PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Koh Kho Khao
Koh Kho Khao Beach

Koh Kho Khao, Phuket

Varaa lomamatkasi Koh Kho Khaon saarelle, jossa sinua odottavat kilometrien pituiset rannat, kaukana kiireestä ja hälinästä!

Koh Kho Khao sijaitsee lähellä Thaimaan rannikkoa, hieman Khao Lakin pohjoispuolella. Länsirannikon noin kahdenkymmenen kilometrin pituisella rannalla on vain kourallinen hotelleja, joten saarella ei ole ruuhkaa. Useimmat tulevat tänne viettämään rauhallista ja rentouttavaa lomaa. Ja aivan oikein, Koh Kho Khaolla sinulla on erinomainen tilaisuus unohtaa kiire ja voit nauttia päivän jokaisesta hetkestä. Rannalla Caruarina-puiden varjossa loikoillessasi on helppo unohtaa arkihuolet, sillä täällä ei ole kiire mihinkään. Ja sinulla on runsaasti aikaa tutustua saareen verkkaiseen tahtiin.

Lisää kohteesta Koh Kho Khao Piilota teksti

Koh Kho Khao
Ostosmahdollisuudet ja ravintolat sijaitsevat saaren eteläpäässä, lähellä satamaa, jonne lautat ja laivat saapuvat mantereelta. Muuten kaikenlainen toiminta keskittyy lähinnä hotelleihin ja rannalle. Voit myös lähteä tuk-tukilla "Ancient Towniin", jossa on joitakin käsityökauppoja sekä saaren vanhimman asuinpaikan kaivaukset. Mikäli haluat lähteä kauemmaksi, Khao Lakiin pääsee kätevästi runsaassa puolessa tunnissa veneellä ja tuk-tukilla. Khao Lakissa on runsaampi tarjonta erilaisia kauppoja ja huvituksia. Illalla onkin mukava palata rauhalliseen ja hiljaiseen Koh Kho Khaoon.

Muutoksia rannoilla
Thaimaan viranomaiset ovat poistaneet Koh Kho Kaon rannoilta kaiken luvattoman kaupallisen toiminnan, kuten aurinkotuolien vuokrauksen, rantakahvilat ja muut palvelut. Tästä syystä nettisivuillamme olevat kohdekuvat ja videot voivat antaa kohteesta väärän vaikutelman, sillä kuvat ja videot on otettu silloin, kun rannoilla oli vielä toimintaa. Itse rannat näyttävät luonnollisesti edelleen samoilta, mutta palvelut ovat paljon rajoitetummat kuin mitä kuvista ja videoista voi päätellä.

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Kho Khao

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana 4,8

Perustuu 15 arvosteluun

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Koh Kho Khao


Hotelli C&N Kho Khao Beach Resort ¬– Tjäreborgin valitsemaNäytä kuvia

C&N Kho Khao Beach Resort, Koh Kho Khao
 

Koh Kho Khao, Phuket

Luokitus: 3,5
Asiakkaidemme arvosana 4,8

C&N Kho Khao Beach Resort on viehättävä ja suosittu hotelli. Asut hienoissa, bungaloweissa...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 3 km
  • Uimaranta: 0 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse C&N Kho Khao Beach Resort