Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Karon Beach

  villehe87 
  8.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Ensimmäistä kertaa thaimaassa. Ensinnäkin kuumuus löi ällikällä.. tänne ei tarvi vaatteita matkaan kun yölläkään lämpötila ei laske alle +30.. karon, patong ja kata beach jonka alueilla ollaan käyty, likaista sotkuista.. luulimme aivan toista. Ainoat oikeasti nähtävät paikat on pienet retket joilla ollaan käyty pariin otteeseen. Toisella snorklailtiin useaan kertaan ja käytiin muutamilla pienemmillä saarilla. Toisella retkellä käytiin kans merellä, pienemmillä saarilla melomassa luolissa. Kokemukset loistavat ja näkymät hyvät. Eka reissu joka kesti koko päivän maksoi jtn 900bahtia per nokka ja toinen koko päivän reissu n. 1000bahtia. Niihin molempiin sisältyi ruoka ja juomat veneellä koko päivän, lisäksi aamulla haettiin hotellilta ja illalla tuotiin takas. Muuten kun karonilla kiertelee ja jtn ostaa tai syö esim. Ravintolassa. Kannattaa laskea annetut rahat, sillä nämä "huijjaa" vaan rehellisesti ;) ja mainittakoot, kaikista parhaat ruuat "muovijakkara" ravintoloissa ja tosi edulliset. :)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Karon Beach

  ritan_oma 
  15.7.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Thaimaassa riittää aina nähtävää ja koettavaa! Hinnat ei missään päätä huimaa - niin vaatteet, laukut, ruoka ja juoma ovat todella halpaa. Lento on pitkä ja kallis (verrattuna Euroopan kohteisiin), mutta matka haukkuu hintansa, kun kohteessa ei tarvitse paljoa rahaa kuluttaa. Useat myyjät/tarjoilija t puhuvat suomea, joten sopii myös kieltä osaamattomille. Ranta tuntui jatkuvan loputtomiin ja merivesi oli lämmintä kuin linnunmaito. Lämpöä piisasi myös joulukuussa +36C. Tuktukilla ajelu seuraavaan lähimpään kaupunkiin maksoi vain muutaman euron. Aktiviteettejä oli tarjolla jos ja minkälaisia - tekemistä löytyy varmasti kaikille!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2006

  Kommentoi matkakertomusta
 • Karon Beach

  johanna.kataikko 
  5.1.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Päätin mieheni kanssa,joka ei ole koskaan aikaismmin matkustanut edes lentokoneessa lähteä 2vko enen joulua Karonille,jossa itse kävin 1. kerran tämän vuoden helmikuussa.
  Ihastuin karoniin totaalisesti,sen iloisiin ihmisiin ja toki edullisiin hintoihin,nähtävyyksiin,kauneuteen ja ruokaan ja tietenkin siihen ilmastoon j lämpöön,joka teki "ihmeitä" sairaudelleni,kuten nytkin....
  Miehelleni lentomatka oli koettelemus,tietty 1. matka ja heti kaukomatka,no jalathan olivat kuin elefanttitautiell.. ,)) No kyllä ne siitä normalisoituiva,kun viimein pääsimme veteen. Siellä hän sitte joutuikin kunnon "pesuoneisiin",koska en kertonut mainingeista,joita siellä oli ; ) Oli ainakin hauskaa.
  Hotelimme oli Phuket Ocean Resort,jossa on valtaisa aamupala,jolla jaksaa iltaan saakka!! Hotelli on myös mukavan suuri monine altaineen.Itse olimme vitos kerroksessa,josta oli kauniit näkymä niin merelle,kuin kaupungillekin.Rantaan ei ollut matkaa kuin 300m,mutta lähin allas oli ihan lähellä.Ylin allas olikin rauhallisin.
  Toisena päivänä meidät tietysti "kaapattiin" hotelliketjun jäsenesittelyyn,mutta ei se oikeastaan haitannut.Matka Patongille juomineen kaikkineen,oli ilmaista : ) Rantapäivä siirtyi seuraavalle päivälle. Kävimme myös Phuket Zoossa,jossa miehenikin uskalsi koskea Tiikeriin ja nousi jopa norsun selkään,mutta käärmeeseen ei todellakaan,Katsoimme huikean Krokotiili shown,tutustuimme Orankiin ja muihin eksoottisiin eläimiin.
  Yhtenä päivänä kävimme tucilla Patongila Jugceylonissa shopailemassa ja söimme myös burger Kingit. Minulla sattui oleman syntymäpäivät,joten silloin menimme Katalle ja tietysti syömään jo välistä lihapullia ja muusia,ja oli kyllä hyvää,vaikka Thai ruokakin on hyvää ja kevyttä. samalla siemailimme anansdrinkit ja kävimme Dinoparkissa.Joka ilta oli kovia ukkoskuuroja ja yhtenä markkina iltana saatiin sitten osamme oikein kunnolla....Kövimme katsomassa myös Aasialaisen Elviksen, aika hienosti lauloi,ja me toivoimme kappaleita,koska paikka oli täynnä venäläisiä,jotka eivät taineet tietää yhtään Elviksen kappaletta ja me huutelimme niitä vuoron perään.Hän myös lauloi polvillaan minua kädestä pitäen minulle "love me tenderin". Matkamme oli todella leppoisa,kiireetön ihana,täynnä uusia makuja ja elämyksiä : D Vaikka mieheni ei ole lämpimän ihmisiä todellakaan,niin vei Thaimaa jalat alta häneltäkin,joten tässä toiveissa uusi matka takaisin parantavaan paratiisiin.Jäi vielä monta nähtävyyttä näkemättä : )

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345616