1. Turkki
 2. Antalyan alue
 3. Alanya
 4. Sunprime Numa Beach
 • pareille ja aikuisille

Sunprime Numa Beach

Sunprime Numa Beach sijaitsee upealla paikalla lähellä rantaa, Alanyan länsipuolella. Täällä asut mukavasti moderneissa sviiteissä, joissa kaikissa on joko parveke tai terassi. Hotellissa on tietenkin myös spa, kuntosali sekä ravintoloita – kaikki kaipaamasi palvelut, jotta voit nauttia lomastasi aikuisessa seurassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Päivä lähtee hyvin käyntiin Sunprime Restaurant -ravintolassa, jonne joka aamu katetaan herkullinen buffetpöytä. Käyt vain valitsemassa ruokaa omalle lautasellesi ja istuudut alas pöytään nauttimaan. Aamiainen sisältyy hintaan ja halutessasi voit varata jo etukäteen jonkun edullisista ateriapaketeistamme. Mikäli haluat osallistua jollekin mielenkiintoisista retkistämme tai vaihtelun vuoksi syödä illallista jossakin Alanyan viihtyisistä ravintoloista, suosittelemme varaamaan Sunprime Inclusiven. Sunprime Inclusiveen sisältyy lounas ja illallinen viitenä päivänä viikossa.

Hyvä vinkki: varaa aikaa myös itsesi hemmotteluun ja käy tutustumassa Sunprime Spa -osaston palveluihin. Spa sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa, josta avautuvat huikeat näkymät. Suo itsellesi pieni hemmottelutuokio ja valitse joku ylellisistä hoidoista. Kannattaa myös käydä hotellin hamamissa heti loman alussa, sillä käsittelyn jälkeen ihostasi tulee pehmeä ja rusketus tarttuu paremmin ja tasaisemmin.

Vähän matkan päässä hotellista sijaitsee Avsallarin kylä, jossa on joitakin ravintoloita ja kauppoja. Mikäli kaipaat enemmän valinnanvaraa, Alanyaan pääsee helposti omalla autolla, taksilla tai paikallisbussilla. Mutta saattaa käydäkin niin, että et enää haluakaan poistua hotellialueelta sen jälkeen, kun olet kirjautunut sisään.

Internet

Ilmainen WiFi koko hotelissa. Nettiyhteyden nopeudet vaihtelevat.

Hotellin infosivut

Hotellin omilta MySunprime-infosivuiltalöytyvät ajankohtaiset treeni- ja aktiviteettiohjelmat. Sivuilta voit tarkistaa minä viikonpäivinä mahdolliset Inclusive-ateriat tarjoillaan ja voit myös lukea lisätietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

MySunprime-sivuille pääset omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia sviittejä.

Kausi

Hotelli on avoinna huhti-lokakuussa.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstä Sunprime Hotels -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Muuta

Vastaanotto: Avoinna vuorokauden ympäri. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Pöytävaraukset ja rahanvaihto. Kaikissa sviiteissä on ilmainen tallelokero.

Rakennettu: 2013/2014.

225 sviittiä. 7 kerrosta. Hissi: Kyllä

Pysäköinti: Hotellin ulkopuolella on yleinen parkkipaikka, jossa on rajallinen määrä paikkoja.

Hotellinjohtaja

Mahir Oktay

Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  3 kpl
 • Lastenallas
  Ei
 • Hissi
  Kyllä
 • Baari
  2 kpl
 • Ravintola
  1 kpl
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  2 km
 • Keskusta
  23 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  50 m
 • WiFi
  On
 • Vesiliukumäki
  Ei
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Sviittejä, joista suora yhteys uima-altaaseen
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Aamiainen sisältyy
 • Rannalla
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Rauhallinen uima-allas
Asuminen
Sunprime Numa Beachistä on vain 50 metriä rannalle. Alanyan länsipuolella sijaitsevassa hotellissa on moderneja sviittejä, jois aon joko parveke tai terassi. Vähän matkan päässä hotellista sijaitsee Avsallarin kylä, jossa on viihtyisiä ravintoloita ja baareja.

