PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Allasalueella on uima-altaita jokaiseen makuun

Sunwing Kamala Beach

Hotellin luokitus: 4,5

 • Sviittejä jopa 6 hengelle
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
 • Inclusive lisämaksusta
 • Lollo & Bernie
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Rannalla
 • Suora bussikuljetus*
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa*
 • Sviittejä, joista suora yhteys uima-altaaseen
 • Kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Lastenallas aurinkokatoksen alla

Matala ranta ja koko perheelle soveltuva upea allasalue!

Loivasti syvenevä ranta ja hieno allasalue sopivat hyvin lapsille!

Sunwing Kamala Beach sijaitsee suositulla Kamala Beachilla, Phuketissa. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, jotka sijaitsevat suuren puutarhan keskellä, jossa on myös upea allasalue. Hotellin edessä oleva ranta sopii hyvin lapsille, se syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Omassa hotellissasi voit nauttia thaihieronnasta sekä Fitnesscenterin ja kuntosalin tarjoamista mahdollisuuksista. Täällä on lisäksi kaikki ne palvelut, jotka aina yleensä muutenkin yhdistetään Sunwingiin, kuten Lollon & Bernien Mini Land, Mini Market ja Teen Lounge. Mini Landissa on paikalla myös suomenkielinen ohjaaja. Hotellin kahdessa ravintolassa, Fino Restaurant & Grillissä sekä La Tascassa, on tarjolla sekä kansainvälisiä että thaimaalaisia ruokia.

Sunwing Kamala Beachissä on valittavanasi useita erityyppisiä perhesviittejä. Kaikista Royal Family Suites -sviiteistä on suora yhteys uima-altaaseen! Halutessasi voit myös majoittua bungalowiin, rannan tuntumaan. Sunwing Kamala Beach -hotellissa on majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Sunwing Kamala Beach sijaitsee rauhallisella Kamalan alueella. Hotellin lähellä on jonkin verran ravintoloita ja muutamia kauppoja. Enemmän valinnanvaraa on tarjolla Patong Beachillä, jonne on matkaa noin 7 kilometriä.

Lue lisää hotellista Sunwing Kamala Beach Piilota teksti Sunwing Inclusive

Hyvää, helppoa ja edullista! Varatessasi Sunwing Inclusive –ateriapaketin nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Lapset syövät ilmaiseksi! Lue lisää Sunwing Inclusive -ateriapaketista.

*Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit varata ne erikeen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja kotimatkan lähtöselvitys hotellissa koskevat vieraitamme, jotka matkustavat Thomas Cook Airlinesin lennoilla. Hotellitiedot -välilehdeltä voit lukea tarkemmin Sunwing Kamala Beachiä koskevista yksityiskohdista. Lisätietoja Easy Travelista.

Osoite

96/66 Moo 3
Kamala Beach Kathu
Phuket 83150
Thailand

P. +66 (0)76 371 650/-51/-52/-53/-54/-55

Tarjonta Sunwing Kamala Beach

Lähdöt ja hinnat