PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Koh Ngai
Tällä hetkellä Thaimaan rannoilla ei ole aurinkotuoleja, baareja, eikä muuta kaupallista toimintaa. Lue lisää kohdekuvauksesta.

Koh Ngai, Krabi

Koh Ngai kuvaillaan useimmiten paratiisisaareksi, jossa on suorastaan pakko viettää rauhallista ja erittäin rentouttavaa lomaa.

Koh Ngain saari sijaitsee Koh Lantan eteläpuolella. Tämä on todellinen paratiisi sinulle, joka haluat viettää rauhallisen ja rentouttavan loman. Tunnelma on rento ja osa lomalaisista ihastuu saaren ilmapiiriin niin, että he viipyvät saarella kuukausi kaupalla. Tjäreborgin Fantasy Resort on turistiluokan hotelli ja yksi saaren parhaista, ja viehättävät bungalowit sijaitsevat rannalla. Ja reittilennoilla voit matkustaa Koh Ngain saarelle mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lisää kohteesta Koh Ngai Piilota teksti

Jylhä länsirannikko
Länsirannikko on jylhempi, ja maisemat vaihtelevat viidakon ja kallio- ja hiekkarantojen välillä. Aktiviteetit ovat sen mukaiset. Täällä voit vaeltaa viidakossa ja seurata samalla apinoiden iloista menoa ja näet myös värikkäitä lintuja. Tai halutessasi voit käydä uimassa, rentoutua kaikessa rauhassa rannalla, käydä snorklaamassa tai vaikka sukeltamassa. Sukellusvedet Koh Ngain ympäristössä ovat todella hyvät.

Rentoutumista rannalla
Koh Ngai on todellinen luontoidylli. Täällä ei ole liikennettä ja hotellejakin on rakennettu säästeliäästi, joten kovimmin korviin kantautuvat viidakon äänet. Kaunein hiekkaranta sijaitsee saaren itäpuolella, ja pitkällä rannalla on helppoa viettää vaikka koko päivä ilman suurempia ponnisteluja. Hiekka on liidunvalkoista ja vesi todella kirkasta. Myös Tjäreborgin hotelli sijaitsee saaren itäpuolella ja ruokatarjonta koostuu enimmäkseen yksinkertaisesta thaimaalaisesta ruuasta ja merenelävistä. Herkullista, hyvin valmistettua ja edullista.

Retkivinkkejä!
Mikäli haluat nähdä muutakin kuin vain Koh Ngain Thaimaan lomasi aikana, voit lähteä tutustumisretkille lähisaarille. Hyvä retkikohde on lähteä veneellä Smaragdiluolille, Koh Mukin upealle luonnonilmiölle. Oppaan kanssa voit kulkea pimeyden halki lämpimässä vedessä kauniille laguunille asti.

Muutoksia rannoilla
Thaimaan viranomaiset ovat poistaneet rannoilta kaiken luvattoman kaupallisen toiminnan, kuten aurinkotuolien vuokrauksen, rantakahvilat ja muut palvelut. Tästä syystä nettisivuillamme olevat kohdekuvat ja videot voivat antaa kohteesta väärän vaikutelman, sillä kuvaukset on suoritettu silloin, kun rannoilla oli vielä toimintaa. Itse rannat näyttävät luonnollisesti edelleen samoilta, mutta palvelut ovat paljon rajoitetummat kuin mitä kuvista ja videoista voi päätellä.

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Ngai

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana puuttuu

Alle 50 henkilöä on arvostellut hotelleja

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Koh Ngai


Fantasy Resort – sinulle, joka haluat rauhaa ja hiljaisuutta.Näytä kuvia

Fantasy Resort, Koh Ngai
 

Koh Ngai, Krabi

Luokitus: 2,5

Fantasy Resort on erittäin viehättävä ja suosittu bungalowhotelli, joka sijaitsee idyllisellä...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 18 km
  • Uimaranta: 0 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Fantasy Resort

  Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.