PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime C-Lounge

Hotellin luokitus: 4

  • Ikäraja 16 vuotta
  • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
  • All Inclusive lisämaksusta
  • Rannalla
  • Lähellä keskustaa
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
  • Rauhallien allasalue
  • Sopii aikuisille

Tervetuloa Sunprime C-Lounge -hotelliin, joka sijaitsee erinomaisella paikalla rannalla, Alanyan ydinkeskustan ulkopuolella.

Sunprime C-Lounge on siisti ja raikas hotelli, joka sijaitsee heti Oban ulkopuolella, Alanyan laitamilla. Täällä majoitut mukavaan Prime Room -huoneeseen, ja lisää ylellisyyttä lomallesi saat varaamalla huoneen, jonka parvekkeelta avautuvat upeat näköalat Välimeren suuntaan.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Aivan kuten kaikki muutkin Sunrprime-hotellimme, myös C-Lounge on suunniteltu vastaamaan kaikkea sitä, mitä lomalta aikuisten kesken vaan voi toivoa. Voit unohtaa meluisat allasalueet ja ravintolassa leikkivät lapset, täällä sinulla on aikaa rentoutumiseen. Ja saadaksesi vielä huolettomamman loman, voit varata huonetyypin, johon sisältyy All Inclusive.

Hotellin viihtyisällä allasalueella on mukavat aurinkotuolit ja allasbaari. Heti C-Loungen edessä leviää pitkä itäinen ranta, jossa on ilmaiset aurinkotuolit sekä -varjot hotellin vieraille.

Myös aktiivisille lomailijoille hotelli on nappivalinta. Asuessasi Sunprime-hotellissa, sisältyy lomaasi ilmainen kuntosali ja SATS ELIXIAn kouluttamien ohjaajien ryhmäliikuntatunnit. Aktiviteettiohjelmassa on kaikkea vesiaerobicista joogaan ja crosstrainingiin.

Hotellista on lyhyt matka Obaan, joka on hieman rauhallisempi kuin Alanya. Obassa on ravintoloita, kauppoja sekä kerran viikossa järjestettävät markkinat. Suurempi valikoima ostosmahdollisuuksia ja huvielämää on Alanyassa, jonne on helppo ja nopea kulkea paikallisbussilla tai omalla vuokra-autolla.

Lue lisää hotellista Sunprime C-Lounge Piilota teksti Osoite

Sunprime C-Lounge
Ahmet Tokus Cad. No. 5
Obagöl Mevkii
Alanya 07400
P. +90 242 514 20 00

Tarjonta Sunprime C-Lounge

Lähdöt ja hinnat