Treenaa monipuolisesti klassikkolajeja

klassikkolajit

Mikäli haluat treenata johonkin klassikkokilpailuun, niin meiltä löydät siihen tarkoitukseen sopivat hotellit. Valituissa hotelleissamme on hyvät edellytykset treenata neljää klassikkolajia: pyöräilyä, uintia, rullahiihtoa ja juoksua. Hotellin läheisyydessä on aina sisäuima-allas, hyviä juoksureittejä sekä pyörän ja kävelysauvojen vuokrausmahdollisuus. Mikäli haluat täydentää treenejä voimaharjoittelulla tai ryhmäliikuntatunneilla, hotellissa on hyvin varustettu kuntosali sekä liikuntatunteja. Kovan treenijakson jälkeen kaipaa usein rentoutumista. Hotellin spa-osastolla on mahdollisuus nauttia hieronnasta ja muista hyvää tekevistä hemmotteluhoidoista.


Hotellit, joissa voit treenata monipuolisesti

Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Sunwing Alcudia Beach täyttää kaikki klassikkolajien treenajien tarpeet. Ranta sopii juoksemiseen ja pyöräilyyn ja uintitreenit voi toteuttaa altaan lisäksi myös meressä.

Sunprime Waterfront, Mallorca

Sunprime Waterfront on täydellinen valinta, kun matkustat aikuisessa seurassa. Hotelli sijaitsee rannalla Can Pastillassa, lähellä upeaa Palman kaupunkia. Can Pastillan alue sopii täydellisesti pyöräilyyn, lenkkeilyyn sekä uimiseen meressä.