1. Matkakohdelista
 2. Thaimaa
 3. Phuket
 4. Kamala Beach
Näytä kuviaSunwing Kamala Beach, Kamala Beach, Phuket, ThaimaaSunwingLollo & Bernie
 • perheystävällinen

Sunwing Kamala Beach

Loivasti syvenevä ranta ja hieno allasalue sopivat hyvin lapsille!

Sunwing Kamala Beach sijaitsee suositulla Kamala Beachilla, Phuketissa. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, jotka sijaitsevat suuren puutarhan keskellä, jossa on myös upea allasalue. Hotellin edessä oleva ranta sopii hyvin lapsille, se syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.
Lisää

Lisää hotellista

Omassa hotellissasi voit nauttia thaihieronnasta sekä Fitnesscenterin ja kuntosalin tarjoamista mahdollisuuksista. Täällä on lisäksi kaikki ne palvelut, jotka aina yleensä muutenkin yhdistetään Sunwingiin, kuten Lollo & Bernie's Mini Land, Mini Market ja Teen Lounge. Mini Landissa on paikalla myös suomenkielinen ohjaaja. Hotellin kahdessa ravintolassa, Fino Restaurant & Grillissä sekä La Tascassa, on tarjolla sekä kansainvälisiä että thaimaalaisia ruokia.

Sunwing Kamala Beachissä on valittavanasi useita erityyppisiä perhesviittejä. Kaikista Royal Family Suites -sviiteistä on suora yhteys uima-altaaseen! Sunwing Kamala Beach -hotellissa on majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Sunwing Kamala Beach sijaitsee rauhallisella Kamalan alueella. Hotellin lähellä on jonkin verran ravintoloita ja muutamia kauppoja. Enemmän valinnanvaraa on tarjolla Patong Beachillä, jonne on matkaa noin 7 kilometriä.

Internet

Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin omat My Sunwing -infosivut

Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta löytyy tietoa tapahtumista, ohjelmasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Voit käyttää hotellin infosivuja omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi. Sivustolle pääset myös tietokoneilla, joita on lainattavissa Help Desk -alueella.

Sunwing sosiaalisessa mediassa

Tiesithän, että voit seurata Sunwing Kamala Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Kamala Beachistä Facebookissa.

Savuton hotelli

Sunwing Kamala Beach -hotellissa tupakointi sisätiloissa on kielletty kokonaan. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit sekä lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Perhesviitit eivät sovellu liikuntaesteisille.

Kausi

Kesäkausi (6.4.-31.10.2017 ja 2018 kesäkausi alkaa 6.4.) on Thaimaassa matalasesonkia, jolloin hotellilla järjestetään lasten aktiviteetteja ja paikallisia showesityksiä pari kertaa viikossa. Lollo & Bernie ovat toki myös silloin paikalla! Fino Restaurant & Grill on avoinna lounasaikaan ja illalla tarjoillaan Fino´s illallismenu La Tascassa. Kuntosali ja Help Desk ovat avoinna tavalliseen tapaan. Kesäkaudella ei järjestetä ohjattuja aerobic-tunteja.

Kesäkaudella voi esiintyä vedenalaisia virtauksia ja suuria aaltoja, jolloin uimakielto rannoilla saattaa astua voimaan.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resortsin ympäristösivuilta.

Sunwing Family Resortissa

Oletko ajatellut mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunwing Family Resorts -perheparatiisissamme on itsestään selvä valinta silloin, kun lapset ovat mukana häämatkalla. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti niin kerromme sinulle lisää: kamalabeach@sunwing.net

Muuta

Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Huonepalvelu. Sisäänkirjautuminen hotelliin klo 15.00 jälkeen ja uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä kotiinlähtöpäivänä. Hotellissa on pankkiautomaatti.

Rakennettu: 2009.

287 sviittiä. Kerroksia: 3-4. Hissi: Päärakennuksessa.

Pysäköinti: Hotellin vieressä on yleinen parkkipaikka, rajoitettu määrä paikkoja.

