PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Railay Beach

  outisusanna 
  5.2.2017

  Reissua oli takana jo noin 2,5 kuukautta kun saavuimme Thaimaaseen. Olimme käyneet Nepalissa vuoristovaelluksella, Indonesiassa sukeltamassa ja Malesiassa hiekkarannoilla. Nyt olisi aikamme seisahtua hetkeksi ja ottaa lomasta kaikki se rentous ja hyvä olo irti, mitä otettavissa oli. Thaimaa oli jo e nnestään rakas maa, joten me molemmat tiesimme, että tämä olisi juuri se oikea paikka, rentouden tyyssija meille. Saavuimme Krabille ja nappasimme pitkähäntäveneen Railay Beachin kupeeseen. Ihana hiljainen paratiisi! Seurailimme vuorikiipeilijöiden toimia päivät pitkät, siemailimme rantabaareissa olutta ja makoilimme palmupuiden varjossa rantahietikolla. Välillä koitimme onneamme myös rannalle viritetyillä trapetseilla. Se oli elämää se! Vuokrasimme toisena päivänä kajakin ja lähdimme melomaan kuvankaunista rantaa pitkin, jota reunustivat upeat jylhät pystysuorana taivasta kohden nousevat kalliot ja niiden alle muodostuneet melottavat luolastot. Elämä maistui makealta, niin pirun makealta. Istuin kajakin etuosassa ja hymy huulilla yritin kuunnella neuvoja melomissuunnasta ja -tekniikasta takapenkin rakkaaltani. Yhtäkkiä tunnen koputuksen olkapäälläni. Käännyn ja näen mieheni hieman häkeltyneen ilmeen. Sitten kuulen ne kauniit sulosanat: "Outi, tuutko mun vaimoksi?" Olin kaataa kajakin hämmennyksestä ja innosta, joten vastauksen voitte vain arvata. Olin sanoinkuvaamattoman onnellinen! Olin pakahtua onnesta! Meloimme rannan baariin, kävimme ostamassa jääkylmät oluet ja istuimme rantahiekkaan kilistelemään maailman ihanimmalle asialle. Nyt 4 vuotta takaperin olen saman hämmennyksen vallassa. Rakastan tuota miestä ehkä enemmän kuin koskaan, avioliittoa on takana 2,5 vuotta ja mahassani myllertää tuleva esikoisemme, uusi matkakumppanimme ja rakas lapsemme. Kun kysyin, miksi mieheni valitsi kajakin kosintapaikaksi, oli vastaus: "ettet pääsisi lähtemään karkuun." En totisesti lähtenyt.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
 • Railay Beach

  bonavirtanen 
  5.1.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  5

  helppo tehdä retkiä.illat rauhallisia,päivällä enemmän tungosta.sopii hyvin lapsille.palvelu englanilla välillä hakusessa.

  Matkan ajankohta tammikuu 2009

  Kommentoi matkakertomusta
 • Railay Beach

  seppo.lehmonen 
  31.10.2010

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  3

  Todella hieno rauhallinen ja siisti pieni ranta. Puhdas vesi.

  Matkan ajankohta tammikuu 2010

  Kommentoi matkakertomusta