PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Koh Mook

Koh Mook, Krabi

Koh Mook tarkoittaa sanatarkasti käännettynä Helmisaarta - rauhallinen ja vehreä saari, jolla on upeita rantoja.

Pieni ja rauhallinen Koh Mookin saari sijaitsee pitkän Trangin rannikon edustalla, Koh Lantan eteläpuolella. Täällä voit viettää suurimman osan lomastasi paljasjaloin, auringosta ja lämpimästä merivedestä nauttien - aivan kuten useimmat Thaimaan lomasta ajattelevat ja unelmoivat. Mikäli pidät sukeltamisesta ja snorklaamisesta, Koh Mook on silloin hyvä valinta, sillä saarta ympäröivissä vesissä on runsaasti värikkäitä kaloja.

Lisää kohteesta Koh Mook Piilota teksti

Emerald Cave – ehdoton suosikki
Saaren tunnetuin nähtävyys on luonnonilmiö Emerald Cave, smaragdiluola, jonne mennään ensin laivalla ja loppumatka uiden. Kun saavut perille kauniiseen, korkeiden kallioiden ympäröimään laguuniin, näet yläpuolellasi pilvettömän taivaan pilkottavan suuresta kallion reiästä. Upea kokemus! Lähistöllä on myös useita muita saaria, joille kannattaa tehdä päiväretki, esim. Koh Ngai ja Koh Kradan.

Tjäreborgin hotelli – rannalla
Hotelli Sivalai Resort sijaitsee niemen kärjessä, jonka molemmn puolin avautuvat liidunvalkoiset unelmarannat. Asut upeassa rantahuvilassa rannan tuntumassa. Rantaelämän lisäksi voit nauttia altaalla loikoilusta sekä ravintolan maukkaista aterioista. Hotellissa on myös lastenallas. Mikäli kaipaat vaihtelua, noin kilometrin päässä sijaitsee pieni kylä, jossa on pari pientä paikallista ravintolaa.

Yhdistelmämatka
Monet haluavat yhdistää Koh Mookin lomaan oleskelun jossakin toisessa kohteessa, kuten Ao Nangissa tai Koh Lantalla. Voit suunnitella oman unelmalomasi. Kun lennät joustavasti reittilennoilla, voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat – mihin aikaan vuodesta tahansa.

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Mook

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana puuttuu

Alle 50 henkilöä on arvostellut hotelleja

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Koh Mook


Sivalai Resort – sinulle, joka haluat rauhaa ja hiljaisuutta.Näytä kuvia

Sivalai Resort, Koh Mook
 

Koh Mook, Krabi

Luokitus: 3,5

Sivalai Resort sijaitsee niemen kärjessä ja sitä ympäröivät liidunvalkeat hiekkarannat ja...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 1,2 km
  • Uimaranta: 0 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Sivalai Resort

  Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.