Resort Service/Help Desk

Avoinna 24 t/vrk. Huonepalvelu. Sisäänkirjautuminen hotelliin klo 15.00 jälkeen ja uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä kotiinlähtöpäivänä. Hotellissa on pankkiautomaatti.

Hotellinjohtaja

Johan Magnusson

Hotellitiedot
 • Uima-allas
  8 kpl
 • Lastenallas
  On
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Baari
  On
 • Allasbaari
  On
 • Ravintola
  2 kpl
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Keskusta
  7 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0-250 m
 • Internet
  Kyllä
 • Vesiliukumäki
  Kyllä
Sunwing
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
 • Rannalla
 • Kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
LisäarvoaValitut hotellit, joissa tiettyjä lisäetuja
Asuminen

Sunwing Kamala Beach koostuu useammsta rakennuksesta, jotka sijaitsevat suuren puutarhan keskellä, jossa on myös upea allasalue. Hotellin edessä oleva ranta sopii hyvin lapsille, se syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.

Family Suite

Family Suite

Family Suitet ovat tilavia, fiksusti sisustettuja sviittejä ja niissä on yksi tai kaksi huonetta, ja tilaa jopa kuudelle hengelle.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite

Happy Baby Suitet ovat yhden huoneen sviittejä, jotka on eritoten suunnattu pikkulasten kanssa matkustaville.

Royal Family Suite

Royal Family Suite

Royal Family Suite sopii sinulle, jos arvostat mukavaa asumista, hyvää sijaintia ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

Royal Pool Suite

Royal Pool Suite

Pulahda uima-altaaseen suoraan omalta terassiltasi! Kaikissa Royal Pool Suite -huoneistoissa on suuri viihtyisä terassi ja suora pääsy uima-altaaseen. Huoneistot on varusteltu käytännöllisin yksityiskohdin.

Sunwing Kamala Beach

Lue lisää www.tjareborg.fi
Ruoka ja juoma

Vaikka ruuan valmistaminen onkin hauskaa, niin lomalla myös perheen vakituinen kokki haluaa varmasti nauttia valmiin ruokapöydän antimista. Sunwing Family Resortsissa olemme ajatelleet jo kaiken valmiiksi. Taitavat kokkimme loihtivat esille joka päivä ruokia, jotka saavat sekä aikuiset että lapset juhlatuulelle - aamiaisella, lounaalla ja illallisella.

Aamu lähtee mukavasti käyntiin, kun herkuttelet päärakennuksen puolella monipuolisen buffetpöydän antimista. Lounaalla voitte käydä syömässä La Tascassa, jossa myös lapset viihtyvät. Herkullisen ja hyvin valmistetun illallisen voi nauttia tyylikkäässä Fino Restaurant & Grill -ravintolassa, josta avautuvat näköalat merelle. Mikäli jonain iltana haluat syödä rauhassa omalla parvekkeella tai sohvalla, voit käydä ostamassa jotain pientä ja hyvää Mini Marketista tai tilata take away -annokset La Tascasta. Lomalla jokainen päivä tuntuu sunnuntailta. Lisätietoja tarjonnastamme sekä aukioloajoista voit lukea alapuolelta ja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

La Tasca

Avoinna:
Buffetaamiainen: 07.30-10.30
Lounas: 12.00-15.30
Illallinen: 18.00-22.00
Take away: 12.00-15.30 & 18.00-22.00
Suosittu ja sopuhintainen ruokapaikka on avoinna aamiais-, lounas- ja illallisaikaan. Tarjolla on laaja valikoima ruokia ja juomia, joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Ravintolan ympäristö on miellyttävä. Ruokalistallamme on sekä vanhoja että uusia suosikkeja - salaatteja, voileipiä, pizzoja, tex mexiä, hampurilaisia sekä paikallisia erikoisuuksia. Mikäli jonain iltana haluat mieluummin syödä jotain omalla parvekkeella tai terassilla, niin ei hätää - La Tascasta saa mukaan myös take away -annoksia. La Tasca sijaitsee päärakennuksessa.

