PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Rayong Beach

  Vanupallo 
  1.5.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  1
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  2

  Matkustimme Rayongiin huhtikuussa 2013. Pitkien reittilentojen jälkeen vihdoin perillä. Itse olen käynyt Phuketissa pari kertaa joten odotin tätä paikkaa innolla. Hotellimme oli Nototel rim pae. Todella ystävällistä hlö.kuntaa. Aina hymyiltiin ja sanottiin sawadikaa.
  Hotellin uima-altaat oli todella upeat, tilaa oli ja aurinkotuoleja ei tarvinnut varata.
  Hotellin oma ravintola ja kahvila oli aika kallista, rannalla on huokeita ravintoloita joista sai sekä länsimaalaista että thairuokaa.

  Hotellia vastapäätä oli Kim restaurant, suoraan sanoen mahtava paikka. Hyvää ruokaa, huokea pesulapalvelu ja kattava retkivalikoima.

  Hotelli on syrjässä ja hiljainen, tosin baarista kuului illalla musiikkia mutta se hiljeni klo.23.00. Mitään tuk-tukkeja tai takseja ei siellä ole, pitää mennä tienvarteen odottamaan lavataksia, joskus se tuli 10 min. joskus 45 min. Siinä helteessä odottaminen oli joskus aika turhauttavaa.
  Rayongissa on todella hyvä tavaratalo Laemtong, kävimme siellä 3 krt ja aina löytyi ostettavaa ja todella huokealla hinnalla.
  Kävimme Pattaylla tiikerishowssa ja ostoksilla, mukava päivä ja tiikereitä oli mahtava katsoa. Pattaya jäi etäiseksi ja Mikes tavaratalo oli hieman pettymys. Laemtong paljon parempi.

  Hyvä fiilis jäi matkasta, tosin ensikerralla menen paikkaan missä on enemmän kaikkea ympärillä.
  Hotelli on todella kaunis ja hyvä, ei huomannu kuluneisuutta, kaunis puutarha ja ranta vieressä. Ainut miinus siitä että on todella syrjässä kaikesta.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
 • Rayong Beach

  inga.kangas 
  24.2.2011

  Matka Thaimaahan, Bangkok-Rayong

  Lähdimme siis ajamaan kohti Helsinki-Vantaa lentokenttää 29.1.2011. Lento oli aikataulussa ja saavuttuaan Bangkokiin katunäkymässä erottuivat heti pinkit taksit, mitkä olivat todella ”makeat”. Meidän hotelli Narai osoittautui hyväksi valinnaksi koska se oli keskustass a. Pieni uima-allasalue kuumassa ilmastossa toi helpotusta iltapäivisin ja muutenkin kaikki hotellissa toimisi, aamiainen ja palvelu olivat hyvät. Kivasta konditoriosta maistoimme paikallisia herkkuja.Viisi päivää Bangkokissa oli hyvä ja rantalomakohdetta Rayongia jo odotimme.

  Sitten siirryimme bussilla Rayongiin, rauhallinen paikka ja sitä rauhaa, lepoa, valoa ja merta kaipasimme. Hotelli Novotel Rim teemailtoineen (joka ilta järjestetään, hinta per henkilö noin 350-690 bath:a, 1 euro=n.40 bathia), hienolla ympäristöllä, altaalla missä isoja monivärisiä kaloja ja kauniilla puutarhalla, pitkällä rannalla oli meidän sydäntä lähellä. Näkymä meidän parvekkeelta oli niin uima-altaalle kuin merelle kolmannesta kerroksesta. Joka aamu klo 11:00 oli allasjumppa, lapsiperheille oli myös aktiiviteetteja ja lapsikerho ohjaajineen. Hotellissa toimii räätäli Sahib, mistä teetimme mekot ( n.160 euroa kankaineen). Hotellissa on myös konditorio, spa-osasto ja pikku myymälä. Hierontaa saa niin rannalla (300-500 bathia) kuin spa-osastolla, me nauteimme jalkahierronnasta (noin 558 bathia)kaksi kertaa.
  Paikalliselta Kim:lta, kenellä on kaksi ravintolaa sekä retkijärjestely-mahdollisuus, valitsimme Tiger zoo+Pattaya shopping retken (1400 bathia per henkilö sis.kaikki). Aamulla varhain lähdimme kohti Tiger zoo:ta. Katsoimme siellä krokotiili-, tiger- ja norsu- show:t. Ja sitten……olimmekin ison tiikerin kanssa häkissä…huh…Siellä oli mahdollisuus kuvata itseämme tiikerin ja muiden eläimien kanssa. Noh, sitten häkkiin ja kuvaukset päälle…Vasta jälkeenpäin tajuisimme, missä olimme olleet. Mahtava kokemus.
  Pattayalla shoppailimme ja illalla olimmekin taas takasin hotellilla.
  Omatoimisen matkan teimme vielä Ban Phen kylän satamasta lähisaarelle Koh Samet (laivamatka meno-paluu 100 bathia per henkilö, kansallispuistomaksu 200 bathia per henkilö). Siellä puuterihiekkaranta kansallispuistoalueella oli näkemisen arvoinen.

  Matka oli onnistunut. Rayongin hintataso on edullisempi kuin muualla Thaimaassa, sen myös koimme, paikka sopii kaikenikäisille ja yksi sadepäivä kolmen viikon matkalla toi mukavaa vaihtelua. Muuten oli +30-33 astetta ja aurinkoa kaikkina päivinä. Hieno matka ja paljon uusia kokemuksia.
  Nyt uusia matkoja odottamaan…..

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2011

  Kommentoi matkakertomusta