PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Allasalueella on uima-altaita jokaiseen makuun

Sunwing Kamala Beach

Hotellin luokitus: 4,5

  • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
  • Sviittejä jopa 6 hengelle
  • Ilmainen WiFi koko hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
  • Rannalla
  • Kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit sisältyvät hintaan
  • Babypool aurinkokatoksen alla

Matala ranta ja koko perheelle soveltuva upea allasalue!

Loivasti syvenevä ranta ja hieno allasalue sopivat hyvin lapsille!

Sunwing Kamala Beach sijaitsee suositulla Kamala Beachilla, Phuketissa. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, jotka sijaitsevat suuren puutarhan keskellä, jossa on myös upea allasalue. Hotellin edessä oleva ranta sopii hyvin lapsille, se syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.

Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Omassa hotellissasi voit nauttia thaihieronnasta sekä Fitnesscenterin ja kuntosalin tarjoamista mahdollisuuksista. Täällä on lisäksi kaikki ne palvelut, jotka aina yleensä muutenkin yhdistetään Sunwingiin, kuten Lollon & Bernien Mini Land, Mini Market ja Teen Lounge. Mini Landissa on paikalla myös suomenkielinen ohjaaja. Hotellin kahdessa ravintolassa, Fino Restaurant & Grillissä sekä La Tascassa, on tarjolla sekä kansainvälisiä että thaimaalaisia ruokia.

Sunwing Kamala Beachissä on valittavanasi useita erityyppisiä perhesviittejä. Kaikista Royal Family Suites -sviiteistä on suora yhteys uima-altaaseen! Sunwing Kamala Beach -hotellissa on majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Sunwing Kamala Beach sijaitsee rauhallisella Kamalan alueella. Hotellin lähellä on jonkin verran ravintoloita ja muutamia kauppoja. Enemmän valinnanvaraa on tarjolla Patong Beachillä, jonne on matkaa noin 7 kilometriä.

Internet
Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin omat My Sunwing -infosivut
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta löytyy tietoa tapahtumista, ohjelmasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Voit käyttää hotellin infosivuja omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi. Sivustolle pääset myös tietokoneilla, joita on lainattavissa Help Desk -alueella.

Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Kamala Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Kamala Beachistä Facebookissa.

Savuton hotelli
Sunwing Kamala Beach -hotellissa tupakointi sisätiloissa on kielletty kokonaan. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona.

Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit sekä lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille
Perhesviitit eivät sovellu liikuntaesteisille.

Parkkipaikat:
Hotellin vieressä on yleinen parkkipaikka, rajoitettu määrä paikkoja.

Resort Service/Help Desk
Avoinna 24 t/vrk. Huonepalvelu. Sisäänkirjautuminen hotelliin klo 15.00 jälkeen ja uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä kotiinlähtöpäivänä. Hotellissa on pankkiautomaatti.

Kausi
Kesäkausi (6.4.-31.10.2017 ja 2018 kesäkausi alkaa 6.4.) on Thaimaassa matalasesonkia, jolloin hotellilla järjestetään lasten aktiviteetteja ja paikallisia showesityksiä pari kertaa viikossa. Lollo & Bernie ovat toki myös silloin paikalla! Fino Restaurant & Grill on avoinna lounasaikaan ja illalla tarjoillaan Fino´s illallismenu La Tascassa. Kuntosali ja Help Desk ovat avoinna tavalliseen tapaan. Kesäkaudella ei järjestetä ohjattuja aerobic-tunteja.

Kesäkaudella voi esiintyä vedenalaisia virtauksia ja suuria aaltoja, jolloin uimakielto rannoilla saattaa astua voimaan.

Ympäristö
Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resortsin ympär

Lue lisää hotellista Sunwing Kamala Beach Piilota teksti Sunwing Inclusive

Hyvää, helppoa ja edullista! Varatessasi Sunwing Inclusive –ateriapaketin nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Lapset syövät ilmaiseksi! Lue lisää Sunwing Inclusive -ateriapaketista.

Tarjonta Sunwing Kamala Beach

Lähdöt ja hinnat