Fino Restaurant & Grill

Avoinna:
Lounas: 12.00-15.30
Illallinen: 18.00-22.00
Tyylikäs ja moderni ravintola, mutta ei kuitenkaan liian virallinen. Kansainvälisellä ruokalistalla on sekä perinteisiä klassikkoja että aivan uusia ruokalajeja ja herkullisia thaimaalaisia erikoisuuksia. Myös lapset toivotetaan tervetulleiksi viihtymään ravintolan mukavaan tunnelmaan. Fino Restaurant & Grill sijaitsee rannalla ja sieltä avautuvat upeat näköalat merelle. Ravintola on avoinna lounas- ja illallisaikaan talvikaudella, marraskuusta huhtikuuhun. Kesäkaudella, toukokuusta lokakuusta Fino à la carte -ruokalista on tarjolla La Tascassa.

Lime Bar

Avoinna: 10.00-23.00
Saako olla juotavaa? Ennen ja jälkeen illallisen voit käydä drinkillä Lime Baarissa, päärakennuksen puolella. Lapsille on tarjolla omia juomavaihtoehtoja sekä jäätelöä. Lime Baarista näet hyvin esiintymislavalle, jossa ammattitaitoiset esiintyjät järjestävät useamman kerran viikossa lapsille sekä koko perheelle vauhdikkaita show-esityksiä.

Mini Market

Avoinna: 07.00 - 23.00
Sunwing Kamala Beachin omasta Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista - postikortteja, Lollo & Bernie's -pehmoleluja, vaippoja, vauvan ruokia sekä lastentuotteita (saattavat olla paikallisia merkkejä), karkkia, aurinkovoiteita ja juomia. Mini Market sijaitsee Resort Servicen lähellä.

Aukioloajat saattavat vaihdella kauden aikana, voimassa olevat aukioloajat ilmoitetaan saavuttuasi perille hotelliin.

Buffetaamiainen

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 7.30 - 10.30 on Sunwing Kamala Beachin fantastinen aamiaisbuffet katettuna. Hedelmiä, jugurttia, muroja, tuoretta leipää, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, kahvia, teetä... (sisältö saattaa toisinaan vaihdella hieman). Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Varattava jo etukäteen ennen matkaa kotimaassa.

Sunwing Inclusive

Lapset syövät ilmaiseksi
Buffetaamiainen tarjoillaan joka päivä ja buffetlounas sekä -illallinen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista), jolloin kaksi päivää viikosta jää vapaiksi ja voit suunnitella ruokailut oman mielesi mukaan.

Sunwing Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaisbuffet joka päivä
 • Viisi buffetlounasta ja viisi buffetillallista*
 • Lounaalla ja illallisella ruokajuoma vesi, yksi iso virvoitusjuoma, yksi iso olut (paikallista merkkiä) tai puoli pulloa viiniä (37,5 cl) per henkilö
 • Useina iltoina viikossa tarjoillaan teemabuffet, esimerkiksi amerikkalainen, italialainen, Tex Mex ja BBQ. Buffetissa on aina kuitenkin thaimaalaisen keittiön vaikutus aistittavissa.

Päivät, jolloin Sunwing Inclusive tarjoillaan, ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin. Lisätietoa saat hotellin omilta MySunwing-infosivuilta. Jouluaattona ja uudenvuodenaattona Sunwing Inclusiveen sisältyy ainoastaan aamiainen, mutta silloin voit ostaa erikseen suositut juhlabuffetillalliset paikan päällä.

*Mikäli Sunwing Inclusive -ruokailijoita on vähän, tarjoillaan lounas ja illallinen La Tascan à la carte -listalta. Aikuiset valitsevat silloin ruuat alku-, pää- ja jälkiruokalistalta ja lapset valitsevat omat ruokansa lasten ruokalistalta/lasten buffetista.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing Inclusivesta.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive - aikuiset valitsevat La Tascan laajalta à la carte -menusta sekä lounaan että illallisen.

