Työtehtävät kohteissa

Työtehtävät kohteissa

Mahdollisuuksien maailma

Yhtenä Suomen suurimmista matkanjärjestäjistä voimme tarjota töitä monessa mielenkiintoisessa kohteessa ja hotellissa. Tavallisimmat työtehtävämme ovat matkaopas, lasten- ja nuortenohjaaja, Fitness & Spa -henkilökunta tai showartisti. Lue ihmeessä lisää sinua kiinnostavista työtehtävistä.

Valitse työtehtävä:

Matkaopas
Työ Contact Centerissä
Lasten- ja nuortenohjaaja
Fitness & Spa
Ruoka & juoma
Show & entertainment

Matkaopas

Onko unelmiesi työpaikka auringossa?

Matkaoppaana pidät huolta vieraistamme lomakohteissa. Työssä tulee olla valmis hektisiin työpäiviin ja moniin erilaisiin työtehtäviin. Matkaoppaan työtehtäviin kuuluu muun muassa vieraidemme tapaaminen lentokentällä, opastus lentokenttäbussissa, tervetulotilaisuuksien pitäminen, retkien myynti ja opastus sekä muut aktiviteetit. Tässä työssä kohtaat jatkuvasti ihmisiä, ratkaiset ongelmia ja kehityt ihmisenä. Tämä työ tuo myös paljon elämänkokemusta.

Työskentelet erikokoisissa tiimeissä ja yleensä palvelupäällikkö on tiiminvetäjänä. Työaika voi olla mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, ympäri vuoden, ja yleensä työskentelet kuusi päivää viikossa.

Mitä minulta vaaditaan hakiessani työtä?

Sinulla pitää olla ajokortti, aikaisempaa kokemusta palvelu- tai matkailualalta sekä hyvä kielitaito. Mielellään olet myös kokenut matkailija, joka on jo nähnyt maailmaa. Mutta kaikkein tärkeintä on olla iloinen ongelmanratkaisija, joka haluaa jakaa tietoaan ja kokemustaan.

Jos kiinnostuit…

Kun etsimme uusia matkaoppaita, julkaisemme työpaikat sivulla Avoimet työpaikat ulkomailla. Kaikki hakijat, jotka koemme päteviksi Helsingissä pidettävissä haastatteluissa, pääsevät osallistumaan Tjäreborg Service School -opaskouluun. Opaskoulun jälkeen aloitat työt ulkomaan organisaatiossamme.

Työ Contact Centerissä

Päivät ovat aina erilaisia

Työskennellessäsi Contact Centerissämme, ovat päivät aina erilaisia. Teet aktiivisesti töitä palvellaksesi asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta. Contact Center on lomakohteen sydän ja vastuussa siitä, että asiakkaat saavat palvelua puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostitse. Sinun tulee olla asiakkaiden käytettävissä ja työtehtäviisi kuuluu ongelmien ratkaisu, myynti ja tuki sekä sen varmistaminen, että asiakkaamme saavat lomallaan vuoden parhaimmat viikot. Täällä tehdään myös osa hallinnon tehtävistä. Työskentelet yhdessä Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta tulevien kollegoiden kanssa ja otat puheluita vastaan myös muista Pohjoismaista kuin Suomesta. Työ on ajoittain todella vaativaa ja työssä on selkeät, mitattavat tavoitteet. Työskentelet 5-6 päivää viikossa ja myös yötöitä saattaa olla.

Mitä minulta vaaditaan hakiessani työtä?

Sinulla tulee olla ajokortti ja vähintään ylioppilastutkinto. Lisäksi tulee olla kokemusta palvelu- ja/tai matkailualalta. Kirjoitat ja puhut Suomea sujuvasti ja Englanti sujuu sinulta helposti ja luontevasti. Ruotsi ja muut Pohjoismaiset kielet luetaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kokemus Call Center työskentelystä etenkin palvelun/myynnin alalta. Luonnollisesti haluat todella työskennellä digitaalisten työkalujen kanssa. Sinun tulee myös olla tiimipelaaja, sillä olet osa isoa palapeliä ja panoksesi on tärkeää, jotta koko tiimi onnistuu.

