PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Ruoka & Juoma, Sunwing Bangtao Beach

Ruoka & Juoma, Sunwing Resort Bangtao Beach
Ruoka & Juoma, Sunwing Resort Bangtao Beach

Onnistuneen loman resepti

Vaikka ruuan valmistaminen onkin hauskaa, niin lomalla myös perheen vakituinen kokki haluaa varmasti nauttia valmiin ruokapöydän antimista. Sunwing Bangtao Beach -hotellissa taitavat kokkimme loihtivat esille joka päivä ruokia, jotka saavat sekä aikuiset että lapset juhlatuulelle - aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Mikäli haluat tehdä lomastasi mahdollisimman mukavan, varaa jo ennen matkaa Kitchen Inclusive.

Aamu lähtee mukavasti käyntiin, kun herkuttelet Piak's Kitchen -ravintolan monipuolisen buffetpöydän antimista. Lounaalla voitte käydä syömässä samassa ravintolassa, jossa myös lapset viihtyvät hyvin. Herkullisen ja hyvin valmistetun illallisen voi vaihteeksi käydä syömässä tyylikkäässä Fino Restaurant & Grill -ravintolassa. Mikäli jonain iltana haluat syödä omalla parvekkeella tai terassilla, voit käydä ostamassa jotain pientä ja hyvää Mini Marketista tai tilata take away -annokset Piak's Kitchenistä. Lomalla jokainen päivä tuntuu sunnuntailta. Lisätietoja tarjonnastamme sekä aukioloajoista voit lukea alapuolelta ja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

La Tasca Inclusive

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive - aikuiset valitsevat Piak's Kitchenin suuresta à la carte -listalta - sekä lounaan että illallisen. Lapset ruokailevat ilmaiseksi suositusta Lollon & Bernien buffetista/ruokalistalta – ja lisäksi tarjoamme lapsille virvoitusjuoman ja jäätelön!

Kitchen Inclusiveen sisältyy:
- Sunwingin runsas aamiaisbuffet 7 päivänä
- 5 kolmen ruokalajin lounasta ja illallista. Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka valitaan vapaasti Piak´s Kitchenin menusta. Lounaalla ja illallisella ruokajuomaksi vettä, iso virvoitusjuoma, paikallinen olut tai puoli pulloa viiniä (37,5 cl) per henkilö/ateria. Aterian päätteeksi sisältyy kahvi.

Lapset syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa aamiaisbuffetista sekä Lollon & Bernien buffetista (lounas & illallinen). Juomat ja jäätelö sisältyvät lounaalla ja illallisella. Voit itse valita minä viitenä päivänä seitsemästä haluat syödä lounaan ja illallisen.
Jouluaattona ja uudenvuodenaattona Kitchen Inclusiveen sisältyy ainoastaan aamiainen, ei muita aterioita. Voit ostaa suositut juhlaillalliset paikan päällä.

Varataan etukäteen ennen matkaa (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Kitchen Inclusivesta.


Resortin ravintolat & baarit

Piak's Kitchen

Piak´s Kitchen

Avoinna
Buffetaamiainen: klo 07.00-10.30
Lounas: klo 12.00-15.30
Illallinen: klo 18.00-22.00
Take Away: klo 12.00-15.30 & klo 18.00-22.00

Suosittu ja sopuhintainen ruokapaikka on avoinna aamiais-, lounas- ja illallisaikaan. Tarjolla on laaja valikoima ruokia ja juomia, joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Ravintolan ympäristö on miellyttävä ja ruokalistallamme on sekä vanhoja että uusia suosikkeja - salaatteja, voileipiä, pizzoja, hampurilaisia sekä paljon muuta ja myös paikallisia erikoisuuksia. Mikäli jonain iltana haluat mieluummin syödä jotain omalla parvekkeella tai terassilla, niin ei hätää - Piak´s Kitchenistä saa mukaan myös take away -annoksia. Piak´s Kitchen sijaitsee 6-rakennuksen alapuolella, ja sieltä avautuvat näköalat rannalle ja merelle päin.