Kitchen Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaisbuffet 7 päivänä
 • 5 kolmen ruokalajin lounasta ja illallista. Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka valitaan vapaasti La Tascan menusta. Ruokajuomaksi lounaalla ja illallisella vesi, suuri virvoitusjuoma, paikallinen olut tai puoli pulloa viiniä (37,5 cl) per henkilö/ateria. Aterian päätteeksi sisältyy kahvi.

Lapset syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa aamiaisbuffetista sekä Lollo & Bernie's buffetista (lounas & illallinen). Juomat ja jäätelö sisältyvät lounaalla ja illallisella. Voit itse valita minä viitenä päivänä seitsemästä haluat syödä lounaan ja illallisen.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Kitchen Inclusivesta.

Uiminen

Sunwing Kamala Beach koostuu useammasta rakennuksesta, ja niitä ympäröivän suuren puutarhan keskellä on fantastinen allasalue, jolla on yhteensä kahdeksan erilaista allasta! Allasalueella on myös muutamia vesiliukumäkiä, jotka sopivat niin pienille kuin vähän suuremmillekin lapsille. Perhealtaat ovat mielikuvituksellisen muotoisia lahtineen ja poukamineen ja niissä on loivasti viettävä pohja - erinomainen kaikenikäisille lapsille! Yhdessä altaista on myös baari, jossa voit käydä noutamassa virvoittavan juoman nautitpa sen altaassa tai altaan reunalla. Royal-huoneistoista pääset hyppäämään altaaseen suoraan terassilta!

Hotellin edessä oleva Kamala Beachin ranta sopii hyvin lapsille, se syvenee loivasti ja merivesi on kirkkaansinistä.

Babypool

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 10 m2
Syvyys: 30 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Perheallas*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 1213 m2
Syvyys: 10-170 cm
Aurinkokatos: Kyllä, osittain
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Funpool*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 896 m2
Syvyys: 10-130 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Funpool*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 527 m2
Syvyys: 10-120 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Funpool*

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 760 m2
Syvyys: 10-135 cm
Vesiliukumäki: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Uima-allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 325 m2
Syvyys: 130 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Uima-allas

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 325 m2
Djup: 130 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 08.00 - 20.00

Uima-allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 313 m2
Syvyys: 130 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 08.00-20.00

Ranta

Kamala Beach sijaitsee hotellin edessä, ranta syvenee loivasti ja sopii hyvin lapsille. Rannalle on matkaa 0-250 metriä sen mukaan missä päin hotellialuetta asut. Kesäkaudella saattaa esiintyä ajoittain vedenalaisia virtauksia sekä aaltoja, jolloin myös uintikielto saattaa astua voimaan.

Thaimaan viranomaiset ovat poistaneet rannoilta suurimman osan kaupallisesta toiminnasta. Tämä tarkoittaa, että rannoilla on vähemmän rantatuoleja, rantakahviloita ja muuta toimintaa, mihin olemme aikaisemmin tottuneet.

* Funpooleissa ja Perhealtaissa on viisto pohja, joten myös pienemmät lapset voivat uida niissä. Vesiliukumäet ovat avoinna klo 10.00-13.00 ja 14.00-18.00.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunwing Kamala Beachissä voit sekä treenata että hemmotella itseäsi hieronnalla auringon alla. Osallistu ohjatulle vesiaerobic-tunnille uima-altaalla ja nauti sen jälkeen maailmankuulusta thaihieronnasta Thai Spassa puutarhassa! Mikäli olet kiinnostunut golfin pelaamisesta, niin Sunwing Kamala Beachin lähellä on myös useita hienoja golfkenttiä.

Jos haluat välillä viettää tuokion varjossa, niin se käy helposti. Fitnesscenterissä on tarjolla erilaisia kuntoilumahdollisuuksia jokaiseen makuun ja vetäjät ovat ammattitaitoisia ja innostuneita. Jos haluat mieluummin treenata itseksesi, niin kuntosalilla on käytettävissä sekä irtopainoja että kuntolaitteita. Toisin sanoen Sunwing Kamala Beachissä on todella hyvät liikuntamahdollisuudet aktiivisille lomalaisille.

