PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Koh Phangan, Keski-Thaimaa

Koh Phanganin saarella lomailet luksusympäristössä ja pääset myös nauttimaan löytöretkeilijän riemuista.

Koh Phangan sijaitsee 20 kilometriä Koh Samuin pohjoispuolella, ja se on etelämpänä sijaitsevia "isosiskojaan" huomattavasti rauhallisempi kohde. Saaren eteläisimmässä osassa sijaitseva Had Rin on tullut tunnetuksi Full Moon Parties -juhlistaan, jonne vierailijat läheltä ja kaukaa saapuvat juhlimaan aamun koittoon saakka. Mutta vain saaren eteläisin osa on näin vilkasta, kun taas saaren vuoristoinen keskiosa on tiiviin viidakon peitossa, ja rannat ovat useimmiten viihtyisän pieniä uimapoukamia, jotka rajoittuvat graniittikallioihin tai mangrovemetsiin. Voit nauttia rannalla Thaimaan auringosta tai uida maskin ja snorkkelin kanssa ihailemassa korallien väriloistoa.

Lisää kohteesta Koh Phangan Piilota teksti

Phangan Buri
Phangan Buri on yksi Koh Phanganin ihastuttavimmista hotelleista, ja se sijaitsee erinomaisella paikalla Had Rin Nai -rannalla. Hotellissa on hieno allasalue sekä spa-osasto, jossa voit nauttia perinteisestä thaihieronnasta, kauneushoidoista tai vaikka rentouttavasta aromaterapiasta. Hotellista on vain 10 minuutin matka Had Riniin, saaren huvikeskukseen, joka on tarpeeksi lähellä voidaksesi viettää siellä aikaa juuri niin kauan kuin haluat, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana sieltä, jotta yöunesi eivät häiriinny. Ja mikäli et halua lähteä joka ilta ulos, voit hyvin myös nauttia auringonlaskusta hyvän illallisen parissa - ja vain kivenheiton päässä omasta bungalowistasi.

Tutustu Koh Phanganiin
Koh Phangan on juuri sopivan kokoinen, että siihen ennättää tutustua loman aikana. Jos olet energinen, voit vuokrata maastopyörän ja lähteä Koh Phanganin kansallispuistoon, jossa pääset uimaan vesiputouksessa ja voit nauttia fantastisista maisemista. Tai vuokraa vene ja lähde tutustumaan saaren pohjoispuolella oleviin uimapoukamiin - Ao Chaloklum, Ao Thong tai Ao Mae Hat.

Omatoimikohde, jonne voit joustavasti varata majoituksen ja lennot kauttamme, ilman kuljetuksia tai opaspalveluja, ja määritellä itse matkasi pituuden. Ja reittilennoilla voit matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Phangan

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana puuttuu

Alle 50 henkilöä on arvostellut hotelleja

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Koh Phangan


Chantaramas Resort and SpaNäytä kuvia
  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 9 km
  • Uimaranta: 0 m
  • Internet
Näytä hotelli kartalla
 
Valitse Chantaramas Resort and Spa

Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.