Jos kiinnostuit…

Kun etsimme uusia Contact Centerin työntekijöitä, julkaisemme työpaikat sivulla Avoimet työpaikat ulkomailla. Kaikki hakijat, jotka koemme päteviksi Helsingissä pidettävissä haastatteluissa, pääsevät osallistumaan Tjäreborg Service School -opaskouluun. Opaskoulun jälkeen aloitat työt ulkomaan organisaatiossamme.

Lasten- ja nuortenohjaaja

Haluatko pitää huolta pienimmistä vieraistamme?

Kun lapsilla on kaikki hyvin, myös aikuisilla on kaikki hyvin – siksi pidämmekin erityisen hyvää huolta nuorista vieraistamme! Lasten- ja nuortenohjaajana sinun vastuullasi on taata lapsille paras loma. Seikkailet yhdessä lasten kanssa, tanssit Mini Discossa altaalla ja juhlit Lollon ja Bernien syntymäpäiviä. Konseptihotelleissamme on lastenkerhoja, joissa lapset voivat yhdessä Lollon & Bernien kanssa osallistua aktiviteetteihin sekä ilman vanhempia että heidän kanssaan.

Tietenkin myös hieman vanhempien, 8-15-vuotiaiden vieraidemme tulee saada mukava ja hauska loma. Heidän kanssaan pelaat vesipooloa ja FIFAa, askartelet hienoja koruja tai vain hengailet ”teinien” kanssa, jotta heillä olisi mahdollisimman siistiä!

Mitä minulta vaaditaan hakiessani työtä?

Sinulla täytyy olla paljon energiaa ja positiivista mieltä sekä aikaisempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Olet esimerkiksi ollut lasten urheilujoukkueen vetäjänä tai vastaavaa. Sinulla tulee olla vähintään ylioppilastutkinto sekä sujuva Suomi sekä suullisesti että kirjallisesti. Myös Englannin tulee sujua hyvin ja lisäksi hyödyt muista pohjoismaisista kielistä, sillä vieraamme saapuvat Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Jos kiinnostuit…

Kun etsimme uusia lasten ja nuortenohjaajia, julkaisemme työpaikat sivulla Avoimet työpaikat ulkomailla. Kaikki hakijat, jotka koemme päteviksi Helsingissä pidettävissä haastatteluissa, pääsevät osallistumaan Tjäreborg Service School -opaskouluun. Opaskoulun jälkeen aloitat työt ulkomaan organisaatiossamme.

Fitness & spa

Pidätkö hyvinvoinnista?

Monet vieraistamme haluavat lomallaan sekä rentoutua että pitää huolta itsestään. Omissa Sunwing Family Resort ja Sunprime Hotels -hotelleissamme tarjoamme erilaisia liikuntatunteja yhteistyössä SATS ELIXIAn kanssa. Tarjoamme laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, kuten Power Step, Core, Yoga, CrossTraining ja Water aerobics, sekä lasten- ja nuortentunteja. Meillä yhdistät työsi liikuntatuntien ohjaajana työhön palvelussa ja myynnissä hotellissa tai lasten- ja nuortenohjaajana.

Hotellin spa-osastolla tarjoamme monia ihania hoitoja, kaikkea klassisesta kasvohoidosta koko kropan hoitoihin. Käytämme aina korkealaatuisia hoitotuotteita, kuten Decléor ja Maria Åkerberg.

Mitä minulta vaaditaan hakiessani työtä?

Toimiaksesi liikuntatuntien ohjaajana, tulee sinun olla koulutettu ryhmäliikuntaohjaaja. Etuna on, jos sinulla on kokemusta erilaisista ryhmäliikuntatunneista. Jos haluat työskennellä hierojana, tulee sinulla olla alaan liittyvä koulutus ja ammattitutkinto. Ja tietenkin sinun tulee rakastaa palvella asiakkaita Fitness ja Spa -osastolla. Haluamme antaa hyvää palvelua ja sinun sydämenasianasi tulee olla erinomainen palvelun laatu. Puhut sujuvasti Englantia. Ruotsin taito on eduksi ja myös muut pohjoismaiset kielet luetaan eduksi, sillä vieraanamme on asiakkaita Suomen lisäksi myös Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Jos kiinnostuit…

Kun etsimme Fitness & Spa henkilökuntaa, julkaisemme työpaikat sivulla Avoimet työpaikat ulkomailla. Jos hakemuksesi on mielestämme hyvä, pääset rekrytointiprosessissa eteenpäin. Tapa vaihtelee hieman riippuen paikasta, jota haet.