Kuntoilu

Mitäpä sanot, jos aloitettaisiin päivä Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin osallistua lounasaikaan ohjatulle vesiaerobic-tunnille? Tai kiinnostaisiko sinua kenties vähän hikisemmät ohjatut kuntoilutunnit treenisalilla? Hotellissa tiedetään kuinka mieli pidetään korkealla ja kunto huipussaan myös lomalla. Kaikilla ohjatuilla tunneilla ikäraja on 15 vuotta. Treenisali on yhteiskäytössä naapurihotelli Sunprime Kamala Beachissä asuvien lomalaisten kanssa.

Vesiaerobic

Yksi Sunwing Family Resortsin hauskimmista kuntoilumuodoista on ehdottomasti vesiaerobic, sekä osallistujien että katselijoiden mielestä. Nyt sinulla on mahdollisuus pulahtaa altaaseen ja osallistua ohjatulle vesiaerobic-tunnille, jonka ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja mukaansa tempaavia.

Kuntosali

Voimaharjoittelua siisteissä harjoitustiloissa, täysin ilmaiseksi. Voit treenata omin päin ype=capage pageid=30009391}kuntosalilla irtopainoilla tai kuntosalilaitteilla. Ikäraja 15 vuotta.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Vapaauinti/Krooliuinti aloittelijoille, 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille

Kurssi sopii sekä aikuisille että lapsille. Kurssin kolmen oppikerran aikana opit krooliuinnin perusteet ammattitaitoisten kouluttajien avulla. Pääpaino on uintitekniikan perusteissa, eli oikeissa veto- ja potkuliikkeissä, hengitystekniikassa sekä oikeanlaisessa vartalon liikkeessä ja uintiasennossa. Tavoitteena on uida krooliuintia oikealla hengitystavalla vähintään 25 metriä.

Aiempi kokemus: Uimataito (vähintään 200 m rintauintia syvässä vedessä)
Kurssin kesto: 3 oppituntia * 40 minuuttia
Aika: 16.12.2017-1.3.2018, aamu- tai iltapäivisin. Voit ilmoittautua kurssille, mikäli saavut hotelliin keskiviikkona tai perjantaina.

Lue lisää Sunwing-uimakoulusta.

PT - Yksityinen uimaopettaja

Yksityinen opetus, joka on mukautettu kurssilaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin. Voit esimerkiksi harjoitella krooliuinnin perusteita tai parannella ja hioa omaa uimatekniikkaasi, jos perusteet ovat jo hallussa. Yhdessä oman uimaopettajasi kanssa teette harjoitussuunnitelman ja sovitte yhden tai useamman harjoituskerran, jotta saavuttaisit henkilökohtaiset tavoitteesi.

Aiempi kokemus: Aiempaa kokemusta ei edellytetä, oppitunnit suunnitellaan jokaisen henkilökohtaisten toiveiden mukaan
Kurssin kesto: 1 oppitunti * 40 minuuttia
Kausi: 16.12.2017-1.3.2018 aamu- tai iltapäivällä. Voit ilmoittautua kurssille, mikäli saavut hotelliin keskiviikkona tai perjantaina.

Urheiluaktiviteetit

Useina päivinä viikossa järjestävät Sunwing Family Resortsin aktiviteettioppaat erilaista urheilullista tekemistä. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa Holiday Plannerista.

Golf

Sunwing Kamala Beachin lähellä on useita hienoja golfkenttiä. Help Deskin henkilökunta auttaa sinua mielellään peliaikojen varaamisessa.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Plannerista voit lukea lisää lomasi aikana hotellissa järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.

Lapset ja nuoret

Sunwing Family Resorts -hotellissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että tekeminen loppuu kesken. 0–7-vuotiaille lapsille on luvassa paljon erilaista ohjelmaa, kuten avoimet ovet, aarteenetsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien kanssa, Mini Starsia sekä vesileikkejä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Sunwing Kamala Beachissä Lollo & Bernie's Mini Land sijaitsee päärakennuksen vasemmassa päädyssä. Lapset kokoontuvat tänne aktiviteettien alkaessa ja tänne voi myös tulla leikkimään, askartelemaan tai vaikka katselemaan filmejä yhdessä isän ja äidin kanssa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MyHoliday-infosivuilla olevan Holiday Plannerinkautta. Näyttämö, jossa voit seurata suosittuja lasten showesityksiä ja osallistua Mini Starsiin ja Mini Discoon, sijaitsee päärakennuksessa, Lime Barin vieressä.

