Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Klong Muang

  piakirsi 
  12.2.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Olin hotelli Sheraton Krabi Beach Resort viikon ja eipä voi muuta kun kehua kohdetta. Henkilökunta kyllä pitää viihtyvyydestä huolen ja hotellilta on mahdollista tilata retket, kuljetukset ao nangiin ja krabitowniin (edullisia). Huonommallakin kielitaidolla pärjää. Helppo ja rauhallinen kohde ensik ertalaiselle. todella viihtyisä huone ja puutarha upeasti hoidettu. voi sanoa, että hotellilta löytyy kaikki mitä lomaasi tarvitset.Rannalta löytyy myös edullinen hierontakoju, jos ei halua hotellis spa osastoa käyttää. Suosittelen!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Klong Muang

  sinikka.holappa 
  27.2.2013

  Vietimme kaverin kans tässä hotellissa viisi päivää.Meillä oli majoituksena tuollainen "Villa".Jouduimme vaihtamaan huonetta kun viemärin haju oli niin voimakas,ettei siellä voinut olla.No se toinen huone oli sit ihan ok. Villat oli tosi iso kokoisia ja moderneja.Aamiainen oli runsas ja herkullinen. Sijainti oli vähä sivussa(Ao Nangista) noin 10km.Taksi keskustaan maksoi 500thp.Hotelilla oli oma hieno ranta.Voin suositella muillekin tätä hotellia.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta