PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Lasten aktiviteetit, Sunwing Kamala Beach

Lasten aktiviteetit, Sunwing Kamala Beach

Lasten aktiviteetit Sunwing Kamala Beachissä

Sunwing Family Resorts -hotellissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että tekeminen loppuu kesken. 0–7-vuotiaille lapsille on luvassa paljon erilaista ohjelmaa, kuten avoimet ovet, aarteenetsintää, seikkailuretkiä lasten suosikkihahmojen, Lollon & Bernien kanssa, Mini Starsia sekä vesileikkejä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Sunwing Kamala Beachissä Lollon & Bernien Mini Land sijaitsee päärakennuksen vasemmassa päädyssä. Lapset kokoontuvat tänne aktiviteettien alkaessa ja tänne voi myös tulla leikkimään, askartelemaan tai vaikka katselemaan filmejä yhdessä isän ja äidin kanssa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MyHoliday-infosivuilla olevan Holiday Plannerinkautta. Näyttämö, jossa voit seurata suosittuja lasten showesityksiä ja osallistua Mini Starsiin ja Mini Discoon, sijaitsee päärakennuksessa, Lime Barin vieressä.

Sunwing Kamala Beachissä on aina jotain tekemistä. Alla esittelemme kaikki ohjelmistossamme olevat aktiviteetit.

Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Mitä kaikkea resortissa tapahtuu lomasi aikana? Lue lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista Holiday Plannerista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Lue lisää Sunwing Kamala Beachissa järjestettävistä kaikista
lasten aktiviteeteista.

Mini Disco

Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Mini Disco, pienten lomalaisten viikon kohokohta! Useina iltoina viikossa kaikki tanssista ja leikeistä innostuneet lapset pääsevät purkamaan energiaansa säteilevän diskopallon alle tanssilavalle. Ja kukapa tietää, kenties myös Lollo ja Berniekin piipahtavat paikalle... Mini Disco kestää n. 20-25 min.

Mini Land

Lollolla ja Berniellä on oma leikkimökki, jota kutsutaan nimellä Lollon & Bernien Mini Land. Viitenä päivänä viikossa ovet ovat avoinna suurimman osan päivästä. Silloin ovat kaikki lapset ja aikuiset tervetulleita leikkimään, maalaamaan ja touhuamaan kaikkea kivaa yhdessä. Täällä voi myös katsella elokuvia ja jonain päivänä voit nauttia mukavasta satuhetkestä. Lollon & Bernien Mini Landin yhteydessä on myös aidattu leikkipaikka (osittain katettu).

Uimakoulu

Uimakoulu Sunwingissa

Nyt kaikilla lapsilla on mahdollisuus opetella uimaan Sunwing-lomansa aikana! Talvikaudella, 16.12.2017–1.3.2018, Sunwing Kamala Beachissä järjestetään uimakoulu. Kurssin perusajatuksena on tarjota positiivinen kokemus lapsille, jotta he voivat hauskalla, turvallisella ja varmalla tavalla totuttautua veteen ja oppia uimataidon perusteet. Kurssin suoritettuaan lapset saavat tietenkin myös kurssitodistuksen. Uimakouluun voivat osallistua kaikki yli 4-vuotiaat lapset. Uimakoulussa on kolme eri tasoa ja tapaamisia on viikon aikana neljä kertaa. Tunnit pidetään aamu- tai iltapäivisin. Uimakoulu voidaan varata lapsille, jotka saapuvat hotelliin keskiviikkona tai perjantaina.

Huom! Uimakoulun opettajat eivät puhu suomea.

Lue lisää Sunwing-uimakoulusta.

Mini Stars

Pienillä vierailla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Mini Stars on suunnattu 3–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla kokoonnutaan esiintymislavan takana, esiintyjille puetaan päälle esiintymisasut ja meikit laitetaan kasvoille. Sitten onkin Show-time!

Family Yoga

Perhejooga

Uutuus talvella 2017/2018! Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia ja se sopii 4–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova.

Lasten show-esitykset

Iloiset kiljahdukset sekoittuvat hiljaisuuteen, nauruun ja huudahduksiin, kun käynnissä on Sunwingin lastenshowt. Kolme pientä karhua, Isidor, BumBum ja Tvättis, sekä Grubb-setä tempaavat sinut mukaan riemukkaisiin edesottamuksiin ja jännittäviin seikkailuihin. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa show-esitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie.

Show, jossa esiintyy kolme pientä karhua sekä Grupp-setä, poistuu ohjelmistosta talvikauden 2017/2018 jälkeen.

Lollo & Bernie After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Lollon & Bernien treenit

Perhejumppa

Perhejumppaan voivat osallistua kaikki 3–7-vuotiaat (ikäraja on sitova) yhdessä vanhempiensa kanssa. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahtiin. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Adventure Games

Adventure Games

Lapset kerääntyvät Mini Landiin Adventure Gamesin alkaessa. Lähde mukaan salaiseen aarteenmetsästykseen tai tule mukaan Lollon & Bernien syntymäpäiväjuhlille! Ohjelmaa on luvassa 3-7-vuotiailla (ikäraja on sitova) noin puolisentoista tuntia kerrallaan useampana päivänä viikossa. aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MyHoliday-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskillä.

Play & Splash ja Mini Play

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin leikkien ja loiskuttelun varjolla, lystikkään musiikin soidessa taustalla. Mini Play tuo liikkumisen iloa 3–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova. Leikki ja liikkuminen musiikin tahdissa tapahtuu kuntosalissa. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he myös treenaavat huomaamattaan koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on, että he saavat kehittää luovuuttaan sekä oppivat tekemään yhteistyötä toisten lasten kanssa.

Lollo & Bernie -verkkokauppa

Lollo & Bernie's webbshop

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppansa, jossa on myynnissä esimerkiksi pehmoeläimiä, "Kolme pientä karhua" -cd-levyjä, t-paitoja, kirjoja sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Kausikohtaiset tiedot

Kausikohtaiset tiedot

Kesäkaudella hotellissa on tarjolla vähemmän lasten aktiviteetteja.

Lue lisää Hotellitiedoista.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Lollo on utelias kirahvi, joka rakastaa tanssimista ja musiikkia. Hänen ystävänsä Bernie on fiksu ja rohkea karhu, joka pitää erityisen paljon ruuasta. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi uima-altaalla, ravintoloissa, Mini Discossa sekä Mini Landissa.


Lollon tai Bernien vierailu

Tilaa etukäteen tanssahtelevan Lollo-kirahvin tai hänen halattavan suloisen karhukaverinsa Bernien vierailu hotellihuoneeseen ja anna perheen pienimmille unohtumaton lomaelämys!


Tuo Lollo & Bernie mukaan lomaltasi

Jos haluat viedä mukanasi kotiin Lollosta ja Berniestä mukavan lomamuiston, voit ostaa hotellilta Lollo & Bernie -pehmoeläimiä, T-paitoja, avaimenperiä tai vaikkapa svengaavan cd-levyn ja paljon muuta. Lollo & Bernie -tuotteita voit ostaa vuoden ympäri kaikista avoinna olevista Sunwing Family Resorts -hotelleista. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä loppuunmyyntiin.


Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäväänsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikoista tulee heille vuoden parhaat viikot!