Sunwing Kamala Beachissä on aina jotain tekemistä. Alla esittelemme kaikki ohjelmistossamme olevat aktiviteetit.

Aktiviteettiohjelma

Mitä kaikkea resortissa tapahtuu lomasi aikana? Lue lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista Holiday Plannerista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Lue lisää Sunwing Kamala Beachissa järjestettävistä kaikista
lasten aktiviteeteista.

Mini Land

Lollolla ja Berniellä on oma leikkimökki, jota kutsutaan nimellä Lollo & Bernie's Mini Land. Viitenä päivänä viikossa ovet ovat avoinna suurimman osan päivästä. Silloin ovat kaikki lapset ja aikuiset tervetulleita leikkimään, maalaamaan ja touhuamaan kaikkea kivaa yhdessä. Täällä voi myös katsella elokuvia ja jonain päivänä voit nauttia mukavasta satuhetkestä. Lollo & Bernie's Mini Landin yhteydessä on myös aidattu leikkipaikka (osittain katettu).

Play & Splash ja Mini Play

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin leikkien ja loiskuttelun varjolla, lystikkään musiikin soidessa taustalla. Mini Play tuo liikkumisen iloa 3–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova. Leikki ja liikkuminen musiikin tahdissa tapahtuu kuntosalissa. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he myös treenaavat huomaamattaan koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on, että he saavat kehittää luovuuttaan sekä oppivat tekemään yhteistyötä toisten lasten kanssa.

Uimakoulu Sunwingissa

Nyt kaikilla lapsilla on mahdollisuus opetella uimaan Sunwing-lomansa aikana! Talvikaudella, 16.12.2017–1.3.2018, Sunwing Kamala Beachissä järjestetään uimakoulu. Kurssin perusajatuksena on tarjota positiivinen kokemus lapsille, jotta he voivat hauskalla, turvallisella ja varmalla tavalla totuttautua veteen ja oppia uimataidon perusteet. Kurssin suoritettuaan lapset saavat tietenkin myös kurssitodistuksen. Uimakouluun voivat osallistua kaikki yli 4-vuotiaat lapset. Uimakoulussa on kolme eri tasoa ja tapaamisia on viikon aikana neljä kertaa. Tunnit pidetään aamu- tai iltapäivisin. Uimakoulu voidaan varata lapsille, jotka saapuvat hotelliin keskiviikkona tai perjantaina.

Huom! Uimakoulun opettajat eivät puhu suomea.

Lue lisää Sunwing-uimakoulusta.

Adventure Games

Lapset kerääntyvät Mini Landiin Adventure Gamesin alkaessa. Lähde mukaan salaiseen aarteenmetsästykseen tai tule mukaan Lollo & Bernie's syntymäpäiväjuhlille! Ohjelmaa on luvassa 3-7-vuotiailla (ikäraja on sitova) noin puolisentoista tuntia kerrallaan useampana päivänä viikossa. aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MyHoliday-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskillä.

Perhejumppa

Perhejumppaan voivat osallistua kaikki 3–7-vuotiaat (ikäraja on sitova) yhdessä vanhempiensa kanssa. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahtiin. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia ja se sopii 4–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova.

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Mini Stars

Pienillä vierailla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Mini Stars on suunnattu 3–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla kokoonnutaan esiintymislavan takana, esiintyjille puetaan päälle esiintymisasut ja meikit laitetaan kasvoille. Sitten onkin Show-time!

Mini Disco

Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Mini Disco, pienten lomalaisten viikon kohokohta! Useina iltoina viikossa kaikki tanssista ja leikeistä innostuneet lapset pääsevät purkamaan energiaansa säteilevän diskopallon alle tanssilavalle. Ja kukapa tietää, kenties myös Lollo ja Berniekin piipahtavat paikalle... Mini Disco kestää n. 20-25 min.

