Tjäreborg työnantajana

Tjäreborg työnantajana

Elämäsi parhaat vuodet

Me emme myy matkoja – me myymme unelmia, kokemuksia ja muistoja. Haluamme antaa asiakkaillemme vuoden parhaat viikot. Samalla tavalla haluamme pitää huolta työntekijöistämme ja antaa heille elämän parhaat vuodet. Tjäreborgin menestys on aina ollut vahvasti sidoksissa työntekijöihimme, josta olemme todella ylpeitä. Kun sinusta tulee osa tiimiämme, lupaamme että pääset mukaan upealle matkalle maailmaamme!

Arvomme

Yrityksemme arvot ohjaavat meitä kaikessa mitä teemme. Meille arvot merkitsevät enemmän kuin vain kauniita sanoja. Arvomme ovat DNA:ssamme. Tämä on mielestämme edellytyksenä sille, että Tjäreborg on paras yritys matkailualalla niin asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille kuin työntekijöillemmekin. Tunnetko arvomme omiksesi? Tervetuloa Tjäreborgille.

  • Put our Heart into it
  • Wear their flip flops
  • We’re one Thomas Cook

Ihmiset kaiken takana

Tiedämme, että työntekijät ovat tärkein voimavara menestykselle. Toimimalla yhdessä kohti jatkuvaa kehittymistä, tulemme aina olemaan parhaimpia siinä, mitä teemme. Haluamme työskentelyn Tjäreborgilla olevan hauskaa, motivoivaa ja kannattavaa.

Monimuotoisuus, tasa-arvo ja sosiaalinen vastuu

Olemme luoneet nykyaikaisen yrityskulttuurin suurilla panostuksilla monimuotoisuuteen ja tasa-arvoon. Aktiivinen työmme voidaan nähdä esimerkiksi korkeassa sitoutuneisuudessamme tasa-arvoon organisaatiossamme. Otamme myös sosiaalista vastuuta esimerkiksi hankkeillamme Gambiassa ja Thaimaassa sekä toimittamalla avustustarvikkeita Kreikkaan saapuville pakolaisille. Meille Corporate Responsibility (CR) on luonnollinen osa toimintaamme. Lue lisää toiminnastamme ja CR-työtavoistamme täältä.