Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Kamala Beach

   
  29.3.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  1
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  3

  Olimme vauvan (6kk) kanssa Sunwing-hotellissa Kamala beachillä. Hotelli on täydellinen lapsiperheille! Meillä oli happy baby suite, josta löytyi kaikki tarvittava vauvanhoitoon. Ei tarvinnut kuljettaa matkarattaita Suomesta, nekin löytyi. Ja oma pikku piha aurinkotuoleineen oli täydellinen meille, l öytyi aurinkoa aikuisille ja varjoinen paikka vauvalle. Suosittelen! Ainoa miinus on Kamala beachin hieman suppea ravintolatarjonta, mutta kyllä siellä syödäkseen saa ;) meidän suosikki oli Smile rannalla. Hotellin oma rannalla oleva ravintola Fino oli erinomainen lounaspaikka, mutta päivällisvalikoima oli kallis ja suppea. Ja easy check in helpottaa kotimatkaa huomattavasti! Thomas Cookin lennolle olimme varanneet istumapaikan, johon sai vauvalle kopan, tämäkin teki matkustamisesta paljon helpompaa.
  Suosittelen!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Kamala Beach

  outi.palvimaki 
  21.3.2016

  Sunwing Kamala beach - hotellissa ei valittamista todellakaan. Emme hotellin ohjelmaa kaivanneet, mutta ohjelmisto kaikkineen oli suunnattu käytännössä vain ruotsinkielesille (ok...ymmärretään ruotsinkieltä, mutta olemme suomenkielisiä). Oma "moka" oli varata majoitus tähän perhehotelliin.

  Meno (ään ekäs sellainen) illalla hotellin käytävillä oli omaa luokkaansa ja sama jatkui aamusella aikaiseen. Heräsi kysymys vanhempien kasvatusvastuusta..;-)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Kamala Beach

  jmkk_99 
  31.3.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  1
  Harrastukset
  3

  Odotukset olivat kovat kun olimme perheen kanssa ensin viikon patong beach llä ja seuraava viikko oli Sunwing kamala Beach hotellissa. Hotelliin mentäessä huone oli täynnä moskiittoja yli 10 tapoin heti, muuten ihan ok huone ja meillä oli suora pääsy altaalle, meillä oli myös sunwing inclusive josta mainittakoon,että ruoka oli pettymys aamupala oli joka päiva samaa alkoi jo tosissaan kyllästyttää, sitten lounas ja illallinen ei myöskäään ollut kummoinen ja kaupanpäälle sain kampylobakteerin, kuumetta ripulia ja oksennusta.Hotelli on hyvä jos on pieniä lapsia,meillä 11 v oli toki aivan mahtavia aktivitettejä hänellekkin, mutta mutta se lasten huuto altaalla ja joka paikassa en aio enää ikinä kuunnella sitä.konaiskuva Phuketista huono koska joka paikassa jos osti jotain tai ajoi taksilla tms. jäi sellainen rahastuksen maku, joka paikassa otetaan ylihintaa kaikesta niin paljon kuin vaan iljetään.Phukettiin meidän perhe ei enää mene, mutta muualle Thaimaaseen kyllä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234569