Lasten show-esitykset

Iloiset kiljahdukset sekoittuvat hiljaisuuteen, nauruun ja huudahduksiin, kun käynnissä on Sunwingin lastenshowt. Kolme pientä karhua, Isidor, BumBum ja Tvättis, sekä Grubb-setä tempaavat sinut mukaan riemukkaisiin edesottamuksiin ja jännittäviin seikkailuihin. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa show-esitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie.

Show, jossa esiintyy kolme pientä karhua sekä Grupp-setä, poistuu ohjelmistosta talvikauden 2017/2018 jälkeen.

Lollo & Bernie's webbshop

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppansa, jossa on myynnissä esimerkiksi pehmoeläimiä, vaatteita, puuhakirjoja, pelejä sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäväänsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikoista tulee heille vuoden parhaat viikot!

8–11-vuotiaille lapsille ja nuorille (huippusesongin aikana eli joulu-, pääsiäis- ja hiihtolomalla myös 12–15-vuotiaille) on Sunwing Kamala Beachissä runsaasti kaikkea kivaa tekemistä. Ikärajat ovat sitovia. Täällä voit kokeilla erilaisia urheiluaktiviteetteja, sekä maalla että vedessä. Hotellissa on myös biljardipöytä, pingispöytä sekä muita pelejä. Toisinaan saatetaan myös iltaisin järjestää erilaisia aktiviteetteja, esimerkiksi filmiesityksiä pizzan kera.

Play&Chat -huoneessa voit pelata PlayStation-pelejä. Mikäli rohkeutta löytyy, voit talvilomalla osallistua Teen Idol -kisaan, ja showteamin jäsenet auttavat sinua harjoittelemaan oman toivekappaleesi, jonka sitten esität suurella näyttämöllä yleisön edessä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan.

Aktiviteetit

Lähde mukaan pizza- & elokuvailtaan, urheiluaktiviteetteihin sekä muihin erilaisiin ilta-aktiviteetteihin. Voit lainata pelejä, kuunnella musiikkia, katsella filmejä sekä osallistua hauskoihin kilpailuihin. Ajankohtaiset ohjelmatiedot voit käydä tarkistamassa Resortservicessä tai Holiday Plannerista kännykälläsi tai tabletillasi. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Lue lisää Sunwing Kamala Beachin kaikista aktiviteeteista.

Vapaauinti/Krooliuinti aloittelijoille, yli 12 vuotiaille

Kurssi sopii sekä aikuisille että lapsille. Kurssin kolmen oppikerran aikana opit krooliuinnin perusteet ammattitaitoisten kouluttajien avulla. Pääpaino on uintitekniikan perusteissa, eli oikeissa veto- ja potkuliikkeissä, hengitystekniikassa sekä oikeanlaisessa vartalon liikkeessä ja uintiasennossa. Tavoitteena on uida krooliuintia oikealla hengitystavalla vähintään 25 metriä.

Aiempi kokemus: Uimataito (vähintään 200 m rintauintia syvässä vedessä)
Kurssin kesto: 3 oppituntia * 40 minuuttia
Aika: 16.12.2017–1.3.2018, aamu- tai iltapäivisin
Voit varata kurssin, mikäli saavut hotelliin keskiviikkona tai perjantaina.

Lue lisää uimakoulusta.

Kids Parkour

Nyt saavat lapset hyppiä, pomppia, ryömiä ja kieriskellä! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä myös itseluottamusta. Sopii tosi hyvin lapsille, jotka haluaat ollaa koko ajan liikkeessä, mutta myös heille, jotka eivät vielä ole löytäneet omaa juttuaan. Kesto noin 30–55 minuuttia, ja ohjelman päätteeksi on vielä esterata. Kids Parkour on suunnattu 8–11-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova.

