PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Khao Lak

  simeoni69 
  9.4.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Khao Lak

  janina.backstrom1998 
  9.12.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Olin veljeni ja isäni kanssa matkalla maaliskuun lopussa, jolloin matkustuskausi thaimaassa alkoi olla lopullaan. Viivyimme matkalla kaksi viikkoa, ja ne kaksi viikkoa olivat elämäni parhaita. Olin tuolloin 16-vuotias ja veljeni 14-vuotias. Tuo matka oli ensimmäinen ulkomaan matkani ikinä, ja vielä thaimaahan khao lakiin joka on todella kaunis paikka. Joka ikinen hetki siellä oli ikimuistoista, aina aamupalasta iltaan asti. Mieleeni on kuitenkin jäänyt parhaiten yksi hetki kun aurinko oli jo laskemassa meren taakse ja me olimme juuri tulleet kieretelemästä kaupunkia ja katsomaan iltaaurinkoa rannalle. Meillä ei ollut uimapukuja mukana ollenkaan, mutta oli niin kuuma ja meri näytti niin ihanalta että halusimme silti lähteä uimaan. Meillä ei ollut mitään arvotavaraa mukana, ainoastaaan veden kestävä kamera. Joten juoksimme vaatteet päällä kaikki kolme kilpaa veteen ja nautimme aallokosta ja auringonlaskusta, isäni nappasi minusta ja veljestäni kuvia, joista tuli muuten sairaan makeita. Nautimme olostamme ja tuolloib älysin kuinka onnekas olin että olin saanut mahdollisuuden matkustaa kahden rakkaan ihmisen kanssa niin kauniiseen paikkaan ja viettää niin hauskaa aikaa heidän kanssaan. Tuon uinnin jälkeen kävelimme vielä rannalla sijaitsevalle majakalle ja nappasimme sieltäkin muutaman kuvan ja ihailimme maisemia. Kun pääsimme takaisin rantaan, aurinko oli jo laskeutunut kokonaan ja meri oli täysin pimeä majakkaa lukuunottamatta. Kun katsoi mereltä toiseen suuntaan niin kauniit valot vain loistivat erilaisista viidakkomaisista ravintoloista, bongasimme veljeni kanssa vielä pari taskurapua joita uskalsimme juuri ja juuri pitää kädessämme. Tämän jälkeen suunnattiin kaikki kolme märissä vaatteissa syömään illallista- paistettua riisiä ja kanaa- khaolakin parhaaseen pikku ravintolaan(ainakin meidän mielestä), ravintolan omistaja oli niin mukava ettei häntä haitannut vaikka meillä oli märät vaatteey vaan hän jopa tarjosi meille ilmaiseksi jälkiruokaa. Ah tuo oli ilta oli kyllä yksi elämäni parhaimmista. Hotellina taisi olla khaolak countrysideresort- mahtava paikka.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
 • Khao Lak

  memmi92 
  24.3.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Vietimme häämatkamme maaliskuussa 2016 Khao Lakissa. Hotelliksi valikoitui Kantary beach suites & villas, joka osoittautui upeaksi vaihtoehdoksi häämatkalaisille. Jos jotakin paikkaa voi kutsua paratiisiksi niin tätä kohdetta.

  Hotelli sijaitsee Khao Lakin upeimmalla rannalla, White Sand beachillä n. 15km päässä Khao Lakin keskustasta. Majoituimme juniorsviittiin, joka oli lähellä rantaa ja hotellin ravintolapalveluita. Itse hotellialue oli suuri ja olimmekin tyytyväisiä, kun saimme majoituksen niin hyvältä paikalta. Meillä oli käytössämme myös ilmainen hyvin toimiva wifi koko hotellialueella, josta myös iso plussa!

  Hotellissa oli kaksi hienoa allas-aluetta ja upea ranta aivan vieressä. Oli ihana saada rentoutua rauhallisessa ympäristössä ja mikäli halusi mennä ihmisvilinään pääsi keskustaan halutessaan joko hotellin edullisilla yhteiskyydityksillä tai vaihtoehtoisesti tuktuk/taksi kyydistyksillä. Keskustasta löytyi monipuolisesti ravintola ja ostospalveluita vaikkei ostoskeskuksia Khao Lakista löydykkään.

  Aamiainen oli todella monipuolinen ja kattava. Kukapa voisi vastustaa nutellapannukakkuja aamiaisella?
  Itse hotellin ravintola oli hiukan kalliimpi vaihtoehto ruokailulle, mutta jo 100m päässä rannalta löytyi jo muutamia muita edullisia ravintola vaihtoehtoja.
  Hotellialueella oli myös saatavilla rentouttavia hierontoja, ilmainen ilmastoitu kuntosali sekä market, josta sai pientä purtavaa ja virvokkeita.

  Henkilökunta oli todella ystävällistä.

  Suosittelemme myös käymään Khao Lakissa Lamrun kansallispuistossa vaelluksella sekä osallistumaan kanoottisafarille Phang Nga lahdelle.

  Olimme ensimmäisellä matkallamme Tjäreborgin kautta ja voimme lämpimästi suositella heidän matkojaan myös muille.

  Häämatka oli kaikinpuolin onnistunut ja unelmien täyttymys. Toivottavasti pääsemme myös tulevaisuusessa vielä palaamaan tähän paratiisiin.

  Terveisin, Mervi & Ossi Rajala

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234567