Tukikohteet

Tukikohteet

Osallistumalla paikallisiin projekteihin haluamme osaltamme tukea yhteisöjä, ihmisiä ja ympäristöä matkakohteissa. Useiden vuosien ajan olemme valinneet yhteistyöprojekteja, jotka liittyvät ympäristönsuojeluun tai tukevat lasten kasvua ja kehitystä: terveyttä, koulunkäyntiä ja hyvinvointia. Tuemme projekteja yhteistyössä pohjoismaisten sisaryhtiöidemme ja lentoyhtiömme Sunclass Airlinesin kanssa.

City of Joy, Cancun, Meksiko

City of Joy, Cancun, Meksiko

Nordic Leisure Travel Groupilla on Meksikossa tukikohde, joka on oikeastaan kokonainen pikku kaupunki ”City of Joy”. Se sijaitsee Cancunin kaupungin kupeessa ja auttaa joka vuosi noin 20 000 köyhyydestä kärsivää ihmistä.

Hart House Gambiassa

Hart House Gambiassa

Gambiassa Tjäreborg on mukana tukemassa Hart Housea, joka tarjoaa kehitysvammaisille lapsille turvallisen ympäristön ja mahdollisuuksia kouluttautumiseen.

Khao Sokin koulu ja kirjasto Thaimaassa

Khao Sokin koulu ja kirjasto Thaimaassa

Lentoyhtiömme Sunclass Airlines ja tanskalainen sisaryhtiömme Spies lahjoittivat n. 100 000 Thaimaan bahtia uuteen kirjastorakennukseen, joka valmistui vuonna 2011.

Adepsi-järjestö Gran Canarialla

Adepsi-järjestö Gran Canarialla

Sunwing Arguineguín Seafront ja Sunprime Atlantic View -hotellit tarjoavat Adepsi-järjestön kautta työ- ja harjoittelupaikkoja kehitysvammaisille aikuisille.

SOS-lapsikylät

SOS-lapsikylät

Nordic Leisure Travel Group ja Sunwing Family Resorts ovat tukeneet SOS-lapsikyliä vuodesta 2000 lähtien.

Lisää tietoa Tjäreborgista

Lue kuinka teemme työtä vastuullisen matkailun, matkakohteidemme, asiakastyytyväisyyden sekä turvallisuuden eteen.