PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Viihdeohjelma, Sunwing Kamala Beach

Viihdeohjelma, Sunwing Kamala Beach

Lisää ääntä!

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwingissä, alkaa lämpötila puolestaan kohota näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta ja liikuttavat lasten show-esitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toisiaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Tilaa virkistävää juomaa ja nauti tasokkaasta viihdeohjelmasta useina iltoina viikon aikana!

Perheshowt

Yksi loman kohokohdista on Sunwing Family Resortsin suosittu ja ammattimainen perheshow! Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia diskohittejä sekä pop- ja rockmaailman parhaimpia biisejä. Räiskyvä show, jossa on laulua, tanssia ja teatteria kruunaa täydellisesti ihanan lomapäivän!

Lue lisää showesityksistä

Lasten showt

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenwhow. Voit tavata kolme pikkukarhua, joiden nimet ovat Isidor, BumBum ja Tvättis, sekä Setä Grubbin, joka vie sinut hauskoihin ja jännittäviin seikkailuihin. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie.

Mini Stars

Pikku vieraillamme on paljon viehätysvoimaa. Kerran viikossa on lasten vuoro nousta lavalle ja muuttua illan tähdiksi – Mini Stars on suunnattu kaikille 3–7-vuotiaille. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla tavataan takahuoneessa, puetaan esiintymisasut päälle ja laitetaan meikit kasvoille. Sitten on Show-time!

Teen Idol

Mikäli olet 8–15-vuotias, sinulla on nyt mahdollisuus talvilomien aikana nousta Sunwingin lavalle esiintymään ja voit laulaa "livenä" yleisön edessä. Taitava Showtiimi auttaa koreografian ja meikkien teossa - ja sinusta tulee artisti! Ehkäpä juuri sinä olet yksi huomisen tähdistä! Käytä tilaisuus hyväksesi ja nouse lavalle valonheittäjien loisteeseen ja suosiotaan osoittavan juhlayleisön eteen!

Mini Disco

Viikon kohokohta pienille vieraillemme. Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Mini Disco! Useana iltana viikon aikana diskopallo kimaltelee valojen loisteessa ja tanssilavalle tulee tungos. Hittikappaleet soivat toinen toisensa perään. Ja kaikki tanssi- ja leikkihaluiset lapset saavat tanssia sydämensä kyllyydestä tanssilavalla. Kukapa tietää, jos vaikka Lollo tai Bernie poikkeavat ohikulkumatkallaan…

Lollo & Bernie After Beach

Lollo & Bernie After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showtiimin kanssa.


Lisätietoja Sunwingin showesityksistä

Kaikista showesitysten tuotannosta vastaavat alalla jo pitkään toimineet ammattilaiset. Sama koskee musiikkituotantoa, järjestelyitä sekä esiintymisasuja.

Lue lisää show-esityksistä Piilota teksti

Show-esitykset on tuottanut mm. Fredrik Olofsson (hän on ollut myös tuottamassa show-esityksiä Wallmans Salongerille ja Birka Cruises–laivayhtiölle), Minette Bengtsson (tuottanut show-esityksiä Wallmans salongerille) sekä Kent Olsson (lauluntekijä, käsikirjoittaja, joka on tuottanut After Darks´in mahtavan La Dolce Vita -shown), Eileen Halvorsen (tuottanut mm. Show Timen) sekä Björn Wettre Holte, joka tunnetaan Norjassa esim. Skal vi danse -musikaalista.

Karhu-shown musiikista vastaavat Kent Olsson ja Henrik Wikström, jonka kynästä ovat lähtöisin Min Kärlek, vuoden 2004 Ruotsin Euroviisujen Efharisto, Att älska dig, Du och jag mot världen vuodelta 2005. Hänellä oli myös vuonna 2006 neljä kappaletta edustettuina samassa kisassa.

Musiikkituotannosta ja järjestelyistä vastaavat mm. David Nyström, Mats Nilsson, Mikko Paavola, Fredrik Von Wachenfeldt, Pierre Oxenryd, Pelle Lundström, Per Åström sekä Jonas Liberg.

Kaikki esiintymisasut ovat Tomas Malmroosin (Stage Draft) ja Ulf Bernströmin käsialaa.