Retket, Koh Lanta

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Rayan Phi Phi – The Beach - Voidaan varata jo ennen matkaa

Rayan Phi Phi – The Beach - Voidaan varata jo ennen matkaa

Kokopäiväretki sinulle, joka haluat yhdistää snorklauksen ja vierailun tunnetulla Koh Phi Phi -saarella. Lounas sisältyy hintaan. Tämä retki on varattavissa vain talvikaudella.

Lue lisää Pienennä

Päivän aluksi suuntaamme pikaveneellä kohti Phi Phi -saaria, mutta pysähdymme matkalla snorklaamaan kirkkaansinisessä meressä, jossa voi nähdä värikkäitä kaloja, hienoja koralleja sekä ehkä jopa kilpikonnia.

Tutustuttuasi riittävästi vedenalaiseen maailmaan on aika jatkaa matkaa, ja saat nähdä joitakin Phi Phin tunnetuimmista kohteista: Maya Bay, jossa Leonardo DiCaprio tähditti tunnettua The Beach -elokuvaa, Viking Cave, Phi Phi Leyn laguuni ja niin edelleen.

Vielä yhden uima- ja snorklauspysähdyksen jälkeen rantaudumme Phi Phi Donin paratiisisaarelle. Matkamme jatkuu saaren sydämeen, nimittäin Tonsain kylään. Voit kierrellä kylän pienissä putiikeissa ostoksilla tai vain nauttia saaren erityisestä ilmapiiristä.

Päivän aikana teemme 2–3 snorklauspysähdystä joillakin alueen parhaimmista paikoista ja nautimme auringosta, uimisesta ja näköaloista veneen kyydistä.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Hintaan sisältyy:
Lounas, kahvi, tee, vesi, tuoreita hedelmiä ja snorklausvarusteet.

Retken kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 08.00-17.00.

Opastus:
Suomenkielinen snorklausopas.

Hyvä ottaa mukaan:
Aurinkovoidetta, uimavarusteet, kamera ja mukavat vaatteet. Muista, että vietämme auringossa suurimman osan päivästä.

Elämää Koh Lantalla - Voidaan varata jo ennen matkaa

Elämää Koh Lantalla - Voidaan varata jo ennen matkaa

Tämä retki on sinulle, joka haluat kokea Koh Lantan kulttuuria ja elämää sekä samalla oppia lisää saaren uskonnosta. Lounas ja tee sisältyvät hintaan. Tämä retki on varattavissa vain talvikaudella.

Lue lisää Pienennä

Sinut haetaan aamulla hotelliltasi ja ajamme sitten kohti ensimmäistä kohdettamme, peruskoulua. Täällä näemme kuinka thaimaalainen koulu ja koulutus toimivat, miltä luokat ja koulupuvut näyttävät sekä paljon muuta.

Seuraava kohde onkin heti tien toisella puolella: kaksi buddhalaista temppeliä. Vierailemme toisessa niistä ja pääsemme tutustumaan temppelin piha-alueeseen.

Tämän jälkeen menemme taloon, jonka omistaja on muslimi, ja näemme islamin vaikutuksen jokapäiväiseen elämään. Täällä on myös upea puutarha, ja jos sää on puolellamme, voimme ihastella monia kauniita orkideoita.

Seuraava kohteemme retkellä on luonto. Nousemme pitkähäntäveneen kyytiin, joka lipuu rauhallisesti mangrovemetsän halki. Nyt on mahdollista nähdä eläimiä vedessä ja maalla, kuten liejuryömijöitä ja pitkähäntäapinoita. Kannattaa pitää huoli tavaroistasi, sillä apinat saattavat olla hyvinkin kiinnostuneita niistä.

Päivän aikana vierailemme myös luomutilalla, jossa viljellään vihanneksia sekä erilaisia eksoottisia hedelmiä ja mausteita. Kiertelemme tilalla ja saamme myös maistaa hedelmämehua sekä friteerattuja banaaneja.

Viimeinen pysäkki on Koh Lantan itärannikolla, Old Townissa. Kuten nimestä voi päätellä, on kyseessä vanha kaupunki, jossa voit nähdä, mitä kiinalaisten kauppa-alusten mukana on tullut. Täällä sinulla on mahdollisuus kierrellä, ehkä tehdä hieman ostoksia paikallisissa liikkeissä tai istahtaa hetkeksi meren äärelle ja nauttia jotain syötävää tai juotavaa.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juoma:
Lounas ja tee sisältyvät hintaan.

Kesto:
Puolipäiväretki, n. 08.30-14.00.

Opastus:
Suomen- ja ruotsinkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Aurinkovoide, vesipuollo ja kamera.

Emerald Cave - Voidaan varata ennen matkaa

Emerald Cave - Voidaan varata ennen matkaa

Kokopäiväretki Koh Lantan eteläpuolelle ja pääset rentoutumaan, snorklaamaan, nauttimaan luonnosta ja vedenalaisista maisemista. Lounas ja ruokajuoma sekä hedelmä sisältyvät hintaan. Tämä retki on varattavissa vain talvikaudella.

Lue lisää Pienennä

Koh Mookilla uimme Emerald Cave -luolan läpi ja saavumme upealle, kallioiden ympäröimälle laguunille.

Tämän jälkeen jatkamme matkaa yhdelle alueen kauneimmista saarista – Koh Kradanille. Valkoisella hiekkarannalla nauttimamme picnick-lounaan jälkeen sinulla on aikaa rentoutua ja snorklata turkoosinsinisessä vedessä. Retken aikana pysyttelemme lähellä saaria, joten sinulla on mahdollisuus snorklata veneestä ja nauttia vedenalaisen maailman väreistä ja muodoista.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juoma:
Lounas ja tuore hedelmä sekä kahvi, tee, vesi ja virvoitusjuoma sisältyy hintaan.

Kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 08.00-17.00.

Opastus:
Suomenkielinen snorklausopas.

Hyvä ottaa mukaan:
Uimavarusteet, pyyhe, aurinkovoide ja kamera.

Muuta:
Snorklausvarusteita vuokrattavissa.
Muista ottaa retkilippu tai viitenumero mukaan retkelle.