PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Hua Hin

  katta 
  28.4.2017

  Paras illallinen niin tunnelman, ilmaston, seuran kuin ruuankin osalta.
  Hiekkarannalle oli meille pystytetty oma ruokateltta, jonka edessä oli avotuli, elävää musiikkia ja toinen toistaan herkullisempia ruokia. Seurakin oli parasta, silloinen oma kulta.

  Matkan ajankohta huhtikuu 2009

  Kommentoi matkakertomusta
 • Hua Hin

  terttu.vihersaari 
  2.4.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  2
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Ihana maa ,ihana paikka! Olemme vierailleet Hua Hinissä ennenkin ja mikään ei ole muuttunut.Asuimme silloin ja asuimme nyt Hilton hotellissa, aivan super paikka. Kaikki toimii jopa matkalaukun murto.(lukko rikkoutunut lennon aikana).Olemme intohimoisia golfareita ja kohde on mitä mainioin siihenkin tarkoitukseen. Vaivatonta kävellä hotellin aulaan, varata tee aika,kuljetus ja eikun kentälle.Kentät huippukuntoisia ja palvelu pelaa.Ylellistä ja ihanaa!
  Hua Hinin ranta on on pitkä, siisti ja erittäin miellyttävä kävelykohde. Aurinkorasvaa ei sovi unohtaa,vesi heijastaa säteitä ja polttaa rasvaamattoman ihon alta aikayksikön.Punanahkoja näkyi.Korkeita suojakertoimia kannattaa käyttää 40-50 on ihan sopivaa alkupäiviksi vaikka ei sitä suomalainen usko.Merivesi puhdasta ja kannattelevaa
  tuntee itsensä hylkeeksi kun keinuu aalloilla.
  Vinkki!Käytä jaloissa iltaisin hyttyskarkoitetta,
  ne pahulaiset tikkaa pöydänaltakin kiitettävästi ja sitten kutisee ja paljon. Supermarketeista saatavana teepussin kokoisia pusseja hyvältä tuoksuvaa kosteusvoiteen omaista karkoitetta joka toimii ja maksaa 5 batia.
  Suosittelen kohdetta lämpimästi !

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
 • Hua Hin

  niina.makivirta 
  24.1.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Kun saavuin Hua Hiniin auringon saattelemana unohtui pitkän lennon rasitukset. Hotelli oli hieno ja samana iltana vietettiin uuden vuoden juhlia rannalla.

  Päivä alkoi Grand hotellin mahtavalla aamiaisella jolla jaksoi pitkään iltapäivään. Jokapäiväinen shoppailu, rannalla/altaalla makoilu sekä hyvie n ruokien tarjonta hellivät mieltä.

  Suosikkirannan löytäminen ensimmäisellä viikolla oli oma seikkailunsa mutta löyty sekin lopulta. Hevosen vuokraaminen oli helppoa kun näytille tuotiin ja ei muutakuin rentoa menoa pitkin hiekkarantaa.

  Pala-U vesiputousretki oli hieno elämys johon olisi pitänyt varata koko päivä jossa kunto joutui koetukselle. Liikuntarajoitteiset eivät pääse nauttimaan koko paikan kauneudesta koska kunnon polkuja ei ole.

  Kun ei ole kiire minnekkään on Hua Hin loistava paikka siihen.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12