PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Kata Beach

  tarjajarvinen 
  23.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  1
  Ruoka & juoma
  2
  Harrastukset
  2

  Olimme ensiksi varanneet Kata Peaciltä sp-housesta tyttäreni kanssa huoneen.
  Hotelli oli ihan kamala! Uima-allas oli rikki ( ollut kuulemma jo viikon), eikä mitään uintikieltolappua. Altaan laatat olivat tummat, joten ei heti eroittanut, että vesi likaista.
  Suihkut toimivat, jos toimivat. Lakanat ja p yyheliinat kyllä vihdettiin päivittäin, mutta tuntuivat olevan huonosti pestyjä.
  Otimme yhteyttä oppaaseen, joka järjesti hienosti ja nopeasti toisen hotellin Karon Peacille. Siitäs kyllä iso kiitos!!! Se oli hotelli oli siisti ja uima-altaan vesi puhdadta ja siivous toimi. Aamuopalakin oli hyvä!!! Hotelli oli Karon Plaza. Voin suositella:)
  Oppaile vielä järjestelyistä ja hyvästä palvelusta iso peukku!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Kata Beach

  Pauliina 
  17.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Matka oli ensimmäinen kokemuksemme Thaimaasta, ja ihastuimme kumpikin kovasti! Hotellimme Peach Hill Resort oli juuri sitä mitä olimme odottaneet, siisti ja viihtyisä, henkilökunta valtavan avuliasta ja palvelut toimivia. Aamupalalla työntekijät pitivät kaikista erinomaista huolta, ja tunsimme itsem me erityisen tervetulleiksi. Allasalueet olivat viihtyisät ja rauhalliset, ja valinnanvaraa oli useamman altaan äärellä. Satuimme myös saamaan huoneen merinäköalalla, jota ihastelimme koko loman. Korkea mäki hotellille ei myöskään haitannut, saimme kerran jopa kyydin henkilökunnan golfkärryillä ylös kun nauraen kipusimme mäkeä.

  Parasta Kata Beachin alueella oli luonto, jota sai ihastella rannoilla ja korkeilla kukkuloilla. Kävimme myös Patongilla ja Karonilla, mutta pidimme Katasta ehdottomasti eniten. Lisäksi ajelimme muille pienemmille rannoille, joissa oli vielä rauhallisempaa ja seesteisempää. Vietimme aikaa rantojen ja altaiden lisäksi katsellen paikkoja sekä kävellen että tuktukin kyydistä, sekä syöden mukavissa paikallisissa ravintoloissa. Etukäteen pelkäsimme hieman turistimassoja, mutta nekin vältti, kun pysyi poissa suosituimmista paikoista. Onneksi vaihtoehtoja oli, kun malttoi hieman etukäteen tutkia :)

  Ostoksia emme juuri tehneet, sillä turistitavaran lisäksi myynnissä oli lähinnä normaalihintaisia tavaroita, joita saa Euroopastakin, ja meille riittivät matkamuistoiksi henkeäsalpaavat valokuvat sekä ihanat uudet kokemukset :)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Kata Beach

  krister1972 
  28.12.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  3

  Lähtöä ootettiin ku kuuta nousevaa, vaimo, anoppi ja pikku mies 5v . Pikku-ukko täytti samana päivänä vuosia ku lähettiin ja vaimo täytti matkan aikana, pyöreitä vielä. Shamppa kaljaa pullo nousun jälkeen ja kohti lämpöä..meni ihan loistavasti alku loma ( 5 päivää ) ja sitte alko..sellanen kunnon va tsatauti 16/12 ja mikään ei pysyny sisällä, yläkerta/alakerta..kuumetta 39-41 ja sahas kokoajan siinä samassa. Meinasvatte jo lääkärille viedä mutta perussuomalainen jullikka..minä en mene lääkäriin...nyt ku ollaan vihdoin kotiuduttu, pakko se kai on mennä lääkäriin, ei vaan oo tauti laantunut millään..loma...omalla kohalla meni siis IHAN persilleen. Pääasia oli että poika selvis taudeista ja vaimo ja anoppi..katellaan miten tulee käymään ku huomenna lääkäriin meen 28/12-16 hyviä lomia kaikille ja pysykää terveinä. T.Toni ja Peach Hill Resort

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345615