Ruoka & juoma

Tärkeä osa lomaa

Ruoka ja juoma kuuluvat yhtä tärkeänä osana lomaelämykseen kuin aurinko, lämpö ja meri. Sunwing Family Resorts -hotelleissa on paljon erilaisia ruokailumahdollisuuksia ja hotellivieraat voivat itse valita kolmesta eri ravintolakonseptista: Kortteliravintolat La Tasca/Kitchen & Grill, tyylikkäämpi Fino Restaurant & Grill sekä iso buffetravintola, jossa tarjoillaan kaikki teemaillalliset. Kaikissa Sunwing-hotelleissa on myös oma baarikonsepti.

Mitä minulta vaaditaan hakiessani työtä?

Sinun tulee olla avoin, palveluhenkinen ja nautit työskentelystä vauhdikkaassa ympäristössä. Mieti myös lämpötiloja, sillä on erittäin tärkeää, että pystyt työskentelemään tehokkaasti myös kuumassa ilmastossa. Haluamme, että sinulla on vähintään vuoden kokemus à la carte -tarjoilusta tai buffetista. Puhut sujuvaa suomea, ruotsia ja englantia. Muu kielitaito, varsinkin muut pohjoismaiset kielet, lasketaan sinulle eduksi.

Hotelli palkkaa sinut paikallisesti, joten palkkauksessa noudatetaan paikallista työehtosopimusta ja muita paikallisia ehtoja. Työskentelet kuutena päivänä viikossa työvuorolistan mukaan, työvuorot saattavat olla myös kahdessa osassa. Työntekijät ovat sekä paikallisia että muista Pohjoismaista palkattuja, mutta vieraanamme on asiakkaita kaikista Pohjoismaista.

Jos kiinnostuit…

Kun etsimme ravintolahenkilökuntaa, julkaisemme työpaikat sivulla Avoimet työpaikat ulkomailla. Kaikki hakijat, jotka todetaan päteviksi haastatteluissa, saavat työtarjouksen ulkomaan organisaatiossamme.

Show & entertainment

Viihdettä kaikille vieraillemme!

Haluatko työskennellä laadukkaasti tehdyissä lasten- ja perhe-esityksissä sekä asua ulkomailla? Tähän sinulla on mahdollisuus, jos sinulla on taiteellisia ominaisuuksia sekä ihastuttava persoonallisuus ja halu palvella ja viihdyttää. Sunwingissa on meidän oma showteam, joka viihdyttää sekä lapsia että aikuisia viitenä päivänä viikossa. Tarjoamme kausittaista kokopäivätyötä, joka jakaantuu kesä- ja talvikausiin. Lisätietoja paikasta, työmahdollisuuksista ja tuotannosta annamme haastatteluissa.

Mitä minulta vaaditaan hakiessani työtä?

Sinun täytyy olla hyvä soololaulaja, jolla on lukion jälkeistä koulutusta alalle tai vastaavaa kokemusta. Olet luonnollisesti tottunut koreografioihin. Etsimme sopraanoja, alttoja, tenoreita ja bassoja. Puhut sujuvasti Englantia. Ruotsin taito on eduksi ja myös muut pohjoismaiset kielet luetaan eduksi, sillä vieraanamme on asiakkaita Suomen lisäksi myös Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Jos kiinnostuit…

Kun etsimme Show & Entertainment henkilökuntaa, julkaisemme työpaikat sivulla Avoimet työpaikat ulkomailla. Jos hakemuksesi on mielestämme hyvä, pääset rekrytointiprosessissa eteenpäin. Tapa vaihtelee hieman riippuen paikasta, jota haet.

Löydät meidät myös Facebookin Sunwing Show & Entertainment -sivuilta, jossa ilmoitamme myös hakiessamme artisteja. Tykkää meistä ja pysyt ajan tasalla!