Chiang Rai, Pohjois-Thaimaa

Chiang Rai on erinomainen kohde sinulle, joka pidät seikkailusta. Lähde vaeltamaan viidakkoon, matkusta jokiveneellä tai kokeile vaikka molempia.

Chiang Rai sijaitsee vieläkin pohjoisempana kuin Chiang Mai, ja se on sisäänkäynti Kultaiseen Triangeliin. Chiang Rai on pieni rauhallinen kaupunki, jossa ilma on raikasta ja tarjolla on paljon mielenkiintoisia retkimahdollisuuksia. Täältä on lyhyt matka Doi Tungiin, Thaimaan pyhimmälle vuorelle, ja lähellä ovat myös kuningataräidin kesäpalatsi sekä kasvitieteellinen puutarha. Seikkailunhaluiset voivat matkustaa täältä myös Laosiin, jokilaivalla Mekongjokea pitkin.

Lisää kohteesta Chiang Rai Piilota teksti

Kauniit maisemat
Myös Chiang Rain ulkopuolella on paljon tekemistä ja nähtävää. Kok-joki virtaa kaupungin halki, ja lyhyen matkan päässä länsipuolella on ranta, Hat Chiang Rai, jossa voi käydä uimassa. Ja nälän yllättäessä lounaan voi käydä nauttimassa jossakin rannan pienissä ulkoilmaravintoloissa. Huomattavasti lähempänä, vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta, sijaitsee Wat Pratat Doi Khao Quai -temppeli, josta avautuvat mahtavat näköalat Chiang Rain rehevän ympäristön suuntaan. Kannattaa käydä myös Mae Fah Luang Royal Gardensin vehreällä puistoalueella, jossa myös paikalliset viihtyvät mielellään.

Spa-hoitoja ja viidakkovaelluksia
Chiang Raissa ei taatusti ole tylsää. Kuinka voisikaan, kun voit käydä markkinoilla, vaeltaa viidakossa tai rentoutua ja hemmotella itseäsi paikallisessa spa-hoitolassa. Chiang Raissa on niin paljon tekemistä ja näkemistä, että ainoa ongelma on siinä kuinka saada aika riittämään kaikkeen.

Muiden mielipiteet kohteesta Chiang Rai

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
3
Ostokset
4
Ruoka & juoma
4
Harrastukset
3

Arvosana puuttuu

Alle 50 henkilöä on arvostellut hotelleja

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Chiang Rai


Imperial Golden Triangle ResortNäytä kuvia

Imperial Golden Triangle Resort, Chiang Rai
 

Chiang Rai, Pohjois-Thaimaa

Luokitus: 4

The Imperial Golden Triangle Resort on upea kauneus ja ainutlaatuiset nähtävyydet Kaakkois-...

  • Allas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 27 km
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Imperial Golden Triangle Resort
  Wiang InnNäytä kuvia

  Wiang Inn, Chiang Rai
   

  Chiang Rai, Pohjois-Thaimaa

  Luokitus: 3

  Wiang Inn on luksushotelli, joka tarjoaa nopeuttaa Chiang Rain alueen nykyaikaistamista parantamalla...

   • Allas
   • Baari
   • Ravintola
   • Paikallinen keskusta: 0 m
   Näytä hotelli kartalla
    
   Valitse Wiang Inn

   Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.