Ympäristönsuojelu

Ympäristötyö

Jotta myös tulevat sukupolvet voivat lomailla rakastamissamme matkakohteissa täytyy matkanjärjestäjien, viranomaisten ja matkailijoiden tehdä oma osuutensa lisätäkseen matkailun positiivisia vaikutuksia ja vähentääkseen negatiivisia.

Me Tjäreborgilla työskentelemme aktiivisesti ympäristöasioiden eteen ja ymmärrämme, että toisinaan olemme itse osa ongelmaa. Olemme paneutuneet näihin kysymyksiin jo 90-luvun puolivälistä lähtien, jolloin perustimme ensimmäisen ympäristötyöryhmämme.

Lue lisää Ympäristötyö on jatkuvaa ja pitkäjänteistä. Olemme vuosien mittaan onnistuneet aikaansaamaan monia konkreettisia parannuksia, erityisesti liittyen lentoihin ja hotellitoimintaan. Lentoyhtiömme Thomas Cook Airlines Scandinavia on yksi Pohjoismaiden ympäristöystävällisimmistä lentoyhtiöistä, ja Sunwing Family Resorts -konseptihotellimme ovat saaneet EU:n ympäristömerkin ensimmäisinä hotelleina Euroopassa.
 
Tavoitteenamme on:
 
Kannustaa yhteistyökumppaneitamme toimimaan niin ympäristötietoisesti kuin mahdollista (esimerkiksi vähentämään energian, veden ja kemikaalien kulutusta sekä lajittelemaan jätteet)
 
 • Pienentää hiilidioksidipäästöjä ja jätteen määrää lomakohteissa.
 • Kehittää matkailuelinkeinoa lomakohteissa vastuullisella ja kestävällä tavalla.
 • Edistää paikallisten tuotteiden ja työvoiman käyttöä.
Piilota

Lue lisää ympäristötyöstämme

Lennolla, hotelleissa, matkakohteissa ja Suomessa.

Lisää tietoa Tjäreborgista

Lue kuinka teemme työtä vastuullisen matkailun, matkakohteidemme, asiakastyytyväisyyden sekä turvallisuuden eteen.