PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Chiang Rai

   
  6.6.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Aivan upea reissu takana! Tämä oli minun ensimmäinen kerta Thaimaassa, mies on käynyt monesti aikaisemmin sukuloimassa (äiti thaimaalainen).

  Matkamme sijoittui juuri sopivasti songkran eli thaimaalaisen uudenvuoden ajalle. Tälläiselle melko kokemattomalle matkailijalle se oli hauska ja uusi kokemus, lapset ampuivat meitä vesipyssyillä ja heittelivät vedellä, ihmiset nauroivat ja olivat onnellisia, kaikilla oli hauskaa ja hyvä mieli.

  Kun uudestavuodesta selvittiin, jatkoimme lomailua Chiang Raissa. Kävimme katsomassa kuuluisaa valkoista temppeliä, ratsastamassa norsulla, kiipesimme Phu Chi Fa-nimiselle vuorelle katsomaan auringonnousua, veneilimme Mekong-joella sekä tietysti poikkesimme ns. Kultaisessa Kolmiossa.

  Loma oli erittäin mukava ja rentouttava, sekä oli ihanaa nähdä miehen sukulaisia, joita ennen en ollut nähnyt. Uusi reissu odottaa jo ensivuonna, sitä siis odotellessa! Chiang Raita suosittelen lämpimästi kaikille, jotka eivät pidä "turistirysistä" ja haluavat nähdä thaimaalaista arkea.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta