City of Joy, Cancun

City of Joy, Cancun, Meksiko

Nordic Leisure Travel Groupilla on Meksikossa tukikohde, joka on oikeastaan kokonainen pikku kaupunki ”City of Joy”. Se sijaitsee aivan Cancunin kaupungin kupeessa.

1990-luvun lopulla Cancun oli Meksikon nopeimmin kasvava kaupunki, mutta vain muutaman kilometrin päässä upeilta, matkailijoiden täyttämiltä hiekkarannoilta köyhyys oli hallitsematonta. Alueelle perustettiin avustuskeskus, joka sai nimekseen City of Joy. City of Joyssa samalla alueella toimii useita avustusjärjestöjä, jotka ylläpitävät mm. koulua, lastenkotia, terveyspalveluita, naisten turvakotia sekä hoivakotia vanhuksille.

City of Joy tarjoaa vuosittain apua yli 40 000:lle äärimmäisessä köyhyydessä elävälle ihmiselle. Avustuskohteemme on City of Joyn lastenkoti ja koulu. Alueen koulussa on 950 alle 18-vuotiasta oppilasta, ja esikoulussa on noin 50 iältään 1–4-vuotiasta lasta.

Toimitamme kouluun säännöllisesti opiskelumateriaaleja, vaatteita, kenkiä ja leluja sekä rahalahjoituksia. Rahan avulla koulu on mm. järjestänyt päiväretken lapsille. Alueella lomailevat pohjoismaiset asiakkaamme voivat myös lahjoittaa vaatteita ja leluja, ja henkilökuntamme paikan päällä toimittaa ne alueen lapsille.

Kohdepäällikkömme Lotte Petersen vieraili City of Joyssa huhtikuussa 2017 ja toimitti samalla perille noin 1000 euron lahjoituksen. Rahat käytetään esikoulun tarvikkeisiin ja kirjoihin. Edellisenä vuonna avustimme rahallisesti uuden leikkipaikan rakentamista ja luokkahuoneen lattian uusimista.

Kuvassa oppilaita Colegio Mano Amiga -koulussa.

Lisää tietoa Tjäreborgista

Lue kuinka teemme työtä vastuullisen matkailun, matkakohteidemme, asiakastyytyväisyyden sekä turvallisuuden eteen.