Tästä näet huoneistosi sijainnin Sunprime Numa Beachissä.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu fiksuihin lisäpalveluihimme tästä.

Classic Suite

Ihanat ja mukavat yhden huoneen sviitit kahdelle hengelle.

Classic Pool Suite

Mukavat yhden huoneen sviitit, joista terassilta on pääsy uima-altaaseen.

Junior Suite

Ihastuttavat ja modernit sviitit, joissa olo- ja makuuhuone.

Ruoka ja juoma

Sunprime Numa Beachissä nautit ateriat ravintolassa, jossa on tarjolla sekä buffet että à la carte. Ravintolan sisustus on tyylikäs, ilmapiiri rento ja ruoka hyvin laitettua ja maukasta. Omistajalla on myös yksi suosittu ravintola Alanyassa. Mikäli haluat viettää todella helpon ja rentouttavan loman, suosittelemme varaamaan jonkun edullisista ateriapaketeistamme.

Ruokailun jälkeen voit myös rentoutua ja nauttia drinkin Loungessa, joka on hotellin varsinainen keskipiste ja tapaamispaikka. Loungessa soitetaan livemusiikkia iltaisin. Lisätietoja tarjonnasta voit lukea alapuolelta tai hotellin omilta MySunprime -infosivuilta.

Sunprime Restaurant

Avoinna:
Aamiainen: klo 07.30-10.30
Lounas: klo 12.30-14.00
Illallinen: klo 19.00-21.00

Siisti pukeutuminen.

Lounge

Lounge on Sunprime Numa Beachin sydän ja itsestäänselvä kohtauspaikka. Täällä voit nauttia drinkin kaikessa rauhassa uusien tai vanhojen ystäviesi kanssa. Tai istahda alas lukemaan suosikkikirjaasi, juo kupillinen kahvia tai vaikka lasillinen samppanjaa, tai muuten vain nauti mukavasta tunnelmasta. Sunprime Numa Beachissä on myös tarjolla livemusiikkia useina iltoina viikossa.

Aukioloajat:
Baari: klo 10.00-01.00

Aukioloajat: Pool Bar

Baari: klo 10.00-24.00

Sunprime Market

Sunprimen omassa kaupassa on suppea valikoima ruokatarvikkeita sekä juomia, hygieniatuotteita, lehtiä ja kirjoja.

Aukioloajat saattavat vaihdella kauden aikana sekä myös eri Sunprime Hotels -hotellien välillä.

Aamiainen

Joka aamu ravintolan kokit kattavat pöytään runsaan ja maukkaan aamiaisbuffetin. Tarjolla on erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, leikkeleitä sekä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Pöydässä on lisäksi erilaisia mehuja sekä jogurttia lisukkeineen. Tässä hotellissa aamiainen sisältyy hintaan.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive on oiva ratkaisu ruokailua koskeviin päätöksiisi. Pääset helpolla ja voit nauttia olostasi täysillä, kun sinun ei tarvitse keskittyä ruokailuun liittyviin yksityiskohtiin lomallasi. Sunprime Inclusivessa buffetaamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä. Lounas ja illallinen tarjoillaan joko buffetista tai à la cartena vuodenajan mukaan. Voit tarkistaa itse suoraan hotellista, mikäli haluat tietää etukäteen minkälainen ruokatarjoilu on kyseessä lomasi aikana.

Ravintoloiden ja baarien aukioloajat sekä minä päivinä Sunprime Inclusive tarjoillaan ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin.