 • Aamiainen
 • Lounas
 • Illallinen
 • La Tasca Inclusive
 • Välipalat
 • Juomat
 • Take away
Fino Restaurant & Grill

Fino Restaurant & Grill

Avoinna: 18.00-22.00

Tyylikäs ja moderni ravintola, mutta ei kuitenkaan liian virallinen. Kansainvälisellä ruokalistalla on sekä perinteisiä klassikkoja että aivan uusia ruokalajeja ja thaimaalaisia erikoisuuksia. Myös lapset ovat tervetulleita tunnelmalliseen ravintolaan. Fino Restaurant & Grill sijaitsee 8-rakennuksen alapuolella ja sieltä avautuvat näköalat merelle. Ravintola on avoinna illallisaikaan.


 • Aamiainen
 • Lounas
 • Illallinen
 • La Tasca Inclusive
 • Välipalat
 • Juomat
 • Take away
Lime Bar

Lime Bar

Avoinna: 10.00-24.00

Ennen ja jälkeen illallisen voit käydä nauttimassa drinkin Lime Baarissa, jossa on tarjolla myös lapsille sopivia juomavaihtoehtoja, smoothie-juomia sekä toasteja. Lime Baari sijaitsee Mini Marketin vieressä. Voit istua kaikessa rauhassa baarissa, nauttia juomasi rennossa ympäristössä ja ihailla samalla puutarhamaisemia.


 • Aamiainen
 • Lounas
 • Illallinen
 • La Tasca Inclusive
 • Välipalat
 • Juomat
 • Take away
MiniMarket

Mini Market

Avoinna: 07.00-24.00

Sunwing Bangtao Beachin omasta Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista - postikortteja, Lollo & Bernien pehmoleluja, aurinkovoiteita, vaippoja, vauvan ruokia sekä lastentuotteita (saattavat olla paikallisia merkkejä), karkkia, jugurttia, leikkeileitä ja juomia. Hyvä vaihtoehto, mikäli joku ilta haluat viettää kotosalla tai haluat käydä vähän ostoksilla. Mini Market sijaitsee päärakennuksessa Lime Baarin vieressä.


 • Aamiainen
 • Lounas
 • Illallinen
 • Välipalat
 • Juomat
 • Take away

Aukioloajat voivat vaihdella kauden aikana; voimassa olevat aukioloajat ilmoitetaan saapuessasi perille hotelliin.Aina Sunwing Family Resortsissa


Lapset aterioivat ilmaiseksi

Lapset syövät ilmaiseksi

Hauskanpidossa tulee nälkä. Lollon & Bernien buffetpöydässä tai lasten ruokalistalla (vaihtelee hotelleittain) on tarjolla lihapullia, makkaraa, kanaa, pastaa, ranskalaisia perunoita, kurkkua, tomaattia sekä myös paljon muuta sellaista, jota lapset syövät mielellään. Maksavan aikuisen seurassa alle 12-vuotiaat lapset nauttivat ateriansa aina ilmaiseksi lasten buffetpöydästä. Sen lisäksi lapset voivat valita tavalliselta ruokalistalta muita ruokalajeja puoleen hintaan, ja annokset ovat silloin juuri sopivan kokoisia lapsille.


Buffetaamiainen

Aamiaisbuffet

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 7.00 - 10.30 on Sunwing Bangtao Beachin fantastinen aamiaisbuffet katettuna Piak´s Kitchenissä. Hedelmiä, jugurttia, muroja, tuoretta leipää, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, kahvia, teetä... (sisältö saattaa toisinaan vaihdella hieman). Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi, kun aikuiset ovat varanneet aamiaisen itselleen.


Jäätelö- & virvoitusjuomakortti

Jäätelö- ja virvoitusjuomakortti

Lollon & Bernien jäätelö- ja juomakortteja myydään kaikille alle 12-vuotiaille lapsille. Kortti sisältää 10 jäätelöä tai 10 virvoitusjuomaa, ja kun jäätelö/juoma käydään lunastamassa, siitä laitetaan korttiin leimalla merkintä.


Yliherkkyyttä ruoka-aineille?

Ruoka-aine allergia?

Sunwing Bangtao Beach -hotellissa on tarjolla tiettyjä gluteenittomia tai laktoosittomia tuotteita. Lue lisätietoja erikoisruoka-aineista.


Savuttomat baarit ja ravintolat

Savuttomat baarit ja ravintolat

Kaikki Sunwing Bangtao Beachin sisätilat ovat täysin savuttomia. Tupakointi on sallittu vain ulkosalla.