Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Koh Samui

  vesa.rock61 
  16.2.2016

  Kok Samui oli järkyttävä pettymys. Kaikki saaren rannat oli valtavan vedestä tulevan roskan/jätteen peitossa. Suomalainen kaatopaikka on siistimpi.Ei käyty meressä uimassa koska roskat/jätteet lilluivat siellä. Tämä rantojen ja rantavesien jätteen ovat ihan paikallisväestön aikaansaannoksia. Thaimaa ssa saattaa löytyä vielä parempia paikkoja. Olemme itse olleet Thaimaan lomilla seisemän kertaa, joten ei ollut eka kerta mutta tälle saarelle viimeinen. Ruoka ravintolassa kalliimpaa kuin suomessa ja annokset pienempiä jne... jättäkää väliin tämä roskainen koh samui.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2016

  1 kommentti
  kirjoitti
  14.2.2017
  On muuten KOH tai KO Samui :). Olimme 2 viikkoa maaliskuussa 2016 ja silloin rannat olivat ainakin puhtaat ja uimme joka päivä. Et ole ollut 7 kertaa Aasiassa jos pidit Samuita likaisena ja kalliina. Käyppä Phuketissa niin tiedät mitä mikin maksaa ja vertaile vasta sitten. 7,5 - 10 eurolla söi ravintolassa hyvän pihviannoksen juomineen alkupaloineen ja jälkiruokineen, siis hyvässä ravintolassa. Jos poikkeaa vähän sivummalle pääkadusta niin syö noin 4-5 eurolla vatsansa täyteen että se niistä suomen hinnoista. Kannattaa menna Samuille sinne menen uudestaan vaikka jo 12 paikassa Thaimaassa olen käynytkin.
  Kommentoi matkakertomusta
 • Koh Samui

  pirkko.hiortafornas 
  20.11.2014

  Olimme kahden viikon matkalla Koh Samuilla - omatoimi matka, vaihdoimme lennon Bangkokin lentokentällä ja jatkoimme suoraan Koh Samuille. Koh Samuin lentokenttä on varmaan maailman kaunein kenttä - kukkaistutuksia ja ilman seiniä. Niin ja sitten hotelli Kandaburi - sen me otimme suoraan Tjäreborilta - ensi kertalaisina Samuilla - viikoksi ja toisen valitsimme Bookingin kautta netistä Al Laemson. Tämä Kandapurin hotellihuone kannattaa ehdottomasti ottaa kalliimalta eli rannan ja uimarannan puolelta. Muuten joudut ylittämään tien ja siellä toisella puolella ei ole oikeastaan mitään. Hotellin aamiainen oli hyvä, muuten emme syöneet omassa hotellissamme vaan rantaa pitkin oli iltaisin todella hieno kävellä syömään ranta tai "keskusta"hotelliin, istua rannan ravintolaan ja liplutella varpaita merivedessä ja nauttia hyvää ruokaa ja olutta. Ihastuin ikihyväkäksi Samuihin ja aivan varmasti menemme sinne uudelleen. Teimme retkiä, uimme, ruokailimme ja vaihdoimme hotellia ilman mitään välikäsiä. Kaikki toimi todella hyvin. Sen verran haluaisin sanoa pienten lasten vanhemmille - lastenrattailla kulkeminen on vaikeaa katukivetysten korkeuserojen vuoksi - rannalla laskuveden aikaan iltaisin helppoa. AlLaemson hotellin ympärillä(toisen viikon hotelli) rakennettiin ja sieltä meillä oli oma villa, jossa oli taas omat ongelmansa. Siitä olen kirjoittanut arvostelun Bookingille. Ihanaa lomaa Samuille menijöille!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta