1. Thaimaa
 2. Phuket
 3. Kamala Beach
 4. Sunprime Kamala Beach
 • pareille ja aikuisille

Sunprime Kamala Beach

Sunprime Kamala Beach sijaitsee Kamala Beachillä, Phuketissa. Tämä rantahotelli sopii täydellisesti sinulle, joka haluat viettää rentouttavan loman, ottaa aurinkoa, uida, treenata ja nauttia hyvästä ruuasta. Kannattaa loman aikana myös kokeilla thaihierontaa tai jotain muuta rentouttavaa käsittelyä.
Lisää

Sunprime Kamala Beach koostuu seitsemästä rakennuksesta, jotka sijaitsevat joko rannalla tai vain kivenheiton päässä sieltä. Hotellialueella on puutarha ja neljä mukavaa allasta. Hotellin ravintolassa voit käydä nauttimassa herkullisen buffetaamiaisen, joka automaattisesti sisältyy matkasi hintaan. Lounaalla ja illallisella voit nauttia thaimaalaisen tai kansainvälisen keittiön herkuista. Varatessasi Sunprime Inclusive -ateriapaketin aamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä (kahden viikon lomalla kymmenenä päivänä neljästätoista). Lue lisää ruokailuista kohdasta Sunprime Restaurant.
Lisää hotellista

Restaurang by the Sea sijaitsee rannan tuntumassa ja se on kaikkien lomalaisten todellinen olohuone. Sinne saapuvat sekä hotellivieraat että myös lähiympäristön asukkaat rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja viihdeohjelmasta.

Halutessasi voit myös käydä treenaamassa kuntosalilla tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille, joista vastaavat SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat (ei koske kesäkautta). Puutarhassa on myös spa-paviljonki, jossa voit käydä hemmottelemassa itseäsi ihanilla thaihieronnoilla.

Internet

Ilmainen WiFi koko hotellissa. Nettiyhteyden nopeudet vaihtelevat.

Hotellin infosivut

Hotellin omilta MySunprime-infosivuilta löytyvät ajankohtaiset treeni- ja aktiviteettiohjelmat. Sivuilta voit tarkistaa minä viikonpäivinä mahdolliset Inclusive-ateriat tarjoillaan ja voit myös lukea lisätietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on paikalla vähintään viitenä päivänä viikossa. Vastaanotosta voit tarkistaa lääkärin päivystysajat. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua päivystysaikojen ulkopuolella, ota yhteys vastaanottoon, niin he soittavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia huoneita tai sviittejä.

Kausi

Kesäkausi (6.4.-31.10.2018 sekä 5.4.2019 alkaen) on Thaimaassa matalasesonkia. Kuntosali ja ravintolat ovat käytettävissäsi normaalisti, mutta ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ei järjestetä kesällä.

Kesäkaudella voi esiintyä vedenalaisia virtauksia ja suuria aaltoja, jolloin rannoilla on uimakielto.

Syksyisin hotellissa saattaa olla myös erilaisia treeni- ja harrastusryhmiä.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstämme kohdasta Sunprime Environment.

Häät Sunprime Hotels -hotellissa

Oletteko ajatelleet mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunprime Kamala Beach -hotellissa on itsestään selvä valinta silloin, kun haluatte viettää häitä ilman lapsia. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti niin kerromme sinulle lisää: kamalabeach@sunprime.net

Muuta

Vastaanotto: Palvelu 24 t/vrk. Huonepalvelu. Hotelliin sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen ja hotellista uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00 kotiinlähtöpäivänä. Hotellin vieressä on pankkiautomaatti. Pesula- ja lääkäripalvelut; molemmat lisämaksusta.

Rakennettu 1999. Osittain kunnostettu 2005 ja ehostettu 2010 (Beach Wing). Lisärakennus 2009 (Pool Wing).

3/5 kerrosta. 419 huonetta/sviittiä.

Hissi vastaanottorakennuksessa.

Hotellinjohtaja

Johan Magnusson

Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  4 kpl
 • Uima-allas
  Ei
 • Hissi
  Kyllä
 • Baari
  2 kpl
 • Ravintola
  2 kpl
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Keskusta
  7 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  250 m
 • WiFi
  On
 • Vesiliukumäki
  Ei
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Rannaalla
 • Lähellä keskustaa
 • Kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Rauhallinen allasalue
 • Jääkaappi huoneessa
LisäarvoaValitut hotellit, joissa tiettyjä lisäetuja
Asuminen
Sunprime Kamala Beach koostuu useammasta rakennuksesta ja siellä on neljä uima-allasta. Voit itse valita asutko sviitissä, josta avautuvat näköalat allasalueelle, puutarhaan tai ympäristön suuntaan. Tämä rantahotelli sopii hyvin sinulle, joka haluat nauttia rauhallisesta lomanvietosta, auringosta, uimisesta, treenaamisesta ja suussa sulavasta ruuasta.

Haluatko tietää missä huoneesi sijaitsee? Voit tarkistaa sijainnin tästä.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu fiksuihin lisäpalveluihimme tästä.

Classic Suite

Ihanat ja mukavat yhden huoneen sviitit kahdelle hengelle.

Ruoka ja juoma

Sunprime Kamala Beachissä voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen joko Restaurant by the Pool -ravintolassa suurten uima-altaiden vieressä tai Restaurant by the Sea -rantaravintolassa. Tarjolla on sekä thaimaalaisia että kansainvälisiä ruokia. Ruokailun jälkeen voit rentoutua ja nauttia jälkiruokadrinkin loungessa, joka on hotellin varsinainen keskipiste ja tapaamispaikka. Lisätietoja tarjonnasta voit lukea alapuolelta tai hotellin omilta MySunprime -infosivuilta.

Aukioloajat: Restaurant by the Pool

Aamiainen: klo 06.30-10.30
Illallinen: klo 18.30-22.00

Siisti pukeutuminen.

Ravintola on avoinna talvikaudella n. 15.11.-15.4.

Aukioloajat: Restaurant by the Sea

Aamiainen: klo 06.30-10.30
Lounas: klo 11.30-17.00
Illallinen: klo 18.00-22.30

Siisti pukeutuminen.

Lounge

Lounge on hotellin keskipiste ja suosittu tapaamispaikka. Hotellin vieraat kokoontuvat mielellään tänne nauttiakseen drinkin yhdessä vanhojen ja uusien kavereidensa kanssa. Voit istahtaa alas lukemaan kirjaa, juoda kupillisen kahvia tai vain nauttia mukavasta tunnelmasta. Lounge on kuin oma olohuoneesi loman aikana. Muutamana iltana viikossa hotellissa voi kuunnella rentouttavaa musiikkia.

Sunprime Market

Sunprime Kamala Beachillä on yhteinen kauppa, Sunprime Market, Sunwing Kamala Beachin kanssa. Kaupasta voit ostaa makeisia, snacksejä, juomia ja aurinkovoiteita. Avoinna päivittäin klo 07.00-23.00 (huippusesongin aikaan) ja klo 08.00-22.00 (matalasesongin aikaan).

Tarjonta voi vaihdella kauden aikana sekä myös eri Sunprime Hotels -hotellien välillä.

Aamiainen

Joka aamu kokit kattavat esille maukkaan ja monipuolisen buffetaamiaisen. Valittavanasi on useita erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, kinkkuja, tuoreita hedelmiä sekä vihanneksia. Tarjolla on myös useita erilaisia mehuja sekä jugurttia lisukkeineen. Keittiön puolelta tarjoillaan aamiaisen lämpimät ruuat. Aamiainen tarjoillaan Sunprime Restaurant by the Sea -ravintolassa. Tässä hotellissa aamiainen sisältyy hintaan.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive on oiva ratkaisu ruokailua koskeviin päätöksiisi. Pääset helpolla ja voit nauttia olostasi täysillä, kun sinun ei tarvitse keskittyä ruokailuun liittyviin yksityiskohtiin lomallasi. Sunprime Inclusivessa buffetaamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä. Illallinen tarjoillaan joko buffetista tai à la cartena vuodenajan mukaan. Voit tarkistaa itse suoraan hotellista, mikäli haluat tietää etukäteen minkälainen ruokatarjoilu on kyseessä lomasi aikana.

Ravintoloiden ja baarien aukioloajat sekä minä päivinä Sunprime Inclusive tarjoillaan ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin.

Uiminen

Sunprime Kamala Beachin allasalueella on neljä ihanaa allasta, jotka sijaitsevat puutarhan keskellä. Kaksi altaista on alhaalla rannan tuntumassa ja kaksi kivenheiton päässä sieltä. Kaikkien altaiden ympärillä on aurinkotuolit ja -varjot. Janon yllättäessä allasbaarikin on vain muutaman askeleen päässä. Kamala Beachin ranta syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 1470 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 1344 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 320 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 128 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ranta

Kamala Beachin ranta syvenee loivasti. Riippuen siitä, missä huonetyypissä asut, rannalle on matkaa 0-250 m.

Thaimaan viranomaiset ovat poistaneet rannoilta suurimman osan kaupallisesta toiminnasta. Tämä tarkoittaa, että rannoilla on vähemmän rantatuoleja, rantakahviloita ja muuta toimintaa, mihin olemme aikaisemmin tottuneet.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunprime Kamala Beachissä valittavanasi on runsaasti erilaisia suosittuja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, kuten esimerkiksi Crosstraining, Core, vesiaerobic, Power Step ja Yoga. Tunnit ovat ilmaisia ja ohjaajat ovat koulutettuja ja innostavia liikunnanohjaajia. Voit myös käydä omin päin treenaamassa kuntosalilla. Hotellissa on kaksi kuntosalia, joista toinen sijaitsee päärakennuksessa, jossa käytettävissäsi on sekä laitteita että vapaat painot. Toinen kuntosali sijaitsee rannalla, joten voit treenatessasi ihailla upeaa merinäkymää. Rannalla sijaitsevassa kuntosalissa on vain juoksumatto. Sunprime Kamala Beachin lähellä on myös useita hyviä golfkenttiä.

Ryhmäliikunta

Tervetuloa mukaan suosituille ja ohjatuille ryhmäliikuntatunneillemme. SATS ELIXIAn kouluttamat pätevät ohjaajat pitävät esimerkiksi Power Step-, Senior Circuit- ja Crosstraining-tunteja.
Uutuus talvella 2019–2120! Haasta itsesi eri tasoilla ja saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan uudella Yoga Flow -tunnilla. Pääset testaamaan monia erilaisia jooga-asentoja, asanoita, ihanan, inspiroivan musiikin soidessa taustalla.

Lisätietoja treeniajoista voit lukea kohdasta Aktiviteettiohjelma. Treenisali on yhteiskäytössä naapurihotelli Sunwing Kamala Beachissä asuvien lomalaisten kanssa.

Treenaa altaassa

Tervetuloa uima-altaaseen, jossa voit osallistua yhteen suosituimmista aktiviteeteistamme - vesiaerobiciin. Tai testaa uusin treenimuoto - Water Circuit, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää pitkään iloa vielä jälkeenkin päin.

Kuntosali

Siistissä kuntosalissa voit treenata omin päin. Yksinkertaisesti varustetussa hotellin kuntosalissa on sekä irtopainoja että muutamia kuntoilulaitteita. Treenaaminen on luonnollisesti ilmaista.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Golf

Sunprime Kamala Beachin lähellä (Bangtaossa ja Phuketissa) on useita hienoja golfkenttiä. Vastaanoton henkilökunta auttaa sinua mielellään varaamaan tiiausaikoja.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Rauhallinen sijainti ranta-alueella, rannalle 0-250 m. 500 metrin päässä hotellista on Kamalan pieni paikallinen keskusta, jossa on muutama ravintola. Ranta- ja luontoaluetta, paikallisliikennettä. Rappuja ja tasoeroja. Patong Beachille on n. 7 km. Bussikuljetus lentokentältä hotelliin kestää n. 45 minuuttia.

Joka vuosi tammikuussa Kamalassa järjestetään festivaalit, suuret kansanjuhlat. Musiikki ja yöelämän äänet saattavat silloin häiritä.

Sunprime Kamala Beach
96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu
Phuket 83120
P. +66 (0) 76 201 800 - 05
Sähköposti (kirjoita englanniksi):
kamalabeach@sunprime.net

Asiakasarvosana ja arvostelut
4,6/5
Arvosana perustuu 76 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
100% suosittelee tätä hotellia
Huoneiden taso
4,5
Hotellin sijainti
4,8
Henkilökunta
4,9
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,6
Internetyhteys ja WiFi
4,2
Katso arvostelut:
Uusimmat arvostelut
 • 5/5

  "Loistava"

  Hotellin sijainti erinomainen. Huoneet siistit ja toimivat, henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Aamupala runsas ja maukas. Allasalueet ja puutarha viihtyisät ja siistit. Aktiviteettiä riittävästi.
 • 5/5

  "Hyvä hotelli "

  Hyvä hotelli ja erinomainen aamiainen. Henkilökunta kohteliasta, avuliasta ja tervehtivät aina kohdatessa. Hotellin rannanpuoleiset huoneet (rakennukset) ovat hiukan vanhanaikaiset ja kaipaavat saneerausta.
 • 5/5

  "toimiva kokonaisuus"

  hotelli kokonaisuutena, sijaintina, henkilökunta, loma-alue kaikki oli hyvin kohdallansa.hotelli oli hiljaisella ja merenläheisyydessä rentouttavan piristävä.uima-allasalue hieno ja toimiva.aamupala hienosti toimiva.hotellissa ei alle 16 vuotiaita on hieno konsepti.
 • 5/5

  "Meidän "toinen" koti"

  Taas kerran hotelli ja sen henkilökunta tarjosi juuri sitä mitä me odotimme, erinomaisen palvelun ja ihanan loman.Ulkokalusteet "vanhalla" puolella voisi ehkä kohta päivittää
 • 5/5
  Aivan upeaa hotelli rauhallinen ja siisti.Aamupala runsas ja maukas.Ihanat allasalueet.Suomenkielinen Lena auttoi tarvittaessa ja antoi hyviä vinkkejä.

Hinnat ja varaaminen

Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat
Kokonaishinta
Hintaerittely