Töissä Tjäreborgilla

Missä työtehtävissä voit työskennellä?

Tjäreborgin toiminnan keskipiste on pääkonttorimme Helsingissä. Tjäreborg on osa Thomas Cook Northern Europea ja yhdessä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sijaitsevien sisaryhtiöidemme kanssa meillä on yhtenäiset toiminnot IT-puolella, ostotoimissa sekä taloudessa.

Tjäreborgilla työskentelemme erilaisissa työtehtävissä, joita on mm. E-Commerce-puolella, myynnissä ja myynnin tuessa, markkinoinnissa sekä taloudessa. Tarjoamme loistavan työpaikan alan ammattilaisille!

Tjäreborgilla sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja saada uusia haasteita. Monet löytävät uusia haasteita talon sisällä ja työskentelevät eri tehtävissä. Konsernissa ei myöskään ole epätavallista, että esimiesasemassa olevat henkilöt ovat aikoinaan aloittaneet matkaoppainamme ulkomailla.

Tjäreborg – osa Thomas Cook Northern Europe -konsernia

Tjäreborg on osa Thomas Cook Northern Europe -konsernia ja työtehtävissämme teemme läheistä yhteistyötä tietenkin Suomessa eri osastojen kesken, mutta myös Ruotsissa ja Norjassa Vingin ja Tanskassa Spiesin kanssa. Lähes kaikissa Tjäreborgin työtehtävissä työskennellään tiiviisti Pohjoismaisten kollegoiden kanssa ja se on todella arvostettua työntekijöiden keskuudessa.

Haluatko olla mukana antamassa vieraillemme vuoden parhaat viikot? Hae avoimia työpaikkoja täältä.