Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Patong Beach

  mopa 
  16.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Matkustaan perheenin kanssa. Olemalla 2 viikoksi ja aika ei riittää On iso erilaisia paikkoja ja saaret. Suositellaan kaukomaahaan 3 viikon ja enemmän. Hotellimme on:Orchid Kathu Heights
  Tosiaan hyvä paikan ja rauhallista oleskelussa.
  Huono puoli joka ei ole hissiä. Yövymme 1 krs ja uima-allas on 5 k rs:lla "katon päälle". Oli kauniisti ja ihana näkyy thaimaalaiset arkielämä joka ajaavat mopolla. Aika enemmin mopo kuin autoa. Hotellissa on hyväpuoli joka hotellin ulko ovelta että vieressä itsepalvelu pyykkikoneita. On edullisin hinnasta kuin muille. Hotellin vastaanotto on lämmin sydämellinen ja ystävällinen joka auttoi aika paljon meille. Siivous viikon 3-4 krt. Ei tarvitse joka päivä. Mielellään uudestaan mennään ja kaipaa sieltä. Sieltä antaa paljon energia ja rentoa.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Patong Beach

  Matkaaja 
  13.2.2017

  Majoituimme Duangjit Resortissa, jonka allasalue on hieno. Valitettavasti huoneissa on sisäilmaongelmia, jonka vuoksi jouduimme itse etsimään toisen hotellin. Tjäreborgin puolelta ei asia hoitunut järkevästi. En suosittele kyseistä hotellia, jos kärsii hengityselinsairaudesta.

  Matkan ajankohta tammikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Patong Beach

  kyosti 
  17.7.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Olemme olleet patongilla kahdesti joulu v 2012 ja viime lokakuussa ja molemmilla kerroilla majotuttu Duanjitis. Hotelli on upea allas alus rauhallisuus hyvä . Huoneet ovat vähän kulahtaneet mutta siistit
  Suosittelen duanjitt jos haluat rauhaa mutta kumminkin läheltä keskustaa
  Ollaan menossa lokakuus sa uudelleen

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345611