Teen Cross Training (huippusesongin aktiviteetti)

Teen Cross Training on hauska ja haastava kuntopiiri, jossa yhdistyvät voima, kestävyys, notkeus ja tasapaino. Nuoret jaetaan joukkueisiin ja he kisailevat innoittavan musiikin soidessa taustalla. Ohjelma kestää 45 minuuttia. Youth Cross Training soveltuu kaikille 11–15-vuotiaille nuorille. Ikäraja on sitova.

PlayStation

Play & Chat -alueella voi pelata PlayStation 4:lla, ja tarjolla on useita erilaisia pelejä. Haasta itsesi tai kaverisi. Ja mikä kaikkein parasta, pelaaminen on täysin ilmaista.

Pallopelit

Sunwing Kamala Beachin henkilökunta järjestää toisinaan turnauksia eri palloilulajeissa. Muuten voit koska tahansa pyytää uusia ja vanhoja kavereita futismatsiin rannalle!

Teen Idol

Monet 8–15-vuotiaat (ikäraja on sitova) käyttävät lomallaan tilaisuuden hyväkseen ja nousevat lavalle laulamaan valonheittäjien loisteeseen Sunwingin lavalle. Showtiimin väki kaivaa sinusta artistin esille ja auttaa myös kaikessa koreografioista meikin tekoon. Ehkäpä juuri sinä olet yksi tulevaisuuden tähdistä? Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä!

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille (ikäraja on sitova). Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimin jäseniin, niin saat tietää paikan, ajan ja lisätietoja aktiviteetista.

Henkilökunta

Sunwing Kamala Beachin nuorisoaktiviteeteista vastaavat ovat tottuneita työskentelemään lasten ja nuorten kanssa, ja heidät on valittu tehtäväänsä erityisen huolella. Ennen kaikkea heidän tarkoituksenaan on tehdä lasten ja nuorten lomaviikosta unohtumaton kokemus.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Rauhallisella ranta- ja luontoalueella, paikallisliikennettä. Rappuja ja tasoeroja. Hotellin oman viihdeohjelman äänet saattavat kuulua häiritsevästi tiettyihin sviitteihin. 500 metrin päässä hotllista on pieni Kamalan paikallinen keskusta, jossa on muutama ravintola.
Patong Beachille on noin 7 km. Ajoaika lentokentältä n. 45 min.

Joka vuosi tammikuussa Kamalassa järjestetään festivaalit, suuret kansanjuhlat, ja silloin musiikki ja yöelämän äänet saattavat häiritä.

96/66 Moo 3
Kamala Beach Kathu
Phuket 83150, Thailand

P. +66 (0)76 371 650/-51/-52/-53/-54/-55
Sähköposti (vain englanniksi):
info@sunwingkamala.com

Easy Travel/Suora bussikuljetus, kun lennät Thomas Cook Airlines Scandinavialla Helsingistä

Sunwing Kamala Beachissä on talvikaudella mahdollista selvittää matkatavarat jo hotellissa. Easy Travel, helppoa ja kätevää, kun lennät Thomas Cook Airlines Scandinavialla ja olet varannut valmiiksi paketoidun matkan. Mikäli lennät Thomas Cook Airlines Scandinavialla ja olet ostanut lentokenttäkuljetuksen etukäteen, pääset bussilla lentokentältä/lentokentälle suorinta reittiä.

Matkatavarat voi lähtöselvittää hotellissa lennoille, jotka lähtevät Thaimaasta klo 13.00 jälkeen.

Sää
 • tammikuu
31°23°
9
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
32°23°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
33°24°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
33°25°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
31°25°
6
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
31°25°
5
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
12
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
31°25°
3
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • elokuu
31°24°
4
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
30°24°
4
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
31°24°
5
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
31°24°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
31°24°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
Asiakasarvosana ja arvostelut
3,9/5
Arvosana perustuu 170 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
83% suosittelee tätä hotellia
Huoneiden taso
3,8
Hotellin sijainti
4,4
Henkilökunta
4,3
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,2
Lasten allasalue
4,5
Lapsiystävällisyys
4,6
Internetyhteys ja WiFi
3,9

Hinnat ja varaaminen

Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat
Kokonaishinta
Hintaerittely