu allas, on pääsy näihin altaisiin. Altaiden syvyys on n. 1,4 m. Yksityiset altaat rakennuksissa 11-15 sisältävät n. 9 %suolavettä, koska hotelli käyttää ympäristöystävällistä puhdistusjärjestelmää.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunprime Ayia Napa Suitesissa sinulla on aikaa. Voit aloittaa päivän vaikkapa virkistävällä uintiretkellä tai osallistu joogatunneille. Ryhmäliikuntatuntien vetäjinä toimivat SATS ELIXIAn kouluttamat pätevät ohjaajat ja tunnit ovat hotellivieraille ilmaisia. Päivän päätteeksi voit halutessasi treenata vielä kuntosalilla, mikäli intoa vielä riittää.

Ryhmäliikunta

Tervetuloa jollekin monista suosituista ohjatuista ryhmäliikuntatunneistamme. Voit osallistua esimerkiksi Crosstraining-, Bootylicious- ja Core-tunneille. Yoga Flow -tunnilla saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan. Pääset testaamaan monia erilaisia jooga-asentoja, asanoita, ihanan, inspiroivan musiikin soidessa taustalla. Voimassa olevan treeniohjelman löydät kohdasta Aktiviteettiohjelma.

Treenaa altaassa

Tervetuloa uima-altaaseen, jossa voit osallistua yhteen suosituimmista aktiviteeteistamme - vesiaerobiciin. Tai testaa Water Circuit, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää pitkään iloa vielä jälkeenkin päin.

Kuntosali

Käy treenaamassa omin päin hotellin siisteissä harjoitustiloissa. Hotellin kuntosalilla on sekä irtopainoja että kuntoilulaitteita, ja treenaaminen on tietenkin ilmaista.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkimme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Hotellista on rannalle matkaa noin 700 metriä. Noin 250 metriä Nissi Avenuelle, kadun varrella on ravintoloita, baareja ja kauppoja. Ayia Napan keskustaan ja Luostarin aukiolle on noin 15 minuutin kävelymatka (n. 1 km). Ajoaika bussilla lentokentältä hotelliin on noin 50 minuuttia (55 km). Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta ne voi ostaa erikseen.

Ayia Mavris Street 43
5340 Ayia Napa
P. +357 238 198 00
reservations@sunprime.com.cy

Easy Travel/Suora bussikuljetus, kun lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä

Easy Travel/Suora bussikuljetus, kun lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä

Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa on tarjolla Easy Travel. Voit siis kaikessa rauhassa lähtöselvittää matkatavarasi jo hotellissa, mikäli olet varannut pakettimatkan ja lennät Sunclass Airlinesilla. Mikäli olet ostanut lentokenttäkuljetuksen etukäteen, pääset myös bussilla lentokentältä/lentokentälle suorinta reittiä. Kun lennät SunClass Airlinesilla ja olet järjestänyt itse kuljetuksen hotellista lentokentälle, esim. taksilla tai vuokra-autolla, lähtöselvitys tehdään jo hotellissa ennen lentokentälle lähtöä.

Kohde: Ayia Napa, Kypros
Matkatavaroiden lähtöselvitys: Kyllä
+10 kg matkatavaraa: Kyllä
Suora bussikuljetus: Kyllä
Kausi: Huhtikuu-lokakuu

Mikäli haluat tehdä lähtöselvityksen jo hotellilla, sinun tulee ilmoittaa koko matkaseurueen passitiedot Sunclass Airlinesille, koska Kypros ei kuulu Schengen-alueeseen. Ilmoita tiedot mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 72 tuntia ennen kotimatkaa. Voit syöttää vaadittavat tiedot seuraavan linkin kautta: Airshoppen ->kirjaudu-sisään.

Spa

Spa-osastolla voit rentoutua ja pääset nauttimaan ihanista hoidoista. Sunprime Spa on paikallisessa omistuksessa. Kaikki hoidot varataan paikan päällä.

HINNAT JA VARAAMINEN