Klong Muang, Krabi

Klong Muangissa sinua odottavat pitkä hiekkaranta, ihana vesi ja rauhallinen tunnelma. Ja Tjäreborgin huippuluokan hotelli!

Klong Muang on rauhallinen pieni kalastajakylä Ao Nangista pohjoiseen. Kohde sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia lomastasi kaikessa rauhassa ja asua laadukkaasti lähellä upeaa aurinkorantaa ja kristallinkirkkaita uimavesiä. Lähellä sijaitseva Ao Nang on useiden laivaretkien lähtösatama, joten täältä pääset helposti tutustumaan upeaan saaristoon.

Lisää kohteesta Klong Muang Piilota teksti

Hiekkaranta sinulle, joka haluat rentoutua
Klong Muangin viehättävä ranta on pehmeää, hienoa hiekkaa. Rantaa riittää koko kylän pituudelta. Nousu- ja laskuveden väliset erot ovat suuret. Parhaiten pääsee uimaan nousuveden aikana, sillä laskuveden aikaan korallit saattavat nousta esille. Rihkamakauppiaat eivät häiritse sinua rannalla, ja saat keskittyä lomailuun. Klong Muang onkin oikea paratiisi, kun haluat vain levätä ja rentoutua kaukana hälystä ja kiireestä.

Kuuluisat kala- ja äyriäisherkut
Klong Muang on useimpien Krabin provinssin kalastajakylien tapaan tunnettu suurenmoisista kala- ja äyriäisruuistaan. Ravintoloita on melko vähän ja ne ovat usein vaatimattomia, mutta jokainen niistä tarjoaa taatusti hyvää thairuokaa. Hotellien ruokalistat ovat laajempia ja voit maistella makuja ympäri maailmaa. Siksi hotelleilla syöminen on usein kalliimpaa kuin paikallisissa ravintoloissa. Kylän viihde-elämä keskittyy lähinnä muutamaan baariin, mutta hotellit järjestävät usein ohjelmaa ja voit viettää mukavan illan musiikin ja tanssin parissa.

Tjäreborgin joustava Klong Muang
Klong Muang kuuluu myös Tjäreborgin omatoimikohteisiin, ja voit varata lennot ja/tai majoituksen kauttamme, ilman kuljetuksia tai opaspalveluja. Voit määrittää matkasi pituuden ja ajankohdan itse. Ja reittilennoilla voit matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Muutoksia rannoilla
Thaimaan viranomaiset ovat poistaneet rannoilta kaiken luvattoman kaupallisen toiminnan, kuten aurinkotuolien vuokrauksen, rantakahvilat ja muut palvelut. Tästä syystä nettisivuillamme olevat kohdekuvat ja videot voivat antaa kohteesta väärän vaikutelman, sillä kuvaukset on suoritettu silloin, kun rannoilla oli vielä toimintaa. Itse rannat näyttävät luonnollisesti edelleen samoilta, mutta palvelut ovat paljon rajoitetummat kuin mitä kuvista ja videoista voi päätellä.

Muiden mielipiteet kohteesta Klong Muang

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
3
Ostokset
2
Ruoka & juoma
4
Harrastukset
4

Arvosana 4,4

Perustuu 37 arvosteluun

Suositut hotellit - Klong Muang


Rentoudu spa-hotellissa - Beyond Resort Krabi.Näytä kuvia

Beyond Resort Krabi, Klong Muang
 

Klong Muang, Krabi

Luokitus: 4,5
Asiakkaidemme arvosana 4,4

Eelegantti ja tyylipuhdas Beyond Resort Krabi -hotelli sijaitsee rauhallisella alueella rannan...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 900 m
  • Uimaranta: 0 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Beyond Resort Krabi

  Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.

  Luksusta lennolle!

  NYT Krabille myös Phuketin lennolla!

  Varaamalla RoyalClass-luokan saat:

  Huomioi lentoluokka, kun varaat matkan tai soita 09 123 71 niin muutamme lentoluokan varaukseesi.

  Lisätietoja lentoluokista