Sunprime All Inclusive

Mikäli haluat hemmotella itseäsi oikein kunnolla, niin silloin sinun kannattaa varata Sunprime All Inclusive. Voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat, eikä sinun tarvitse miettiä laskun loppusummaa. Sunprime All Inclusiveen sisältyy hotellin suosittu aamiaisbuffet. Lounas ja illallinen tarjoillaan joko buffetista tai à la cartena vuodenajan mukaan. Voit tarkistaa itse suoraan hotellista, mikäli haluat tietää etukäteen minkälainen ruokatarjoilu on kyseessä lomasi aikana.

Uiminen

Sunprime Numa Beachin allasalueella on mukava viettää laiskoja lomapäiviä. Allas houkuttelee pulahtamaan virkistävään veteen tai voit vain lekotella aurinkotuolissa varjon alla. Käytössäsi on myös ihanat uimapyyhkeet. Halutessasi lähteä mereen uimaan sinne on helppo mennä, sillä ranta on heti hotellin edessä. Rannalla on veloituksettomat aurinkotuolit ja -varjot.

Tietyistä hotellin sviiteistä on suora yhteys uima-altaaseen. Mikäli asut tällaisessa sviitissä, voit avata terassin oven ja hypätä suoraan altaaseen!

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 590 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ulkoallas, yksityinen*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 74 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Spa-allas**

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 40 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ranta

Sunprime Numa Beachissä asut Fuglan rannalla, jossa on ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot.

* Tämä allas on vain niiden vieraiden käytössä, jotka asuvat sviiteissä, joista on suora yhteys jaettuun, yksityiseen uima-altaaseen.
** Spa-allas on varattu vain Sunprime Span asiakkaiden käyttöön.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunprime Numa Beachissä sinulla on hyvät mahdollisuudet pitää huolta kunnostasi myös lomasi aikana. Aloita päivä vaikkapa pienellä uintiretkellä tai osallistu ohjatulle joogatunnille. Myöhemmin voit halutessasi käydä treenaamassa kuntosalilla, jos intoa vielä riittää. Fitness-osastolla sinulla on mahdollisuus voimaharjoitteluun, voit osallistua vesiaerobic- tai ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Vetäjinä toimivat SATS ELIXIAn kouluttamat pätevät ohjaajat. Kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla voit käydä treenaamassa ilmaiseksi.

Ryhmäliikunta

Tervetuloa mukaan suosituille ja ohjatuille ryhmäliikuntatunneillemme. SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat järjestävät esimerkiksi Bootylicious-, Senior Circuit- ja Crosstraining-tunteja. Voimassa olevan treeniohjelman löydät kohdasta Aktiviteettiohjelma.

Uutuus kesällä 2019! Haasta itsesi eri tasoilla ja saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan uudella Yoga Flow -tunnilla. Pääset testaamaan monia erilaisia jooga-asentoja, asanoita, ihanan, inspiroivan musiikin soidessa taustalla.

Treenaa altaassa

Tervetuloa uima-altaaseen, jossa voit osallistua yhteen suosituimmista aktiviteeteistamme - vesiaerobiciin. Tai testaa uusin treenimuoto, Water Circuit, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää pitkään iloa vielä jälkeenkin päin.

Kuntosali

Käy treenaamassa omin päin treenisalilla. Hotellin hyvin varustellussa kuntosalissa on sekä irtopainoja että kuntoilulaitteita. Treenaaminen on luonnollisesti ilmaista.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Meren rannalla, noin 200 metrin päässä paikallisesta keskustasta, jossa on muutamia kauppoja. Hotellista on noin 2 kilometriä Avsallarin kylään ja 23 kilometriä Alanya marinaan.

Lentokenttäkuljetus bussilla Gazipasasta kestää noin 1 t 30 min (70 km) ja Antalyan lentokentältä ajoaika hotelliin on noin 1 tunnin 45 minuuttia (n. 110 km).

Sunprime Numa Beach
Fugla Mahallesi Gölcük Cad. Türkler Alanya, Antalya
P. +90 242 517 47 47
Sähköposti (viestit vain englanniksi):
sunprime@sunprimenumabeach.com

Spa

Hotellin spa-osastolla voit rentoutua ja nauttia ihanista hemmotteluhoidoista. Sunprime Spa on paikallisessa omistuksessa, ja tarjolla on kaikkea mahdollista pedikyyristä ja hieronnasta erilaisiin erikoishoitoihin. Hoidot ovat eripituisia - 25 minuutin hoidoista jopa useita tunteja kestäviin käsittelyihin.

Tai miksi et kokeilisi aitoa turkkilaista kylpylää - hamamia? Hotellin hamamissa rentoudut rauhallisessa, lämpimässä ja kosteassa marmoroidussa huoneessa, ja samalla kaikki kehosi lihakset pehmenevät kauttaaltaan.

Lue lisätietoja tarjolla olevista MySunprime -hoidoista.

Asiakasarvosana ja arvostelut
4,4/5
Arvosana perustuu 1717 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
88% suosittelee tätä hotellia
Huoneiden taso
4,6
Hotellin sijainti
4,0
Henkilökunta
4,4
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,4
Internetyhteys ja WiFi
3,3
Mahdollisuus rauhalliseen lomailuun
4,5
Katso arvostelut:
Uusimmat arvostelut
 • 5/5

  "Numa Beach lomaa"

  Hotelli oli siisti ja tyylikäs. Uima-altaalla oli riittävästi aurinkotuoleja ja oli hienoa saada paikka aurinkotuolista ilman hirveää aamuvarhaisen varausryntäystä. Myös rannalla oli runsaasti paikkoja, jos sinne halusi. Hotellin ruoka oli erinomaista ja vaihtelevaa tarjonnaltaan. Ravintolan henkilökunta oli palvelualtista, ystävällistä ja huomaavaista. Huoneen vaihtokin onnistui alun hämmennyksen jälkeen.Ainoa epäkohta oli viereiseltä rakennustyömaalta kantautuva kova koneiden melu. Sekin päättynee ilmeisesti pian, sen verran vauhdikkaasti näyttivät rakentavan.
 • 5/5

  "Upea hotelli"

  Huone oli kaunis ja siisti (ainoa miinus viemärinhajusta kylpyhuoneessa, mutta ongelma oli helposti ratkaistavissa sulkemalla ovi). Kaiken kaikkiaan ruoka oli hyvää ja riittävän vaihtelevaa. Oma suosikki oli ehdottomasti aamiaisen omeletti, joita ystävällinen rouva pyynnöstä tekee haluamillasi täytteillä. Kuntosalin varustelu riittävä ja salilla tarjolla vettä, omenoita ja lainaksi pyyhkeitä, joilla laitteet voi treenin ajaksi suojata. Palvelu oli kaikkialla hotellissa erittäin hyvää ja henkilökunta huomioi toiveemme hyvin.
 • 5/5

  "Rauhallinen hotelli"

  Hotelli oli todella siisti ja henkilökunta ystävällistä. Ranta lähellä ja allasalue viihtyisä. Hotellin hintataso aika kallis mutta lähellä oli muutama turkkilainen ravintola. Pieni paikka mutta taksilla pääsee hyvin alanian keskustaan.
 • 5/5

  "Hyvä siisti toimiva hotel"

  Erittäin siisti.Sängyt hyvät ilmastointi toimi ja varustelu hyvä silityslaudasta lähtien
 • 5/5

  " Hotelli ++, ruoat ok-"

  Buffet aamiainen ei ollut erityisen hyvä. Mehut tiivisteitä, tosin laimentamalla sai juomakelpoisiksi. Ei pekonia(kuuluneeko turkkilaiseen tapaan?!jos ei niin kebap olisi voinut olla kiva lisä edes yhtenä aamuna).makkarat pahanmakuisia, pähkinät & müsli maistuvat parina aamuna kaapille ja jugurtit pahanmakuisia. Muuten aamiainen, mm kahvi oikein hyvä. Hotellista jäi muuten hyvä fiilis.

Hinnat ja varaaminen